IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес големи нерви придобих....Направо въжета....
    Сега олабвам с 25 гр дюлева ( свариха ми 3-4 литра за дразнене на Кръчмата и разбирачите) млада сладурана и отпускам с писанията ви....
    Малко го карам по диагонала, че ми се размътил мозъка, но за една виртуална ......( ръкостискане ) ще остане сила, преди да се гътна в 2 часов сън....

Наздраве, че ми е гот и даже злобното тракащо старче ми е симпатично..... ! ( за Лелчето хич и не коментирам...)

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

А,Баш,тури едно
      Нали помниш, че дължиш? Ти тури и бързо, че лихва ще тече

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Кака, моя милост също търчи. Да не ме гепят, де. На едно от популярните за целта места в София.
        На теб се пада да внимаваш да не се сбутаме някъде, че вече не вида като съм много уморен.
        Ти си млада, аз веке остарех!

За да не нарушаваме дишането, което е особено важно при джогинга,
        ще викнем по едно кратко и закачливо
        Hello
        Ми аз преди често в парка, рядко в планината . Сега май обратно стана. Ама след приключението снощи , може и да се върна Че сега ми забавно , ама снощи ми беше страшно . Е и малко смешно
        А зависи от силата на сбутването и кой върху кой ще падне , или кой кого ще задържи - дали ще е кратко, дълго , с травми , смях или нещо друго . Варианти - бол

Коментар

....с потупване по тепиха и много надежда за благоприятно последващо развитие, не ми остава нищо друго освен да предложа да пием за благоприятните развития ...

Наздраве!
          Пия за това! Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Инсект, скоро ще е! Монтирането на ултразвуков гонител на буболечки
            Нидей, ще прогониш онова бръмбарче Чиче, божата кравичка ,Анонимно, водното конче Хеми, пеперудката Тянка, а на Тракалото хич няма му пука. Пуснал съм си лампа за комари, но не ще да ме спаси. Наздраве за засушаването! То ще ги изтощи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Надвечер предвиждам атака от ишиас, а може и слънцето да те тресне по канчето. Има време, ще споделиш.
              Наздраве!
              Комарите ме изедоха от няколко дена. Ама за това ме усъмнява Леля да е подмолна, че тя с тях приятелче.

Коментар

Всекакви, Траков, всекакви! Важно е люспи да има. За забелване!
                Лучец, мерудия, баене - те така става добра манджица! Наблягам на варенкото, класическа яхния със запърженко вече не прихапвам, че много се разваля снагата и след това лучецът не дава да го белим

Иначе, като каза за това, че съм ги бил харесвал и такива и онакива, даде ми повод да се замисля за сетен път, защо аз, аджеба, си нямам като всички нормални хора един определен и предпочитан тип. Ми на мен всинца (от всякакви типове) ми харесват.
                Е, случва се понякога да поприблесне малко по-ярко!
                Ето примерно, залавял съм се в срамотни помисли (дано другите са излезли по работа), което споделям без колебание, доколкото реалната житейска перспектива е дълбоко нереалистична и си оставаме строго в полето на идеалното и нематериалното, че бих искал да участвам в една схватка с ето тази кака:
                P!nk - Try

Като гледам как този мускулест батка яко се зори, което значи, че здравата "скандинавка" ще ме метне безколебателно, бързо и решително, на което ще мога да отгворя само с потупване по тепиха и много надежда за благоприятно последващо развитие, не ми остава нищо друго освен да предложа да пием за благоприятните развития ...

Наздраве!
                Начев, всички са на работа, продължавай с откровенията.

Коментар

Разумните хора влизат във форума, за да се забавляват. Особено в теми като тази.
                  Наздраве!
                  А,Баш,тури едно
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Боже, каки!
                    Надежди да искаш!
                    Ама като си помисля аккъв лебед съм бил и какви съм ги вършил в нета. Аналогов дебил в дигитална среда, луд с картечница!
                    Една хубавица (поне на аватар беше хубавица) ни подлъга в онзи приятелски сайт, за който споменах тези дни, та се стигна до публикуване на снимки, семейства - въздишки и ерупции. Един (който е и сега тук, ама да не влизам в подробности) не може да очаква нищо приятно, та по-добре да не ми пресича пътя.

За превратностите на живота!
                    Наздраве!
                    Turnover
                    Разумните хора влизат във форума, за да се забавляват. Особено в теми като тази.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Благодаря.
                      Следвах указанията. На прозорчето (бутончето), което според тях трябва да пише "Към абонаментите", при мен пише "Разгледай"; като го натисна, ме вкарва в самата тема, където вече мога да се абонирам/разабонирам. То ест май ме връща към същото положение, от което се оплаквам. Ще видим.

