Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ха дубрутру, тетко МароОсобено когато и чаветата са заспали заедно с теб - поезия, за която нямам достатъчно дар слово, за да я сложа в рамка
Ми наздраве - купих си хамак на промоция, пък да видим дали съм ахмак или е само игра на думи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Как да мълча? Всичко у мен крещи "Искам си билковата ракия, в краен случай - кайсиева!" А няма!?! При това пих в жегавата вечер две жиеи бири с пикантно джоланче и сега лежа с подуто раздразнено тумбаче и пъшкам. Тежка нощ ме чака. Спешна помощ се нуждая от веща кака.
Пропуснал съм зова ти за помощ...Ми - нищо де, нали казват, че е по-добре да е късно, отколкото нЯкога /в неопределено време/...
Тъй като не говориш нищо за възможностите, които трябва да притежава каката, която ти е необходима, а аз серьОзно съм раздвоен - то ти изпращам ДВЕ каки... Първата, която замята въдицата - изглежда по-непохватна, но затова пък владее изкуственото дишане, от вида - уста в уста /или каквото друго си помислиш/..., а другата - тя допълва точно нещата, които първата не владее... Остави се тая нощ в техните ръце: те знаят какво и как да го направят, за да те облекчат - в болезненото ти състояние!
Айде - наздраве - и да почерпиш за съдействието ми с едно студено Старопраменче...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
За нея незнам , но да впиеш зъби в студена, сочна диня и да усетиш ароматът и и сокът върху устните си в таз горещина е наслада , граничеща с екстаз. Наздраве с диня
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСледобедната дрямка е нещо невероятно.Особено когато и чаветата са заспали заедно с теб - поезия, за която нямам достатъчно дар слово, за да я сложа в рамка
Ми наздраве - купих си хамак на промоция, пък да видим дали съм ахмак или е само игра на думиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За нея незнам , но да впиеш зъби в студена, сочна диня и да усетиш ароматът и и сокът върху устните си в таз горещина е наслада , граничеща с екстаз. Наздраве с диня
пп На моята възраст в тая жега и с туй чейне си е жив мазохизъм....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сложи поне едно пояснение, че коментара ти е платена публикация!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОт водата по хубава течност няма.
Наздраве
http://www.hygeawatersystem.bg/why-d...FaEW0woduu8FKw
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мълчи, мълчи ... У Чужденеция бях 3 / три/ деня и сега бера душа. Голяма жега у таз степ.
След кратка почивка ще публикувам богат снимков материал с почти узрелите кайсии.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕнот Еньовден е! Кака да вади билките, де е набрала. Стари хора сме, лекове ни трябват. - Билкова ракийка!
След кратка почивка ще публикувам богат снимков материал с почти узрелите кайсии.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коментар
Коментар