Баси жегата,налейте нещо бре....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По дванайсе български лефа/килото. Разправяха ми за някви ливади ли, пасищни ли такива, ама нещо много ми се видя цената.
наздраве!
Коментар
-
Да, бе ... Забравих да честитя на имениците. Да са живи и здрави!
Наздраве!
П.П. Каква студена бира, бре!? Горещ зелен чай се пие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеОбявено Извънредно положение в Кръчмата. Всички клиенти и пациенти голи до кръста. Персоналът също. И никой да не седи лениво със скръстени на гърди ръце. Поставени заканително на кръста може. Персоналът да облива пациентите със студена бира, клиентите сами да се ориентират как да я изконсумират. Ако някой припадне от препиване да се изкара на слънце, та да се изсуши и пресуши. Когато се съвземе, пак вътре поста да поеме. Честито на множеството именяци!
Наздраве!
П.П. Каква студена бира, бре!? Горещ зелен чай се пие.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ама да е от свободна кокошка, че с тези хормони направо си сменихме половете
В краен случай може и Камен да е, че Петровците са нахитрели - айде едно от мен, макар че уж с бяло вино трябва да е птичето месо, но нейсе. Наздраве
наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Обявено Извънредно положение в Кръчмата. Всички клиенти и пациенти голи до кръста. Персоналът също. И никой да не седи лениво със скръстени на гърди ръце. Поставени заканително на кръста може. Персоналът да облива пациентите със студена бира, клиентите сами да се ориентират как да я изконсумират. Ако някой припадне от препиване да се изкара на слънце, та да се изсуши и пресуши. Когато се съвземе, пак вътре поста да поеме. Честито на множеството именяци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе ..., няма ли един Петър /може и Павел/, че да почерпи едно по-едричко пиле, печено връз бирена бутилка.
Наздраве!
П.П. Ябълки Петровки, хич да не ни пробутва.
В краен случай може и Камен да е, че Петровците са нахитрели - айде едно от мен, макар че уж с бяло вино трябва да е птичето месо, но нейсе. Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Ще я превържа като стигна цивилизация. Сега е грозна гледка и не спира да кърви. И стига толко , че досадих и на себе си вече .
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqТака се заклах , че направо си беше опит за самоубйство. Незнам , като съм смотана , защо не си я ям с лъжица , а се напъвам да я режа.
Коментар
-
Ми, като мънечък можеше поне две швейцарски ножчета да запаше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Тържество за душата..., поете, поете - такова сравнение за келнерка - досега не бях чувал... Който владее художествените сравнения - е титан на поезията - две мнения по въпроса няма...))
Коментар
Коментар