Не следваш указанията. И при мен пише "Разгледай", но над самата тема, изписана в синьо, има прозорец с текст "Към абонаментите". Него трябва да отвориш и тогава няма да влезеш в самата тема. Излиза се нов прозорец с надпис "Профил" и в дясно още един с надпис "Последна активност", под който има възможност за смяна - следвам/отписвам.
                      Пробвай отново и благодаря за питието!
                      Наздраве!

П.П. Словоредът ти и някои твои изрази ми напомнят на човек, който преди години пишеше доста в една друга тема ... и пускаше много хубав джаз.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Че моят живот да не е измислен?! Имам снимков материал даже. Много е важен ъгълът от който гледаш на нещата и да не се пропуска забавното в гадните случки.
                        Сега не мога да видя и чуя, че точно в момента при мен напрежението е от друго естество. Но довечера ще
                        А телевизия незнам от кога не съм гледала, та не съм запозната с филма Но ще се образовам
                        Което може да ме накара единствено да извикам - да пием за напреженията от различни естества!
                        Може да започне с грешки, но накрая ще се появи желанато естество!
                        Наздраве!
                        Surface Tension

Коментар

Това "още" твърде успокоително ми подейства. Подава все пак някаква надежда
                          Наздраве!
                          Боже, каки!
                          Надежди да искаш!
                          Ама като си помисля аккъв лебед съм бил и какви съм ги вършил в нета. Аналогов дебил в дигитална среда, луд с картечница!
                          Една хубавица (поне на аватар беше хубавица) ни подлъга в онзи приятелски сайт, за който споменах тези дни, та се стигна до публикуване на снимки, семейства - въздишки и ерупции. Един (който е и сега тук, ама да не влизам в подробности) не може да очаква нищо приятно, та по-добре да не ми пресича пътя.

За превратностите на живота!
                          Наздраве!
                          Turnover
                          Last edited by nachev; 30.05.2018, 17:32.

Коментар

До Профил избираш Съобщения. В ляво с големи букви пише АБОНАМЕНТИ, с подраздел Теми. Натискаш бутончето и в дясно ти излизат темите, за които си абониран. Над тях има прозорче, в което пише "Към абонаментите". Отново натискаш бутончето. Излиза темата, за която си абониран и най отдясно има прозорец "Следвам". Натискаш върху него и го променяш на "Отписвам". И така за всяка тема.
                            Наздраве!

П.П. Ако ти се получи - през този сезон пия бяло вино
                            Благодаря.
                            Следвах указанията. На прозорчето (бутончето), което според тях трябва да пише "Към абонаментите", при мен пише "Разгледай"; като го натисна, ме вкарва в самата тема, където вече мога да се абонирам/разабонирам. То ест май ме връща към същото положение, от което се оплаквам. Ще видим.

Коментар

Късметлийка съм явно
                              И за да спра спекулациите по темата, ходя да тичам. Понякога. Ама реших да ми е интересно и да не е по пътеката и да е в непознат район, обаче не се сетих, че часът не е подходящ за експерименти.
                              Кака, моя милост също търчи. Да не ме гепят, де. На едно от популярните за целта места в София.
                              На теб се пада да внимаваш да не се сбутаме някъде, че вече не вида като съм много уморен.
                              Ти си млада, аз веке остарех!

За да не нарушаваме дишането, което е особено важно при джогинга,
                              ще викнем по едно кратко и закачливо
                              Hello
                              Last edited by nachev; 30.05.2018, 17:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Начев, начи ги обичаш лук-ави като кромид, да сваляш люспа след люспа. И да се просълзяваш от тях. Или да са люти КАТ чесън. Може би стройни и крехки ка праз. Яхния правиш ли си от тях? Разнообразието прави манджата.
                                Всекакви, Траков, всекакви! Важно е люспи да има. За забелване!
                                Лучец, мерудия, баене - те така става добра манджица! Наблягам на варенкото, класическа яхния със запърженко вече не прихапвам, че много се разваля снагата и след това лучецът не дава да го белим

Иначе, като каза за това, че съм ги бил харесвал и такива и онакива, даде ми повод да се замисля за сетен път, защо аз, аджеба, си нямам като всички нормални хора един определен и предпочитан тип. Ми на мен всинца (от всякакви типове) ми харесват.
                                Е, случва се понякога да поприблесне малко по-ярко!
                                Ето примерно, залавял съм се в срамотни помисли (дано другите са излезли по работа), което споделям без колебание, доколкото реалната житейска перспектива е дълбоко нереалистична и си оставаме строго в полето на идеалното и нематериалното, че бих искал да участвам в една схватка с ето тази кака:
                                P!nk - Try

Като гледам как този мускулест батка яко се зори, което значи, че здравата "скандинавка" ще ме метне безколебателно, бързо и решително, на което ще мога да отгворя само с потупване по тепиха и много надежда за благоприятно последващо развитие, не ми остава нищо друго освен да предложа да пием за благоприятните развития ...

Наздраве!

Коментар

Working...
                                X