IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Важното е, че третото го правиш както преди, демек - ич.......

пп По вилаета ти пак вършее силна буря....
      Закачай ти Тянка, закачай...
      Аз д.а не съм афионлия като теб? Третото си ми седи в главата, а не да шмъркам пътечки. Ати на Дивото сигур трева си отглеждаш за утеха и лек. Ренегат на алкохолното поприще.
      ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А бе, аз не случайно съм го турила тоз аватар. Ся, ако продължаваш да плямпаш, може и некоя мълния да те светне. Че да светиш, не заради друго.
        Наздраве!
        Мдааа, едва спря да ида на автобуса. Като се прекръстих
        три пъти все па​​​к спря. Виж казаня да не се е спукал и изтекал. Ето какво прави чудотворния кръст!
        ​​​​​​
        ​​​​​​

​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Наздраве , Кръчма! Нощта е вълшебна с галещият бриз. Млечно красиви сънища ви пожелавам! Мойте бяха

https://m.youtube.com/watch?v=-gzC29VwE1A
          Lelq, да не си се завлякла на някое море без да те усетим?
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ни му увира главата, затова от нея си пати.
            Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Допуснах, че говориш за секс-играчки, но погледнах по-надоле и видях, че става въпрос за казан.

Шъ звиняваш, начи!
              Звинен си, начи!

П.П. Кви секс-игрички!? Арахната с неговите болести взел-дал, оставя и с това да го тормозя.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Оххх! Стар съм и не мога ям и пия как преди. Засяда ми. А Кака пак завъртя в казана въртопа на потопа и сега яко се наводни градината тамън преди довършителни работи. Опадаха ми белите черници от тез съдирания небесни и какино чудесни.

Last edited by 4i40; 04.06.2018, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Имам усещане, че ме чака страхотна седмица, щом почва с музика и чаша Дано и за вас да е така! Аз довечера ще наливам
                  (yes) Страхотна да е ! С музика, кристална чаша, настроение ..

Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нека да е както на теб ти приляга, в зависимост от въображението и усмотрението ти.
                    Наздраве!
                    Чий казан очукан, бре!? Чиста мед, даже калайдисан. Това ми е оръдието на труда и винаги го държа в изправност
                    Допуснах, че говориш за секс-играчки, но погледнах по-надоле и видях, че става въпрос за казан.

Шъ звиняваш, начи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Оххх! Стар съм и не мога ям и пия как преди. Засяда ми. А Кака пак завъртя в казана въртопа на потопа и сега яко се наводни градината тамън преди довършителни работи. Опадаха ми белите черници от тез съдирания небесни и какино чудесни.
                      А бе, аз не случайно съм го турила тоз аватар. Ся, ако продължаваш да плямпаш, може и некоя мълния да те светне. Че да светиш, не заради друго.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Май съм изпуснал разговора: на кое "а" е ударението?
                        Нека да е както на теб ти приляга, в зависимост от въображението и усмотрението ти.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Добър предобед на Кръчмата!

Ето по едно ранно дайкири викам:

Кръчмата е утринно проветрена, от масите леко лъха старият и неповторим аромат на мастика/мента.

Седнали сме в полупразната затъмнена кръчма, обърнати към прозорците, и киризиме движението отвън, близвайки от чашата и чувствайки се малко хемингуеи в Хавана.

Има лек музфон:
                          https://www.youtube.com/watch?v=yK1qF4IwoDE

Водим си и неангажиращ конверсейшън от маса на маса.
                          "Абе, много е сериозна модерацията навън?"
                          Dобро утро Кръчма и наздраве с дайкирито!
                          Имам усещане, че ме чака страхотна седмица, щом почва с музика и чаша Дано и за вас да е така! Аз довечера ще наливам

Коментар

За мен е почти вълшебен.
                            Може би защото е носталгичен: вече не се произвежда и много рядко се среща, даже и по селските кръчми – масите вече не са дървени.
                            Te села не останаха, ти пък кръчми !? Разбира се, детските спомени топлят душата a може макар и рядко да натъжават И аз имам спомени от селската кръчма - единият дядо работеше така да се каже в гората, в каменоделска кариера и горско стопанство, (родопите), Имаха "офис" в центъра на селото Кръчмата и офиса бяха едно до друго. , Понякога дядо ми трябваше да изчаква и транспорт и работници в "офиса" (тогава офиса наричаха "канцеларията") И докато изчакваше, други дядовци го хващаха на партньор за карти, а играеха на коняче с шоколадче шоколадчето намазвах аз, и обикновено нямаше значение кой ще бие, и двата лагера черпеха И много лафове оттам помня (въпреки, че сега карти не играя)
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Добър предобед на Кръчмата!

Ето по едно ранно дайкири викам:

Кръчмата е утринно проветрена, от масите леко лъха старият и неповторим аромат на мастика/мента.

Седнали сме в полупразната затъмнена кръчма, обърнати към прозорците, и киризиме движението отвън, близвайки от чашата и чувствайки се малко хемингуеи в Хавана.

Има лек музфон:
                              https://www.youtube.com/watch?v=yK1qF4IwoDE

Водим си и неангажиращ конверсейшън от маса на маса.
                              "Абе, много е сериозна модерацията навън?"
                              Апък мойта ракия им дъхала на пиячите на виолетки. Пък аз съвсем малко сложих за проба. Сам ще си я пия. Хитър номер! Хаброуски.

Коментар

Добро утро !

Чета, че добре сте си починали уикенда...
                                Хващам тенденция - де има събор, празник, кръщене, ппомен, без Тарантул на масата не може....
                                После се оплаква от язва, гастрит, колит и хемороиди.......

Наздраве !

пп Добро пожелание, а не повод да се надигне чашката !!!

Коментар

Working...
                                X