IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ми, като мънечък можеше поне две швейцарски ножчета да запаше.

Като каза "швейцарски" - та се сетих, че - както си е мъничък - физиономията му - досущ като на онзи, когото швейцарците са изтипосали на 200-франковата си банкнота... Няма ли да е по-удобно, ако, вместо ножчета - запаше няколко от тия банкноти?

/понеже форумът е инвестиционен, да кажем, че всяка от 200-франковите отговаря на около 360 кинта/

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Почна бързо да сфащаш. Ще ти пиша вече с половин дума да се не хабя. А вчера верно пих студена биричка. Първо Старобърно с половин дълбока чаша лед, но за Радлера смаях келнерката като рекох пълна догоре с лед. Тържество за душата!

Тържество за душата..., поете, поете - такова сравнение за келнерка - досега не бях чувал... Който владее художествените сравнения - е титан на поезията - две мнения по въпроса няма... ))

Коментар

Ми, той мънечък още. Играе си на шикалки. И на "Чичо Доктор преглежда Веща Баячка".
        Ми, като мънечък можеше поне две швейцарски ножчета да запаше.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
          Така се заклах , че направо си беше опит за самоубйство. Незнам , като съм смотана , защо не си я ям с лъжица , а се напъвам да я режа.
          Щот си така възпитана.
          У Тикварево /Севлиеву/ не казват, че ще нарежат динята, а че ще я заколят.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Така се заклах , че направо си беше опит за самоубйство. Незнам , като съм смотана , защо не си я ям с лъжица , а се напъвам да я режа.
            Асоциации, асоциации....
            Може би ѝ рисуваш едни мустаци и една намръщена джука и резваш с кефф кратуната.....

пп Лелче, да не си на динена диета...?

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Пък аз мислех, че халюцинирам след студената бира... Това "сфиреб" - да не би да е от "сфирка" - значи е и сфирещ - охоооо - той много уникален бил...
              Почна бързо да сфащаш. Ще ти пиша вече с половин дума да се не хабя. А вчера верно пих студена биричка. Първо Старобърно с половин дълбока чаша лед, но за Радлера смаях келнерката като рекох пълна догоре с лед. Тържество за душата!

Коментар

Не виждаш ли, че този тигър много сфиреб. Затова с два чифта вежди. Наздраве за удвояването на впечатлението!

Пък аз мислех, че халюцинирам след студената бира... Това "сфиреб" - да не би да е от "сфирка" - значи е и сфирещ - охоооо - той много уникален бил...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това е изключително рядка порода тигри. Те са от класа - "многовежди". Всяка красива дама би им завидяла, опитвайки да се разкраси сутрин, пред огледалото...
                  Не виждаш ли, че този тигър много сфиреб. Затова с два чифта вежди. Наздраве за удвояването на впечатлението!

Коментар

А къде са му двата ножа!?
                    Ми, той мънечък още. Играе си на шикалки. И на "Чичо Доктор преглежда Веща Баячка".

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

У тигъро....

пп Живи ли сте ?

Наздраве с айрян без кисело мляко....!
                      ... in aqua sanitas.
                      Наздраве!

П.П. Само дет сме живи. Днес жълт код, утре оранжев ... дано не се стигне до червен.
                      Мечо

Коментар

У тигъро....

пп Живи ли сте ?

Наздраве с айрян без кисело мляко....!

Коментар

Ето за кака едно със Сандокан - Тигъра на Малая (като мънечък).

Мечо

Коментар

Това е изключително рядка порода тигри. Те са от класа - "многовежди". Всяка красива дама би им завидяла, опитвайки да се разкраси сутрин, пред огледалото...

Коментар

Така и така си започнала да раздаваш кафета, сипи на мен едно с бенгалски тигър. Ако няма, може и с китайски дракон.
                              Наздраве, Lelq!
                              Last edited by Trakatrak; 28.06.2017, 10:13.

Коментар

Надявам се на въображението ти и да мине за плашещ тигър. Наздраве с кафета
                                Въображението ми го докарва на плашещо мече. Така като се замислА, повече ще ми хареса от бенгалския тигър, щото е местен вид, па тигъра или дракона щеше де се наложи да ги интродуцираме.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X