If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За нея незнам , но да впиеш зъби в студена, сочна диня и да усетиш ароматът и и сокът върху устните си в таз горещина е наслада , граничеща с екстаз. Наздраве с диня
Ко рече, че нещо се замаях... - да впия зъби в нещо сочно и т.н. ....
пп На моята възраст в тая жега и с туй чейне си е жив мазохизъм....
Мълчи, мълчи ... У Чужденеция бях 3 / три/ деня и сега бера душа. Голяма жега у таз степ.
След кратка почивка ще публикувам богат снимков материал с почти узрелите кайсии.
Наздраве!
Как да мълча? Всичко у мен крещи "Искам си билковата ракия, в краен случай - кайсиева!" А няма!?! При това пих в жегавата вечер две жиеи бири с пикантно джоланче и сега лежа с подуто раздразнено тумбаче и пъшкам. Тежка нощ ме чака. Спешна помощ се нуждая от веща кака.
Енот Еньовден е! Кака да вади билките, де е набрала. Стари хора сме, лекове ни трябват. - Билкова ракийка!
Мълчи, мълчи ... У Чужденеция бях 3 / три/ деня и сега бера душа. Голяма жега у таз степ.
След кратка почивка ще публикувам богат снимков материал с почти узрелите кайсии.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Твърде рано ни връхлетяха тропическите жеги. Досега се оплаквахме от замърсения въздух, но тепърва ще ни блъскат горещи вълни със запрашен топъл въздух и излъчването от напеклите се сгради. Водичка с лимон и лед е спасението. А какво да правят тези, де не са навикнали да пият вода?
Че това върхове ли са Спарте, къде са тези върхове,!?!? ех че сте и вие - какви върхове са това - как не я научихте тази игра !?)))) Искаше се още малко търпение и постоянство, а аз си мислех, че тайно правите парета!?)))) Рано слагате шушоните, нека дойде зимата, че поне да топлят!))))
Правим ние парички, ама пустата ракия мезета обичка. Иначе къде другаде ще направиш 40-50-70 % годишно като се обръщаш от кълка на кълка? Ако можехме гладни, голи и боси да ходим, а паричките на борсата да растат. В тая жега ставам адамит. До зимъска все ще съм спечелил за кожухче. Ех, мечти...
Наздраве на неуморните труженици на кръчмата!)))) За някои и отложено наздраве, за да не ни хванат коварните катаджии))) Денят е дълъг, а парите им все не стигат))))) А ако ги влагаха на бфб не можеха ли някои сега да са мильонери,!?)) пък другите хилядонери!?...))))))) Акъл - море!!!!))))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Гледа ви сеира как дори и при сегашните "върхове" нямате стинки дори и за сладолед.Скоро ще ви отеснеят шушоните особенно на такива като оня дето бил сред основателите на с(ДС).
Че това върхове ли са Спарте, къде са тези върхове,!?!? ех че сте и вие - какви върхове са това - как не я научихте тази игра !?)))) Искаше се още малко търпение и постоянство, а аз си мислех, че тайно правите парета!?)))) Рано слагате шушоните, нека дойде зимата, че поне да топлят!))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар