IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айдееее наздравееееееее пичуееееееееее

на тази красавица 22 гадишна дето ходи с един 55 гадишен чичак вчера много хубави неща са и се случили вчера на солнечнии берег

похвално на човека . хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хммм, а аз фчера ходих по Мъхченица. Там има русалско гробище. Пътьом обърнах няколко камъка и взех скорпионите, де се бяха наместили отдоле. Подир туй остъргах мъха на няколко дървета, нашмулих де що бурен имаше по полянката, прибрах една змийска кожа, де се въргаляше по скалите, сложих у торбата опашката на гущера, който уж по нефнимание настъпих ... Кат се връщах, гребнах едно канче мълчана вода от жабуняка, пълна с попови лъжички и сега ще си ги отгледам до жаби.

Един пелин с корените изскубнах, та сега го прехващам в змийския череп. На теб съм го нарекла и всеки ден ще го поливам, па дано стори до Еньов ден. Тогаз да видиш лоша Кака.

Наздраве!

П.П. Сал крило от прилеп си нямам, ама водя преговори с Томата. Вярно, той по лалугерите, но е "стара къща". Може да има някой скатан летящ мишок.

П.П.П. Сипам ти сега и на теб едно турско кафе, че да ми правиш компания.
      След тез чудесии , които правиш. Като Траката изпие кафето ще врачуваш ли на чаша изпито кафе.
      Last edited by Todor Sabev; 03.06.2018, 13:44.

Коментар

Хммм, а аз фчера ходих по Мъхченица. Там има русалско гробище. Пътьом обърнах няколко камъка и взех скорпионите, де се бяха наместили отдоле. Подир туй остъргах мъха на няколко дървета, нашмулих де що бурен имаше по полянката, прибрах една змийска кожа, де се въргаляше по скалите, сложих у торбата опашката на гущера, който уж по нефнимание настъпих ... Кат се връщах, гребнах едно канче мълчана вода от жабуняка, пълна с попови лъжички и сега ще си ги отгледам до жаби.

Един пелин с корените изскубнах, та сега го прехващам в змийския череп. На теб съм го нарекла и всеки ден ще го поливам, па дано стори до Еньов ден. Тогаз да видиш лоша Кака.

Наздраве!

П.П. Сал крило от прилеп си нямам, ама водя преговори с Томата. Вярно, той по лалугерите, но е "стара къща". Може да има някой скатан летящ мишок.

Погрешка пратих жалването по какините своеволия като сигнал за нередност. Сега пак трябва го пиша.
        Спрете й пиенето и всички други стимуланти -треви, листа, кори, корени, крака, клюнове и крила, стрити на прах тухли и керемиди и всекви други утайки и смески, що таа е способна да докара краа на света с очукания си казан. А като му дойде времето, ще разпалим кладата. Да видим как ще ми разваля времето кога пием.
        ​​​​​​
        Last edited by Trakatrak; 03.06.2018, 12:48.

Коментар

Добро утро, Преци!

Първото, което трябва да направиш е на никого да не разказваш какво си сънувала, поне до обяд.
          Второто, ти може да мислиш, че сънят ти е лош, но ... фчера беше събота срещу неделя, ама на Русалската седмица. Нещата са малко по-сложни за разгадаване в такива дни. Сили, неподвласни на познатия и заобикалящия ни свят имаха превес.
          Наздраве!

П.П. Пробвай със сол. Сложи по една малка бучка морска сол в ъглите на спалнята. След това загрей котлона и сложи и върху него няколко парченца сол. Като започнат да пукат, кажи нещо с твои думи свързано с разваляне на поличбата, но изречението ти трябва да започне с думите - "Както се пука солта, така да се ...
          Благодаря. за споделеното, Да си призная - почти досега несъзнателно го мислех но без още да видя твоето тълкувание, всъщност стигнах до извод, че е по-вероянто да е с противоположно тълкуване, т.е. да не е лош а да е добър!?. Сигурно си права за русалската седмица Та ще съм пас, без да пипам и да навлиявам, ако не друго, да усетим силите от русалската и да може да ги разпознаваме при друг случай ))
          приятен ден на всинца
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аааааа, ето, че почна си самопризнава. Русалска, мурсалска, само пакости прави. Добре че мойте висши сили неутрализират. Да й се спре пиенето!

Наздраве!

Last edited by tnm; 03.06.2018, 10:09.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Добро утро, Преци!

