IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Понеже повечето млади (пък тук сте все такива - под 70 годишни ) не знаят защо пускаха сирените днес, та им нарушиха тишината, да взема да ви кажа - на тази дата подписах, ама то какво ли значи някакъв си подпис за младежта. Та наздраве!
    Дръпнал си май смукача по случая, Грую !? Откъде я изнамери таз шушана баш за 2ри юни !?!? )) ай едно наздраве поне преди да се метна в леглото ))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Aз помня всичко, затова и постоянно съм на минус с финансите - няма месец без празник - първа среща, годеж, брак, рождени, именни дни и всякакви такива неща И все подаръци, подаръци, щото нали били моя грижа, жената красяла къщата. Та така, не ми е хич лесно

Наздраве, Леля, време му е
      Една кърпичка няма да се справи със ситуацията. По цяло пакетче ще трябва да ни оставиш.
      Наздраве!

П.П. Така е, жената краси къщата, а мъжът трябва се грижи за уюта в нея. Щото на жената покрай красенето не й остава време за такива всекидневия.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Наздраве , tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве! Сипвай тогава. Свърши ми гастрола в другата тема. Не е за жени там много скучно
          Наздраве, Lelq!
          Мечо

Коментар

Aз помня всичко, затова и постоянно съм на минус с финансите - няма месец без празник - първа среща, годеж, брак, рождени, именни дни и всякакви такива неща И все подаръци, подаръци, щото нали били моя грижа, жената красяла къщата. Та така, не ми е хич лесно

Време за какво ??

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мини сега и раздай по една кърпичка, че се просълзихме. От умиление.
              Наздраве, за здравето на по-нежната ти половинка!

П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, не може да запомни годината, в която сключихме брак. Да не говорим да датата.
              Обикновено , нашта фамилия аз купувам недвижимите имоти, а той колите.

Като жена, помня дати и събития и нямам проблеми при изповядване на сделките, но при него нещата винаги зациклят при въпроса в коя година сме сключили брак. Той ми звъни по телефона притеснен, аз се бъзикам и му отговарям, че така като се замисля сме женени от край време И най-гадното е, че не може да ми се изрепчи, щото нотариус, продавачи ... Чувствам се безнаказана.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Грую , май често свързваш алкохола със секса, не че аз правя изключение. Добре че дамите в темата не са феминитски.
                Направо ще си рядкост, кат бяла лястовица.
                Наздраве!

П.П. Дамите, които си пием питието в Кръчмата, влизаме тук, за да се забавляваме, а не да търсим обиди.
                Мечо

Коментар

То и аз не знам, затова само съм казал Наздраве
                  П.С. Тодоре, дамите в темата са Дами, а не третополови...
                  Наздраве! Сипвай тогава. Свърши ми гастрола в другата тема. Не е за жени там много скучно

Коментар

Понеже повечето млади (пък тук сте все такива - под 70 годишни ) не знаят защо пускаха сирените днес, та им нарушиха тишината, да взема да ви кажа - на тази дата подписах, ама то какво ли значи някакъв си подпис за младежта. Та наздраве!
                    Мини сега и раздай по една кърпичка, че се просълзихме. От умиление.
                    Наздраве, за здравето на по-нежната ти половинка!

П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, не може да запомни годината, в която сключихме брак. Да не говорим да датата.
                    Обикновено , нашта фамилия аз купувам недвижимите имоти, а той колите.

Като жена, помня дати и събития и нямам проблеми при изповядване на сделките, но при него нещата винаги зациклят при въпроса в коя година сме сключили брак. Той ми звъни по телефона притеснен, аз се бъзикам и му отговарям, че така като се замисля сме женени от край време И най-гадното е, че не може да ми се изрепчи, щото нотариус, продавачи ... Чувствам се безнаказана.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Незнам какво се очаква - да поздравим или да съжалим
                      То и аз не знам, затова само съм казал Наздраве
                      П.С. Тодоре, дамите в темата са Дами, а не третополови...
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Незнам какво се очаква - да поздравим или да съжалим

Коментар

Грую , май често свързваш алкохола със секса, не че аз правя изключение. Добре че дамите в темата не са феминитски.

Коментар

• Понеже повечето млади (пък тук сте все такива - под 70 годишни ) не знаят защо пускаха сирените днес, та им нарушиха тишината, да взема да ви кажа - на тази дата подписах, ама то какво ли значи някакъв си подпис за младежта. Та наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                              Утре има селски събор, та черпя по този случай:
                              Голяма почерпка с претенции. За всички виртуални будали и абдали.

Пък аз кротко ще последна с весела компания под голямата ябълка и ще се черпа за ваша сметка. Други ден ще ви я представя. Наздраве за споделените празници и почерпки, както и за щедрите души като Кака, Чиче, Лелка, Дедко (това съм аз), Калеко от далеко, а също шурета разни, баджанаци, зълви и етърви!
                              Този празник с ходенето при някакъв кръст ли беше свързан? Миналата година май по това време успя да ме изненадаш с тая традиция.
                              Наздраве!

Мечо

Коментар

• Утре има селски събор, та черпя по този случай:
                                Голяма почерпка с претенции. За всички виртуални будали и абдали.

Пък аз кротко ще последна с весела компания под голямата ябълка и ще се черпа за ваша сметка. Други ден ще ви я представя. Наздраве за споделените празници и почерпки, както и за щедрите души като Кака, Чиче, Лелка, Дедко (това съм аз), Калеко от далеко, а също шурета разни, баджанаци, зълви и етърви!

Коментар

Working...
                                X