IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Де да помагаше. Сложил съм лавандула по двора, че уж гонила комарите и си ходя подут. Трябва те викна с мухобойка ги гониш. Имам свободна ваканция за плашило, тракало и махало. По съвмистителство и трите може ги заемеш.
    Малко ти е. Докът не фанеш сънна болест, няма да се оплакваш.
    Наздраве!

П.П. Не съм чак толку мултикомплексна. За плашило търси някоя друга, тракалото ще си ти, пък махалото ..., айде да не си казвам асоциациите
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ми, това щот си арахна, бре!!! Дет се вика почти си инсект, а индришето се слага по къщите, че да ги прогонва тея добитъци.
      Наздраве!
      Де да помагаше. Сложил съм лавандула по двора, че уж гонила комарите и си ходя подут. Трябва те викна с мухобойка ги гониш. Имам свободна ваканция за плашило, тракало и махало. По съвмистителство и трите може ги заемеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Аз сутрин отивам на терасата, късам едно листо, поемам дълбоко дъх и се събуждам....От малък обичам тоз аромат....
        Имам 3 вида босилек, розмарин, лавандула, но не се кефя толкова на миризмите им....

пп Да беше млада дама, да ти дам една саксия с индрише, но на дърт мераклия, тц...

Наздраве !
        На закрито не ми вървят китките, но за пръв път сложих майданоз и копър на къра. Вече няколко седмици и никой нема. Догодина може и розмарин да пробвам. Малко афиф тая работа що не ми се плеви. Трябва си пазя кръста за по отговорни работи, що не съм в запаса като теб. Пояс носиш ли още? Слагам го само на полуденонощните запивки в двора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми това пише лекарката, това купувам, че и много трудно го намерих. Отделно, че го предписаха на децата - затова мразя всякакви дофтури и лечения, ама за деца/жена нямам избор. Ако беше за мен - щех да маам мед, докато се оправя. И да го разреждам с Пепси
          Аз кашлям всяка година от края на октомври до началото на април на следващата. Като бях малка баба ме цереше с отвара от орехи, лук и нерафинирана захар. Много ми помагаше, ама така съм я намразила, че не ща да чуя да я приготвям, камо ли да я пия.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Бахти рекламите, бахти чудото...
            И как слузта на охлюва стига до алвеолите на дробчето...Може би като се разхожда напред-назад, нагоре - надолу....
            Ми това пише лекарката, това купувам, че и много трудно го намерих. Отделно, че го предписаха на децата - затова мразя всякакви дофтури и лечения, ама за деца/жена нямам избор. Ако беше за мен - щех да маам мед, докато се оправя. И да го разреждам с Пепси
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Бях си взел индрише саксия от Лидл, ама тая зима го преполях и сега само стъбло. Малко ме. дразни тоя натрапчив аромат.
              Ми, това щот си арахна, бре!!! Дет се вика почти си инсект, а индришето се слага по къщите, че да ги прогонва тея добитъци.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Бях си взел индрише саксия от Лидл, ама тая зима го преполях и сега само стъбло. Малко ме. дразни тоя натрапчив аромат.
                Аз сутрин отивам на терасата, късам едно листо, поемам дълбоко дъх и се събуждам....От малък обичам тоз аромат....
                Имам 3 вида босилек, розмарин, лавандула, но не се кефя толкова на миризмите им....

пп Да беше млада дама, да ти дам една саксия с индрише, но на дърт мераклия, тц...

Наздраве !

Коментар

Разбра, че Кака поетична душа и айде при блондинките литераторки да тренираш. Само че перхидрол трябва ползваш. Дано те приемат в колектива. Наздраве за блондитата с перодръжки!
                  Кооо... ?
                  Нееее...!

"Песента на карабината" не се брои за литературно четене....

Коментар

Мерси, само с индришето ще ме озориш, но сигурно го има в аптеките Че нарпаво ми продъни главта тази вечер. Иначе пи разни глупости с екстракт от охльов,но нещо не ѝ се получава и пак си буха като за световно
                    Бахти рекламите, бахти чудото...
                    И как слузта на охлюва стига до алвеолите на дробчето...Може би като се разхожда напред-назад, нагоре - надолу....

