Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Важното е, че третото го правиш както преди, демек - ич.......
пп По вилаета ти пак вършее силна буря....
Закачай ти Тянка, закачай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, аз не случайно съм го турила тоз аватар. Ся, ако продължаваш да плямпаш, може и некоя мълния да те светне. Че да светиш, не заради друго.
Наздраве!
три пъти все пак спря. Виж казаня да не се е спукал и изтекал. Ето какво прави чудотворния кръст!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНаздраве , Кръчма! Нощта е вълшебна с галещият бриз. Млечно красиви сънища ви пожелавам! Мойте бяха
https://m.youtube.com/watch?v=-gzC29VwE1A
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Важното е, че третото го правиш както преди, демек - ич.......
Закачай ти Тянка, закачай....
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Допуснах, че говориш за секс-играчки, но погледнах по-надоле и видях, че става въпрос за казан.
Шъ звиняваш, начи!
П.П. Кви секс-игрички!? Арахната с неговите болести взел-дал, оставя и с това да го тормозя.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Оххх! Стар съм и не мога ям и пия как преди. Засяда ми. А Кака пак завъртя в казана въртопа на потопа и сега яко се наводни градината тамън преди довършителни работи. Опадаха ми белите черници от тез съдирания небесни и какино чудесни.
Закачай ти Тянка, закачай...
Last edited by 4i40; 04.06.2018, 14:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Имам усещане, че ме чака страхотна седмица, щом почва с музика и чашаДано и за вас да е така! Аз довечера ще наливам
С музика, кристална чаша, настроение ..
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нека да е както на теб ти приляга, в зависимост от въображението и усмотрението ти.
Наздраве!Чий казан очукан, бре!? Чиста мед, даже калайдисан. Това ми е оръдието на труда и винаги го държа в изправност
Шъ звиняваш, начи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Оххх! Стар съм и не мога ям и пия как преди. Засяда ми. А Кака пак завъртя в казана въртопа на потопа и сега яко се наводни градината тамън преди довършителни работи. Опадаха ми белите черници от тез съдирания небесни и какино чудесни.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеМай съм изпуснал разговора: на кое "а" е ударението?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеДобър предобед на Кръчмата!
Ето по едно ранно дайкири викам:
Кръчмата е утринно проветрена, от масите леко лъха старият и неповторим аромат на мастика/мента.
Седнали сме в полупразната затъмнена кръчма, обърнати към прозорците, и киризиме движението отвън, близвайки от чашата и чувствайки се малко хемингуеи в Хавана.
Има лек музфон:
https://www.youtube.com/watch?v=yK1qF4IwoDE
Водим си и неангажиращ конверсейшън от маса на маса.
"Абе, много е сериозна модерацията навън?"
Имам усещане, че ме чака страхотна седмица, щом почва с музика и чашаДано и за вас да е така! Аз довечера ще наливам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеЗа мен е почти вълшебен.
Може би защото е носталгичен: вече не се произвеждаи много рядко се среща, даже и по селските кръчми – масите вече не са дървени.
Разбира се, детските спомени топлят душата a може макар и рядко да натъжават
И аз имам спомени от селската кръчма - единият дядо работеше така да се каже в гората, в каменоделска кариера и горско стопанство, (родопите), Имаха "офис" в центъра на селото
Кръчмата и офиса бяха едно до друго.
, Понякога дядо ми трябваше да изчаква и транспорт и работници в "офиса" (тогава офиса наричаха "канцеларията")
И докато изчакваше, други дядовци го хващаха на партньор за карти, а играеха на коняче с шоколадче
шоколадчето намазвах аз,
и обикновено нямаше значение кой ще бие, и двата лагера черпеха
И много лафове оттам помня (въпреки, че сега карти не играя)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеДобър предобед на Кръчмата!
Ето по едно ранно дайкири викам:
Кръчмата е утринно проветрена, от масите леко лъха старият и неповторим аромат на мастика/мента.
Седнали сме в полупразната затъмнена кръчма, обърнати към прозорците, и киризиме движението отвън, близвайки от чашата и чувствайки се малко хемингуеи в Хавана.
Има лек музфон:
https://www.youtube.com/watch?v=yK1qF4IwoDE
Водим си и неангажиращ конверсейшън от маса на маса.
"Абе, много е сериозна модерацията навън?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Чета, че добре сте си починали уикенда...
Хващам тенденция - де има събор, празник, кръщене, ппомен, без Тарантул на масата не може....
После се оплаква от язва, гастрит, колит и хемороиди.......
Наздраве !
пп Добро пожелание, а не повод да се надигне чашката !!!
Коментар
Коментар