Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес големи нерви придобих....Направо въжета....
Сега олабвам с 25 гр дюлева ( свариха ми 3-4 литра за дразнене на Кръчмата и разбирачите) млада сладурана и отпускам с писанията ви....
Малко го карам по диагонала, че ми се размътил мозъка, но за една виртуална ......( ръкостискане ) ще остане сила, преди да се гътна в 2 часов сън....
Наздраве, че ми е гот и даже злобното тракащо старче ми е симпатично.....! ( за Лелчето хич и не коментирам...)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Днес големи нерви придобих....Направо въжета....
Сега олабвам с 25 гр дюлева ( свариха ми 3-4 литра за дразнене на Кръчмата и разбирачите) млада сладурана и отпускам с писанията ви....
Малко го карам по диагонала, че ми се размътил мозъка, но за една виртуална ......( ръкостискане ) ще остане сила, преди да се гътна в 2 часов сън....
Наздраве, че ми е гот и даже злобното тракащо старче ми е симпатично.....! ( за Лелчето хич и не коментирам...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
А,Баш,тури едно
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Кака, моя милост също търчи. Да не ме гепят, де. На едно от популярните за целта места в София.
На теб се пада да внимаваш да не се сбутаме някъде, че вече не вида като съм много уморен.
Ти си млада, аз веке остарех!
За да не нарушаваме дишането, което е особено важно при джогинга,
ще викнем по едно кратко и закачливо
HelloЧе сега ми забавно , ама снощи ми беше страшно . Е и малко смешно
А зависи от силата на сбутването и кой върху кой ще падне , или кой кого ще задържи - дали ще е кратко, дълго , с травми , смях или нещо друго . Варианти - бол
Коментар
-
....с потупване по тепиха и много надежда за благоприятно последващо развитие, не ми остава нищо друго освен да предложа да пием за благоприятните развития ...
Наздраве!Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Инсект, скоро ще е!Монтирането на ултразвуков гонител на буболечки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Надвечер предвиждам атака от ишиас, а може и слънцето да те тресне по канчето. Има време, ще споделиш.
Наздраве!
Коментар
-
Всекакви, Траков, всекакви! Важно е люспи да има. За забелване!
Лучец, мерудия, баене - те така става добра манджица! Наблягам на варенкото, класическа яхния със запърженко вече не прихапвам, че много се разваля снагата и след това лучецът не дава да го белим
Иначе, като каза за това, че съм ги бил харесвал и такива и онакива, даде ми повод да се замисля за сетен път, защо аз, аджеба, си нямам като всички нормални хора един определен и предпочитан тип. Ми на мен всинца (от всякакви типове) ми харесват.
Е, случва се понякога да поприблесне малко по-ярко!
Ето примерно, залавял съм се в срамотни помисли (дано другите са излезли по работа), което споделям без колебание, доколкото реалната житейска перспектива е дълбоко нереалистична и си оставаме строго в полето на идеалното и нематериалното, че бих искал да участвам в една схватка с ето тази кака:
P!nk - Try
Като гледам как този мускулест батка яко се зори, което значи, че здравата "скандинавка" ще ме метне безколебателно, бързо и решително, на което ще мога да отгворя само с потупване по тепиха и много надежда за благоприятно последващо развитие, не ми остава нищо друго освен да предложа да пием за благоприятните развития ...
Наздраве!
Коментар
-
Разумните хора влизат във форума, за да се забавляват. Особено в теми като тази.
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Боже, каки!
Надежди да искаш!
Ама като си помисля аккъв лебед съм бил и какви съм ги вършил в нета. Аналогов дебил в дигитална среда, луд с картечница!
Една хубавица (поне на аватар беше хубавица) ни подлъга в онзи приятелски сайт, за който споменах тези дни, та се стигна до публикуване на снимки, семейства - въздишки и ерупции. Един (който е и сега тук, ама да не влизам в подробности) не може да очаква нищо приятно, та по-добре да не ми пресича пътя.
За превратностите на живота!
Наздраве!
Turnover. Особено в теми като тази.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Благодаря.
Следвах указанията. На прозорчето (бутончето), което според тях трябва да пише "Към абонаментите", при мен пише "Разгледай"; като го натисна, ме вкарва в самата тема, където вече мога да се абонирам/разабонирам. То ест май ме връща към същото положение, от което се оплаквам. Ще видим.
Пробвай отново и благодаря за питието!
Наздраве!
П.П. Словоредът ти и някои твои изрази ми напомнят на човек, който преди години пишеше доста в една друга тема ... и пускаше много хубав джаз.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Че моят живот да не е измислен?! Имам снимков материал даже.Много е важен ъгълът от който гледаш на нещата и да не се пропуска забавното в гадните случки.
Сега не мога да видя и чуя, че точно в момента при мен напрежението е от друго естество.Но довечера ще
А телевизия незнам от кога не съм гледала, та не съм запозната с филмаНо ще се образовам
Може да започне с грешки, но накрая ще се появи желанато естество!
Наздраве!
Surface Tension
Коментар
-
Това "още" твърде успокоително ми подейства. Подава все пак някаква надежда
Наздраве!
Надежди да искаш!
Ама като си помисля аккъв лебед съм бил и какви съм ги вършил в нета. Аналогов дебил в дигитална среда, луд с картечница!
Една хубавица (поне на аватар беше хубавица) ни подлъга в онзи приятелски сайт, за който споменах тези дни, та се стигна до публикуване на снимки, семейства - въздишки и ерупции. Един (който е и сега тук, ама да не влизам в подробности) не може да очаква нищо приятно, та по-добре да не ми пресича пътя.
За превратностите на живота!
Наздраве!
Turnover
Last edited by nachev; 30.05.2018, 16:32.
Коментар
-
До Профил избираш Съобщения. В ляво с големи букви пише АБОНАМЕНТИ, с подраздел Теми. Натискаш бутончето и в дясно ти излизат темите, за които си абониран. Над тях има прозорче, в което пише "Към абонаментите". Отново натискаш бутончето. Излиза темата, за която си абониран и най отдясно има прозорец "Следвам". Натискаш върху него и го променяш на "Отписвам". И така за всяка тема.
Наздраве!
П.П. Ако ти се получи - през този сезон пия бяло вино
Следвах указанията. На прозорчето (бутончето), което според тях трябва да пише "Към абонаментите", при мен пише "Разгледай"; като го натисна, ме вкарва в самата тема, където вече мога да се абонирам/разабонирам. То ест май ме връща към същото положение, от което се оплаквам. Ще видим.
Коментар
Коментар