Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Тържество за душата..., поете, поете - такова сравнение за келнерка - досега не бях чувал... Който владее художествените сравнения - е титан на поезията - две мнения по въпроса няма...))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ми, като мънечък можеше поне две швейцарски ножчета да запаше.
Като каза "швейцарски" - та се сетих, че - както си е мъничък - физиономията му - досущ като на онзи, когото швейцарците са изтипосали на 200-франковата си банкнота... Няма ли да е по-удобно, ако, вместо ножчета - запаше няколко от тия банкноти?
/понеже форумът е инвестиционен, да кажем, че всяка от 200-франковите отговаря на около 360 кинта/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Почна бързо да сфащаш. Ще ти пиша вече с половин дума да се не хабя. А вчера верно пих студена биричка. Първо Старобърно с половин дълбока чаша лед, но за Радлера смаях келнерката като рекох пълна догоре с лед. Тържество за душата!
Тържество за душата..., поете, поете - такова сравнение за келнерка - досега не бях чувал... Който владее художествените сравнения - е титан на поезията - две мнения по въпроса няма...))
Коментар
� -
Ми, той мънечък още. Играе си на шикалки. И на "Чичо Доктор преглежда Веща Баячка".Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LelqТака се заклах , че направо си беше опит за самоубйство. Незнам , като съм смотана , защо не си я ям с лъжица , а се напъвам да я режа.
У Тикварево /Севлиеву/ не казват, че ще нарежат динята, а че ще я заколят.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LelqТака се заклах , че направо си беше опит за самоубйство. Незнам , като съм смотана , защо не си я ям с лъжица , а се напъвам да я режа.
Може би ѝ рисуваш едни мустаци и една намръщена джука и резваш с кефф кратуната.....
пп Лелче, да не си на динена диета...?
Коментар
� -
Пък аз мислех, че халюцинирам след студената бира... Това "сфиреб" - да не би да е от "сфирка" - значи е и сфирещ - охоооо - той много уникален бил...
Коментар
� -
Не виждаш ли, че този тигър много сфиреб. Затова с два чифта вежди. Наздраве за удвояването на впечатлението!
Пък аз мислех, че халюцинирам след студената бира... Това "сфиреб" - да не би да е от "сфирка" - значи е и сфирещ - охоооо - той много уникален бил...
Коментар
� -
Това е изключително рядка порода тигри. Те са от класа - "многовежди". Всяка красива дама би им завидяла, опитвайки да се разкраси сутрин, пред огледалото...
Коментар
� -
А къде са му двата ножа!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
У тигъро....
пп Живи ли сте ?
Наздраве с айрян без кисело мляко....!
Наздраве!
П.П. Само дет сме живи. Днес жълт код, утре оранжев ... дано не се стигне до червен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
А къде са му двата ножа!?
пп Живи ли сте ?
Наздраве с айрян без кисело мляко....!
Коментар
� -
Ето за кака едно със Сандокан - Тигъра на Малая (като мънечък).
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Ето за кака едно със Сандокан - Тигъра на Малая (като мънечък).
Това е изключително рядка порода тигри. Те са от класа - "многовежди". Всяка красива дама би им завидяла, опитвайки да се разкраси сутрин, пред огледалото...
Коментар
�
Коментар