Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Стрелба, ама с лък. И понеже сега сезона на черешите, мрънкалото си слага тях на главата наместо ябълка.
Наздраве!
П.П. Смелчага е той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Мятане на нож или стрелба?
Наздраве!
П.П. Смелчага е той.
Чакай, да се поправя, че обърках оръжията - не лък, арбалет имах навпредвид.Last edited by tnm; 01.06.2018, 13:37.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениецепи черешката на две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеТрябва да си завъдиш чайки ... пардон, лястовици. Хем ще се хранят, хем ти няма да храниш комарите. (Дисклеймър: и ще ти цвъ(р)кат).
Добро утро!
Прието ли е в ранен час тука да се вика "Наздраве!"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестит празник!
Да сме живи и здрави!
П.П. Може да сме прехвърлили детските години, но всички сме деца на родителити си.
Аз вече намазах бонбон и сладолед по случаяСега сипвайте кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеСложил съм лавандула по двора, че уж гонила комарите и си ходя подут.
Добро утро!
Прието ли е в ранен час тука да се вика "Наздраве!"?Last edited by П.Ф.Изеров; 01.06.2018, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пиле шарено, днес петък, бре!
Нъл съм ти рекла в тоз тройно критичен за теб ден да го даваш с повишено фнимание?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Зиме, лете без пояс не ходя...Когато имам тежка работа, слагам ластичен колан...
Само когато се къпя вечер и два - три пъти на седмица по позабравени от теб действия, свалям пояса...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит празник на Кака и Чиче, дето толкова дементирали, щото се вдетинили и циментирали в примитивното изживяване на света. Блазе им. Но като малолетни пиенето трябва им се спре.
Нъл съм ти рекла в тоз тройно критичен за теб ден да го даваш с повишено фнимание?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Хващам те в дивергенция(разминаване) - сред лозята има орехи,а бадемите са пренебрежимо малко просто защото орехите могат да се берат до късна есен.ерго периодите на бране на черупчестите не съвпадат!
Ти май си бил на бригада и от постоянен махмурлук не помниш кво сте брали !
Няма значение - идеята ми беше да не се лъжете по Градус,даже и да ви предлагат безплатно ипо!
Коментар
Коментар