If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Горещичко ли ви е? В 9 вечерта вечерта вече са разходките по стъргалото. Които си имат стъргало. Другите в храсталака. Преди това лека вечеря. С малка студенка ракийка.
Наздраве! С нещо - тогава српско,а сега хрватско ( Боже,какви странни времена - казала Емине Ердоган когато я запознали с "жената"на премиера на Люксембург....):
Трудно ще им е на турците в ЕС. И на европ/г/ейците ще им е трудно с нов член Турция. Хем манаф манталитет, хем "убийства на честта". Голяма промяна, ако въобще стане. Турците са от почти хиляда години в Анатолия (Анадола) и са го яко консервирали, но може да му е дошло времето да се отвори към Европа, тъй като си е част от нея. Разграничаването на Евроконтинента е условно. Сега го режат до Кавказ, но Арарат е част от Кавказ. Мала Азия е връзка, коридор между Южна Европа и Южна Азия. Принадлежи културно и на двете. Наздраве за ракъ-та, която показва като на кого мязат комшиите!
Наздраве! С нещо - тогава српско,а сега хрватско ( Боже,какви странни времена - казала Емине Ердоган когато я запознали с "жената"на премиера на Люксембург....):
Хитър си, Петре! А можеше да напишеш, че сам си я донесал.Повечето щяха да поверват, а други не!
-------------------------------------------------------------------------
Извън темата : https://www.youtube.com/watch?v=JmBiw-42-Mw
Нееее, родата беше. Още бех мънечък и неориентиран. Щех да попилея парите за шоколади. Наздраве за изкусителния чоколад!
Таа ми е първата ориджинал плоча на Пърпаляците, коя съм имал. Донесоха я пресна-пресна от Београд и сме я слушали стотици пъти.
Хитър си, Петре! А можеше да напишеш, че сам си я донесал.Повечето щяха да поверват, а други не!
-------------------------------------------------------------------------
Извън темата : https://www.youtube.com/watch?v=JmBiw-42-Mw
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
ЪхЪ! Моите представи са същите. Точно! Много показателна картинка!
Дясното /цитат/ - "хубаво око" - гледа леко към нослето, ама не по друга причина - а, защото отмерва с мерника по-малка мръвка - точно според предписаната диета... Това е позицията на окото, когато се реже поредната порция мръвка - с меча, съсредоточена в мерника /на меча/. ))
С тая снимка на двете хубави очи си обясних достатъчно реалистично цялата ситуация. ))
Моето арменоидно носле съвсем не е малка мръвка. И добър ориентир, че стърчи и се вижда отдалек. Наздраве за визуялните фейсдостойнства!
Две хубави очи
само ме следят,
лявото прицелено в тумбаччето,
дясното - в тиквето.
Две хубави очи
само ме следят,
по-добре да си мълча,
та да не премигнат.
ЪхЪ! Моите представи са същите. Точно! Много показателна картинка!
Дясното /цитат/ - "хубаво око" - гледа леко към нослето, ама не по друга причина - а, защото отмерва с мерника по-малка мръвка - точно според предписаната диета... Това е позицията на окото, когато се реже поредната порция мръвка - с меча, съсредоточена в мерника /на меча/. ))
С тая снимка на двете хубави очи си обясних достатъчно реалистично цялата ситуация. ))
Тц! Изкарах няколко месеца полева падгатовка при асасините - това ти го споделям, че да ти заостря фниманието.
Наздраве!
Не ще да мога вече спа. Подостри ми се подозрителността и всеки шум ме стреска да залегам, а на проблясък перчем оправям. Да пием за белата риза на Шибил!
По времето на Първият кръстоносен поход, кога тренирах художествена гимнастика, за почивка и поощрение ни пускаха да скачаме на големия батут, който беше инсталиран в залата. Един от хубавите ми детски спомени.
Наздраве!
Не се стърпях и върнах времето назад. И ето нашта Кака как подскача. Охххкккк, още една присъда си изкарах. Да пием за политическите подсъдими!
Ето - и сега: разбрах, че изтъпените мечове имали И мерник!
Та, зачудих се - за какво служи тоя мерник? Вероятно, докато се режат мръвките с меча - да ги отмерваш по грамаж, т.е. - да ги съобразяваш с предписаната диета на доФтУра... ))
Тоа па сеирджия, наредил се на площада и чака да пуснат гилотината, Наздраве за зрелищните спектакли!
Таа ми е първата ориджинал плоча на Пърпаляците, коя съм имал. Донесоха я пресна-пресна от Београд и сме я слушали стотици пъти. https://www.youtube.com/watch?v=pE8fYd0FevI
Две хубави очи
само ме следят,
лявото прицелено в тумбаччето,
дясното - в тиквето.
Две хубави очи
само ме следят,
по-добре да си мълча,
та да не премигнат.
Коментар