IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !

Чета, че добре сте си починали уикенда...
    Хващам тенденция - де има събор, празник, кръщене, ппомен, без Тарантул на масата не може....
    После се оплаква от язва, гастрит, колит и хемороиди.......

Наздраве !

пп Добро пожелание, а не повод да се надигне чашката !!!

Коментар

• За мен е почти вълшебен.
      Може би защото е носталгичен: вече не се произвежда и много рядко се среща, даже и по селските кръчми – масите вече не са дървени.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

..от масите леко лъха старият и неповторим аромат на мастика/мента.
        Точно този лепкаво-натрапчив алкохолен мирис ми действа някак не съвсем приятно на мен, Но се свиква, след 10тата минута
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чий казан очукан, бре!? Чиста мед, даже калайдисан. Това ми е оръдието на труда и винаги го държа в изправност.
          Май съм изпуснал разговора: на кое "а" е ударението?

Коментар

• Добър предобед на Кръчмата!

Ето по едно ранно дайкири викам:

Кръчмата е утринно проветрена, от масите леко лъха старият и неповторим аромат на мастика/мента.

Седнали сме в полупразната затъмнена кръчма, обърнати към прозорците, и киризиме движението отвън, близвайки от чашата и чувствайки се малко хемингуеи в Хавана.

Има лек музфон:
            https://www.youtube.com/watch?v=yK1qF4IwoDE

Водим си и неангажиращ конверсейшън от маса на маса.
            "Абе, много е сериозна модерацията навън?"
            Last edited by П.Ф.Изеров; 04.06.2018, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чий казан очукан, бре!? Чиста мед, даже калайдисан. Това ми е оръдието на труда и винаги го държа в изправност.
              Наздраве!

П.П. Къде го прати тоя сигнал за нередност? Да не би да ме докладва на Уважаемата модература?
              Драга Каке, съборът мина, Русалийската седмица отмина, силата ти отслабна без големи поразии да свършиш. Без да искам пратих на Светата Модаратура жалването, че по твои твърдения ползваш вещерски пособия и способности при общуването във форума. Та се надявам да те залеят със студена вода за изтрезняване, че си явно в алкохолен делириум и се вземаш за некоя си бабичка Ягелона Наметла, пък ти си само една Тянка Вчерашна. Като отрезвееш, може и да почерпиш. Така да бъде!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

След тез чудесии , които правиш. Като Траката изпие кафето ще врачуваш ли на чаша изпито кафе.
                Какво ти врачуване? Ще е врач, ама от ония тайландските. Ще ме приспи с кафето и после ще се прави, че ме лекува с проникващи през кожата ръце. Накрая ще извади едно пилешко дробче и ще твърди, че извадила черната ми душа. Да не ходиш на сеанси при нея, що тия стиснатите от Хаброу много изобретателни как да ти измъкнат паричките. Наздраве за стиснат човек - жив дявол!

Коментар

• Dobro utro на всички
                  С празника на децата започна лятото с дългите дни
                  нещо за разсънване https://www.youtube.com/watch?v=MVVLSvt3vT8
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Наздраве , Кръчма! Нощта е вълшебна с галещият бриз. Млечно красиви сънища ви пожелавам! Мойте бяха

https://m.youtube.com/watch?v=-gzC29VwE1A

Коментар

• Click image for larger version

Name:	20180603_202708_Richtone(HDR).jpg
Views:	2
Size:	2.1 КБ
ID:	3343133

Тука при нас така. Наздраве на кръчмата.
                      Сори за малкия размер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Погрешка пратих жалването по какините своеволия като сигнал за нередност. Сега пак трябва го пиша.
                        Спрете й пиенето и всички други стимуланти -треви, листа, кори, корени, крака, клюнове и крила, стрити на прах тухли и керемиди и всекви други утайки и смески, що таа е способна да докара краа на света с очукания си казан. А като му дойде времето, ще разпалим кладата. Да видим как ще ми разваля времето кога пием.
                        ​​​​​​
                        Наздраве!

П.П. Къде го прати тоя сигнал за нередност? Да не би да ме докладва на Уважаемата модература?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

След тез чудесии , които правиш. Като Траката изпие кафето ще врачуваш ли на чаша изпито кафе.
                          Тцъ! Ни на кафе мога да гледам, ни на листенца от чай. Мойте ритуали местни, традициите свързани с кафето - вносни.
                          Наздраве!

П.П. Куршум също не мога да лея, но имам желание да се науча.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Dобро утро, Кръчма! Архитекта, ще ти споделя, че имам некрасиви мисли спрямо теб . Не за друго, а щото след сравнително честото ми събуждане с обръзът на любимата ти, почвам да се влюбвам и аз. В нея

Коментар

• но тия двете пичуе бобо да ядат пред неземната красота на моята красавица . аз затова най си я обичам сладуранката . хяхяхяхяхяяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• ха и още няква наша българска красавица ама с некъф от НБА се гътнала . голяма мъка. хяхяхяхяхяхяхяхяхяхяях

Коментар

Working...
                                X