Първото, което трябва да направиш е на никого да не разказваш какво си сънувала, поне до обяд.
              Второто, ти може да мислиш, че сънят ти е лош, но ... фчера беше събота срещу неделя, ама на Русалската седмица. Нещата са малко по-сложни за разгадаване в такива дни. Сили, неподвласни на познатия и заобикалящия ни свят имаха превес.
              Наздраве!

П.П. Пробвай със сол. Сложи по една малка бучка морска сол в ъглите на спалнята. След това загрей котлона и сложи и върху него няколко парченца сол. Като започнат да пукат, кажи нещо с твои думи свързано с разваляне на поличбата, но изречението ти трябва да започне с думите - "Както се пука солта, така да се ...
              Аааааа, ето, че почна си самопризнава. Русалска, мурсалска, само пакости прави. Добре че мойте висши сили неутрализират. Да й се спре пиенето!
              Last edited by Trakatrak; 03.06.2018, 09:51.

Коментар

Този празник с ходенето при някакъв кръст ли беше свързан? Миналата година май по това време успя да ме изненадаш с тая традиция.
                Наздраве!
                А какъв дъжд ни пра вчера под голямата ябълка! Въпреки синоптикпрогнозите. Макар да се опитвах да скрия гостята под голям чадър и шатра. Добре че беше тя, що на яхъра покрива му прокапа баш над масите. Та само шатрата ни пое прави, що я бях оборудвал само за логистика. То и чадъра върши работа, ама повечко народа и кога започна да забива и последните се изнесоха. Към един час щурене между обектите. И сближаване с подплашени сърнички.
                Това Кака направила некое заклинание за дъжд, що напоследък за пеперудка я издигнах. И как само подпитва за кръста, та там до казаня ни фане бурята. Добре че не ходих, та дъждът закъсня и не нацели събраните край курбана. Лоша Кака! Трябва й се спре пиенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Dobro utro кръчмЕ ))
                  понеже снощи съм затворило кръчмата, да взема сега да я отворя,)) Като за църквите - поверието, че като я отвориш и ще върви на хубаво )))
                  (а и много лош сън сънувах,(( и да питам Тнм, знае ли как се действа с билки или думи или нещо от сорта за промяна на поличбата)))
                  Спорен ден на всички, спорен в смисъл успешен а не да се изпокарате на днешния слънчев ден ))) първия след подписа на Грую нале )))
                  Добро утро, Преци!

Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Dobro utro кръчмЕ ))
                    понеже снощи съм затворило кръчмата, да взема сега да я отворя,)) Като за църквите - поверието, че като я отвориш и ще върви на хубаво )))
                    (а и много лош сън сънувах,(( и да питам Тнм, знае ли как се действа с билки или думи или нещо от сорта за промяна на поличбата)))
                    Спорен ден на всички, спорен в смисъл успешен а не да се изпокарате на днешния слънчев ден ))) първия след подписа на Грую нале )))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=MDQorRu0QP8
                      сетих се за това, kato за лека нощ на кръчмата
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• много е тихо, слуша ми се нещо и незнам какво да предложа, ако някой има идея, пуснете нещо среднощно, приспивно, изкуството облагородява душата
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          узо, бре, що се правиш хептен на прецакано
                          Ами признавам, че не се усетих, щото не ги пия и аз, та си помислих че казваш за грцката мастика и гръцката бира, (нали бирата има вида на ... както го каза... и за това се обърках)
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Коя е тази маляшката - бирата ли имаш предвид !?))
                            узо, бре, що се правиш хептен на прецакано

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми щом трябва пакетчета да раздавам, ще раздвам, пък вие няма да казвате какво има вътре

Леля, времето е за всеки, каквото му душа сака, а за конкретния случай - за сезона на дините (тук картинка няма да слагам, щото мастика и оная маляшката пикня не пия, а те се асоциират с този сезон и женската му половинка)
                              Наздраве!
                              Коя е тази маляшката - бирата ли имаш предвид !?))
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Една кърпичка няма да се справи със ситуацията. По цяло пакетче ще трябва да ни оставиш.
                                Наздраве!

П.П. Така е, жената краси къщата, а мъжът трябва се грижи за уюта в нея. Щото на жената покрай красенето не й остава време за такива всекидневия.
                                Ми щом трябва пакетчета да раздавам, ще раздвам, пък вие няма да казвате какво има вътре

Леля, времето е за всеки, каквото му душа сака, а за конкретния случай - за сезона на дините (тук картинка няма да слагам, щото мастика и оная маляшката пикня не пия, а те се асоциират с този сезон и женската му половинка)
                                Наздраве!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X