Коментар

Мерси, само с индришето ще ме озориш, но сигурно го има в аптеките Че нарпаво ми продъни главта тази вечер. Иначе пи разни глупости с екстракт от охльов,но нещо не ѝ се получава и пак си буха като за световно

Коментар

Къде, къде...?
                        Участвам в литературен кръжок и си приказваме за минали години....
                        Разбра, че Кака поетична душа и айде при блондинките литераторки да тренираш. Само че перхидрол трябва ползваш. Дано те приемат в колектива. Наздраве за блондитата с перодръжки!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хммм, ужасТ
                          1. Всеки локум съдържа нишесте, захар и есенция. Българите сме добавили към това ориенталско произведение на сладкарското изкуство розова вода - начи ша търсиш локум с рози.
                          2. Орехът се слага строшен, с черупките. Може да сложиш обикновен или черен орех, стига да намериш. Бертолетия с черупките - едва ли, макар че знае ли човек!? Лювофта не знае граници, та може и да скокнеш до Бразилия. Може и макадамия с черупките да сложиш, ама тогава до Австралия ще трябва да пътуваш.
                          3. Индришето - от саксията на комшийката Пена от 3-тия етаж.

Шест счупен ореха с черупките /по твой избор/, шест локума /пак по твой избор, но гледай да са без ядки/, 6 листа индрише, 6 бройки бонбони "лукче"/начупени на ситно/ и 1,5 вода. Вари се на "тих огън" до стопяване на локума и бонбоните.
                          Пие се три пъти на ден и трябва да ти стигне за три дни.
                          Наздраве!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Честит празник на блондинките! И на тези де преспиват с тях без да им се налага да отговарят на умни въпроси. Чиче, ти къде?
                            Къде, къде...?
                            Участвам в литературен кръжок и си приказваме за минали години....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Dobro utro чичо, (дано деня е добър)
                              Ами нали казваше, че ползваш рецепта с орех и индрише и още нещо .. (за пречистване на кръвта ли беше!?)
                              Нямаме съмнения, че дюлевата не е като сливовата (само от мириса и ми призлява)
                              Да разбутаме деня с нещо среднощно https://www.youtube.com/watch?v=i3MKTm-49uI
                              20 счупени с черупките орехи, 20 листа индрише в 1л ракия - 20 дни на тъмно.....( като не помня за какво беше ...? - сигурно за мозъка... )

Не става за наздравица !

Коментар

Какъв локум - рахат, с ядки, с нар или нашенски - захар и есенция?
                                Орехът какъв е -наш, оргиналдъ или бразилски
                                А индришето?
                                И какви са пропорциите - сериозно питам, че жената ме буди цяла нощ, а тъкмо се прибрах и исках да поспя тази вечер
                                Хммм, ужасТ
                                1. Всеки локум съдържа нишесте, захар и есенция. Българите сме добавили към това ориенталско произведение на сладкарското изкуство розова вода - начи ша търсиш локум с рози.
                                2. Орехът се слага строшен, с черупките. Може да сложиш обикновен или черен орех, стига да намериш. Бертолетия с черупките - едва ли, макар че знае ли човек!? Лювофта не знае граници, та може и да скокнеш до Бразилия. Може и макадамия с черупките да сложиш, ама тогава до Австралия ще трябва да пътуваш.
                                3. Индришето - от саксията на комшийката Пена от 3-тия етаж.

Шест счупен ореха с черупките /по твой избор/, шест локума /пак по твой избор, но гледай да са без ядки/, 6 листа индрише, 6 бройки бонбони "лукче"/начупени на ситно/ и 1,5 вода. Вари се на "тих огън" до стопяване на локума и бонбоните.
                                Пие се три пъти на ден и трябва да ти стигне за три дни.
                                Наздраве!
                                Last edited by tnm; 31.05.2018, 11:55.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X