If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва да си завъдиш чайки ... пардон, лястовици. Хем ще се хранят, хем ти няма да храниш комарите. (Дисклеймър: и ще ти цвъ(р)кат).
Добро утро!
Прието ли е в ранен час тука да се вика "Наздраве!"?
Да беее, да ми изядат реколтата. Ксдовете и без това налитат. Напоследък обмислям да цаня Тянка за чучело. Тя хем е отговорна, хем цепи черешката на две.
Зиме, лете без пояс не ходя...Когато имам тежка работа, слагам ластичен колан...
Само когато се къпя вечер и два - три пъти на седмица по позабравени от теб действия, свалям пояса...
Наздраве !
Това е то български юнак! Знае, че кръстът прави борбата. А ний дето избягваме се борим, особено с лопатата, си разголване кръстчетата и после охкаме при свеждане с мотиката.
Честит празник на Кака и Чиче, дето толкова дементирали, щото се вдетинили и циментирали в примитивното изживяване на света. Блазе им. Но като малолетни пиенето трябва им се спре.
Пиле шарено, днес петък, бре!
Нъл съм ти рекла в тоз тройно критичен за теб ден да го даваш с повишено фнимание?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хващам те в дивергенция(разминаване) - сред лозята има орехи,а бадемите са пренебрежимо малко просто защото орехите могат да се берат до късна есен.ерго периодите на бране на черупчестите не съвпадат!
Ти май си бил на бригада и от постоянен махмурлук не помниш кво сте брали !
Няма значение - идеята ми беше да не се лъжете по Градус,даже и да ви предлагат безплатно ипо!
Нееее, това на Поморие и бяха различни масиви. При бадемето съчиних песничката "Бадем, бадем".
Честит празник на Кака и Чиче, дето толкова дементирали, щото се вдетинили и циментирали в примитивното изживяване на света. Блазе им. Но като малолетни пиенето трябва им се спре.
Хващам те в дивергенция(разминаване) - сред лозята има орехи,а бадемите са пренебрежимо малко просто защото орехите могат да се берат до късна есен.ерго периодите на бране на черупчестите не съвпадат!
Ти май си бил на бригада и от постоянен махмурлук не помниш кво сте брали !
Няма значение - идеята ми беше да не се лъжете по Градус,даже и да ви предлагат безплатно ипо!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
На закрито не ми вървят китките, но за пръв път сложих майданоз и копър на къра. Вече няколко седмици и никой нема. Догодина може и розмарин да пробвам. Малко афиф тая работа що не ми се плеви. Трябва си пазя кръста за по отговорни работи, що не съм в запаса като теб. Пояс носиш ли още? Слагам го само на полуденонощните запивки в двора.
Зиме, лете без пояс не ходя...Когато имам тежка работа, слагам ластичен колан...
Само когато се къпя вечер и два - три пъти на седмица по позабравени от теб действия, свалям пояса...
Малко ти е. Докът не фанеш сънна болест, няма да се оплакваш.
Наздраве!
П.П. Не съм чак толку мултикомплексна. За плашило търси някоя друга, тракалото ще си ти, пък махалото ..., айде да не си казвам асоциациите
Пък теб да те фане болестта бери бери. На една бригада за бране на бадеми и грозге съчиних песента за болестта бери бери като обърках симптомите й с тази на болестта куру, при която пострадалият се смее неконтролируемо. Та не знам дали ще се хилиш, но лятото иде и време да се заемеш с трудова бераческа дейност. Ама не за да кльопаш горе на черешата. Наздраве с паленка!
Лъч ще блесне сред тъмата, пак
Или облак от метал ще затули слънцето!
Леля, благодарение на вечерния ти подарък, попаднах на този юнак, който е някакво особено съчетание на Джо Кокър, Бони Тейлър и Дзукерро: Paolo Nutini - Iron Sky
Лек ден на всички!
Добър ден !
За сега не се получава да е лек . Сигурно заради жегата, мисловните процеси при всички са под санитарният минимум и от сутринта, незнам колко метли смених. Пък не ми се случва често да летя. За разлика от теб
Вечерта ще се реванширам с музика, като успея да укротя надигащият се в мен звяр и измия денят . С нещо нежно за лека нощ.
Сега нещо силно, студено и свежо мисля да пия. Наздраве !
Коментар