Наздраве, н оми свърши вече пиячката))) в последно време се притеснявам и за Колчо. Рядко го виждаме в кръчмата. Не че и аз съм от редовните, но се надвам и при Колчо всичко да е наред. Бебето да е живо и здраво най-напред и един ден да му честитиме и абитурентския бал, Знам че сега е трудно да си го представи, но времето тече бързо като миг - какво беше казал Гьоте - о миг поспри, ти си тъй прекрасен)))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Време ли е да скачаме по леглата, какво ще кажете (след още едно наздраве например) !???)))) Защото ако се стигне до още наздравици, ще трябва и да се замезва, но ще провалим диетата така, нале)))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Пояснение: Никой още не ми е платил. Ако има да се плаща, да побърза, щото и за биричка да има в жегите. Плодова. Наздраве за изплатените хонорари!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
За нея незнам , но да впиеш зъби в студена, сочна диня и да усетиш ароматът и и сокът върху устните си в таз горещина е наслада , граничеща с екстаз. Наздраве с диня
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Оффф, и твоята не е лесна...)) Не моЕ ти се угоди...
Чакай да видим нещо по-различно... Бе - има една - без да се прави на рибарКА - вече е Фанала рибата, ама ей на - въдичарка, големи риби Фаща, само дето не знае да ги приготвя..., момичето... Ми - вика, ако може тоя бати - с бяло сосче да ми я приготви, но и бялото вино да намери, изстудено..., а от нея била рибКАта! Обещава, казвам ти - и изобщо нямало да се отметне от обещанието си!
И се е прикрила отвсякъде, за да не скандализирала обществото на инвеститорите надвечер... Абе - умно и разсъдливо..., но сезона бил такъв - казва тя - и на човек му се искало всичко да захвърли от себе си, ама нали за серьОзен форум ставало /НА/ въпрос...
Коментар
-
Нитц, тия заедно ще ми извадят душичката и ще ме дръпнат на въдичката като голем сом с мустаки. По-добре едната нощес, другата - другиден. Наздраве за умереното разнообразие!
Оффф, и твоята не е лесна...)) Не моЕ ти се угоди...
Чакай да видим нещо по-различно... Бе - има една - без да се прави на рибарКА - вече е Фанала рибата, ама ей на - въдичарка, големи риби Фаща, само дето не знае да ги приготвя..., момичето... Ми - вика, ако може тоя бати - с бяло сосче да ми я приготви, но и бялото вино да намери, изстудено..., а от нея била рибКАта! Обещава, казвам ти - и изобщо нямало да се отметне от обещанието си!
И се е прикрила отвсякъде, за да не скандализирала обществото на инвеститорите надвечер... Абе - умно и разсъдливо..., но сезона бил такъв - казва тя - и на човек му се искало всичко да захвърли от себе си, ама нали за серьОзен форум ставало /НА/ въпрос...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТопличко е, динята е райско нещо,мерси за почерпката,ама дали някой няма да се сети да я напомпа с нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Пропуснал съм зова ти за помощ...Ми - нищо де, нали казват, че е по-добре да е късно, отколкото нЯкога /в неопределено време/...
Тъй като не говориш нищо за възможностите, които трябва да притежава каката, която ти е необходима, а аз серьОзно съм раздвоен - то ти изпращам ДВЕ каки... Първата, която замята въдицата - изглежда по-непохватна, но затова пък владее изкуственото дишане, от вида - уста в уста /или каквото друго си помислиш/..., а другата - тя допълва точно нещата, които първата не владее... Остави се тая нощ в техните ръце: те знаят какво и как да го направят, за да те облекчат - в болезненото ти състояние!
Айде - наздраве - и да почерпиш за съдействието ми с едно студено Старопраменче...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ха дубрутру, тетко МароОсобено когато и чаветата са заспали заедно с теб - поезия, за която нямам достатъчно дар слово, за да я сложа в рамка
Ми наздраве - купих си хамак на промоция, пък да видим дали съм ахмак или е само игра на думи
Коментар
-
Как да мълча? Всичко у мен крещи "Искам си билковата ракия, в краен случай - кайсиева!" А няма!?! При това пих в жегавата вечер две жиеи бири с пикантно джоланче и сега лежа с подуто раздразнено тумбаче и пъшкам. Тежка нощ ме чака. Спешна помощ се нуждая от веща кака.
Пропуснал съм зова ти за помощ...Ми - нищо де, нали казват, че е по-добре да е късно, отколкото нЯкога /в неопределено време/...
Тъй като не говориш нищо за възможностите, които трябва да притежава каката, която ти е необходима, а аз серьОзно съм раздвоен - то ти изпращам ДВЕ каки... Първата, която замята въдицата - изглежда по-непохватна, но затова пък владее изкуственото дишане, от вида - уста в уста /или каквото друго си помислиш/..., а другата - тя допълва точно нещата, които първата не владее... Остави се тая нощ в техните ръце: те знаят какво и как да го направят, за да те облекчат - в болезненото ти състояние!
Айде - наздраве - и да почерпиш за съдействието ми с едно студено Старопраменче...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
За нея незнам , но да впиеш зъби в студена, сочна диня и да усетиш ароматът и и сокът върху устните си в таз горещина е наслада , граничеща с екстаз. Наздраве с диня
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСледобедната дрямка е нещо невероятно.Особено когато и чаветата са заспали заедно с теб - поезия, за която нямам достатъчно дар слово, за да я сложа в рамка
Ми наздраве - купих си хамак на промоция, пък да видим дали съм ахмак или е само игра на думиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар