IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лъч ще блесне сред тъмата, пак
    Или облак от метал ще затули слънцето!

Леля, благодарение на вечерния ти подарък, попаднах на този юнак, който е някакво особено съчетание на Джо Кокър, Бони Тейлър и Дзукерро:
    Paolo Nutini - Iron Sky

Лек ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Орех, локум, индрише и малко вода се варят и се приготвя отвара за упорита кашлица.
      Наздраве!
      nazdrawe тнм
      (с чай )
      Май тр. да съберем рецептите на едно място. Lelq имаше за хубави палачинки
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Орех, локум, индрише и малко вода се варят и се приготвя отвара за упорита кашлица.
        Наздраве!
        Какъв локум - рахат, с ядки, с нар или нашенски - захар и есенция?
        Орехът какъв е -наш, оргиналдъ или бразилски
        А индришето?
        И какви са пропорциите - сериозно питам, че жената ме буди цяла нощ, а тъкмо се прибрах и исках да поспя тази вечер
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Dobro utro чичо, (дано деня е добър)
          Ами нали казваше, че ползваш рецепта с орех и индрише и още нещо .. (за пречистване на кръвта ли беше!?)
          Нямаме съмнения, че дюлевата не е като сливовата (само от мириса и ми призлява)
          Да разбутаме деня с нещо среднощно https://www.youtube.com/watch?v=i3MKTm-49uI
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
            Индрише в ракия не слагам, за ужасТ на жената само в сладката и в чая сутрин....
            Dobro utro чичо, (дано деня е добър)
            Ами нали казваше, че ползваш рецепта с орех и индрише и още нещо .. (за пречистване на кръвта ли беше!?)
            Нямаме съмнения, че дюлевата не е като сливовата (само от мириса и ми призлява)
            Да разбутаме деня с нещо среднощно https://www.youtube.com/watch?v=i3MKTm-49uI
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Добро утро !
              Индрише в ракия не слагам, за ужасТ на жената само в сладката и в чая сутрин....
              Точно! Тва да не е сироп за кашлица.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Честит празник на блондинките! И на тези де преспиват с тях без да им се налага да отговарят на умни въпроси. Чиче, ти къде?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Лелчето е златно, ами я кажи на тези 25 гр. дали не си забравил индришето !?
                  Добро утро !

Коментар

• Dобра нощ, Кръчма!
                    Нещо кехлибарено и кадифено , като нощта вън, ще глътна. Ще кажа топла нощ с това
                    https://m.youtube.com/watch?v=8X4CCNPB9SU
                    и заспивам, че почнах да размествам списъка на работохолиците, придвижвайки се към челните места

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да ти кажа, тук пък аз ще те поправя - таман 1,80 съм, обаче нося 41-ви номер Няма само ти да ме открехваш на дърварската тематика я - не било явор, ми било платан
                      П.С. Гледам, че в мое отсъствие хубаво си хортувате, макар никой да не слага на масата, щото само душата храните с песни и музика, та няма да ви развалям рахатя, както се пееше в една песен - няма да ти дам салам, с обич ще те храня само
                      Добре, ще си запиша, че вие в хер Начев сте от приятните изключения на закономерността. Подарих си лекциите по анатомия и няма от къде да видя в какво точно се състоеше. Приела съм я за вярна, щото по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е близо 1,90 м и носи 46/47 номер, според зависи.
                      Наздраве!

П.П. Ся, кат се замислих, аз също съм изключение. При ръст един е пейсе и пет, седмсе и три кила живо тегло, 39 номер си е баш проява на изящност
                      Last edited by tnm; 31.05.2018, 10:51.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Не, не съм Мечобиков.
                        Нямах него предвид. Мечо пише в друг форум, а и като цяло не си пада по джаза
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Изхождайки от познанията си за костната структура на физически по-силната част от човешкия род, на те тоя номер патък, съответства ръст над 1,80 м. Мдъъ ...
                          Наздраве!

П.П. 1/4 кръв от Плевенско!? Хвала!
                          Да ти кажа, тук пък аз ще те поправя - таман 1,80 съм, обаче нося 41-ви номер Няма само ти да ме открехваш на дърварската тематика я - не било явор, ми било платан
                          П.С. Гледам, че в мое отсъствие хубаво си хортувате, макар никой да не слага на масата, щото само душата храните с песни и музика, та няма да ви развалям рахатя, както се пееше в една песен - няма да ти дам салам, с обич ще те храня само
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Днес големи нерви придобих....Направо въжета....
                            Сега олабвам с 25 гр дюлева ( свариха ми 3-4 литра за дразнене на Кръчмата и разбирачите) млада сладурана и отпускам с писанията ви....
                            Малко го карам по диагонала, че ми се размътил мозъка, но за една виртуална ......( ръкостискане ) ще остане сила, преди да се гътна в 2 часов сън....

Наздраве, че ми е гот и даже злобното тракащо старче ми е симпатично..... ! ( за Лелчето хич и не коментирам...)
                            Бравос! Добре си се докарал. Щом се радваш в огледалото на ухилената си дедушкина физиономия. Ама, кажи кога и за нас ще има от дюлевката. Стига си го увъртал като дървояд в цепеница, кърлеж на кучи задник и Кака кога трябва да дава. Искаме си дюлевката, поне за да ти развалим настроението.

Коментар

П.П. Словоредът ти и някои твои изрази ми напомнят на човек, който преди години пишеше доста в една друга тема ... и пускаше много хубав джаз.
                              Не, не съм Мечобиков.

Коментар

Днес големи нерви придобих....Направо въжета....
                                Сега олабвам с 25 гр дюлева ( свариха ми 3-4 литра за дразнене на Кръчмата и разбирачите) млада сладурана и отпускам с писанията ви....
                                Малко го карам по диагонала, че ми се размътил мозъка, но за една виртуална ......( ръкостискане ) ще остане сила, преди да се гътна в 2 часов сън....

Наздраве, че ми е гот и даже злобното тракащо старче ми е симпатично..... ! ( за Лелчето хич и не коментирам...)
                                Лелчето е златно, ами я кажи на тези 25 гр. дали не си забравил индришето !?
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X