Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеTrak, понякога екстремни ги пишеш, добре че те знаем.
Надяваме се, при леля случката да е преминала по възможно по-добрия начин.
Добър да е деня за всички!
Коментар
-
Здравей, Кръчма!
Наздраве на който пие и на който не пие в момента.
Шъ звенявате, ма влизам като досадник да ви питам нещо техническо:
Има опция "Абониране" за темата, която при мен е бутон горе-вдясно над постовете. Ако си натиснал бутона и си се абонирал, пращат ти съобщение в пощата за всеки нов пост в нея.
Аз не искам да ми се пълни пощата с тези съобщения и се "отабонирвам", но, и тук е описанието на проблема ми, при всяко постване в темата аз се оказвам пак абониран и трябва пак да натискам бутона, за да се разабонирам. Те тава е.
В настройките на профила ми не видях обща опция за това нещо.
Някой от Кръчмата има ли същия проблем, чувал ли е за него и знае ли, как да накарам темата постоянно да е отабонирана за мен?
Благодаря за вниманието и моля за извинение за досадата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Изхождайки от познанията си за костната структура на физически по-силната част от човешкия род, на те тоя номер патък, съответства ръст над 1,80 м. Мдъъ ...
А те женските си падат малко хитруши и леко лукавички - така ги харесваме ний!
Пък после си рекох: Абе, глупако, ти си разказа цялата генетика, а сега си взел да се вторачваш в някакви там сантиметри.
Пфу! Е, хайде, няма (още) да изувам съвсем гаките!
Назраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Лели, ама и ти шарен живот имаш!
Нерде Рома, нерде пиле в кашон и глиганова четина!
Обичам такива истории на весела маса, при умерена употреба, гарнирана с опикаване от смях! И ако може разказвачът от първо лице да е някой друг.
В истинския живот изненадките са обичайно доста гаднички. А Паякообразния безчинства за твоя сметка! Какво пречи на мястото на върколака да с е появи приятен, възпитан и доста състоятелен господин?! Любител на класическа музика, че де поседнете и да изчакате заедно появата на луната.
Beethoven Moonlight Sonata
И мен ме тормозят да чакаме луната
По к1 върви късно някакъв филм с любимия на жена ми Габчо /Габриел Гарко/. Аз всъщност подозирам, че това е просто номер, а тя всъщност е подсъзнателно запленена от първичната мощ на символа на абсолютното зло във филма - един катил на име Ди Венанцио /така и не запомних истинското му име/, ама какво да придиряме толкова. Вечната тема с харесваните от момичетата лоши момчета, които се перчат със здравия си ген и големите рога. С тях се разправят с другите самци, де! Не че нещо искам д акажа за рогата.
И аз си падам по романтична луна и сонати под нея.
Ама предпочитам това изпълнение:
Moonlight Sonata
Това не е фейк, каката наистина може да свири, въпреки двусмисления, пошляв и натоварен с прикрито сексуално напрежение мизансцен.
Чудел съм се дали мога да изсвиря това. То не, че мога по принцип, ама вероятно с такива токчета всеки може, защо иначе да ги слага? Ама няма да е честно, аз отде да найда 15 см. токчета на 46-ти номер
Наздраве!
П.П. 1/4 кръв от Плевенско!? Хвала!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Въх, Лелче !
Ти да не си била в Дивото ..?
пп За бебета сезон няма....Кога решиш тогаз......( за Тянка е късно веке...Тя чака внуци
)
Наздраве !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
П.П. Некой ген от по-централните части на Родината да ти се намира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма!
Добре ти се е получило!
Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората. Късно се сетих да ходя . Скри се слънцето, луната още не беше изгряла, а батерията падна, точно като каза с безизразен глас - " след 150 м., завийте на северозапад. "Та седнах на камък да чакам луната, да мога да се орентирам с посоките. И седейки се надявах да не съм на пътеката на дивите прасета с малки, че докато беше светло, много такива предупредителни табелки видях. Не че знам и кога е сезонът на бебетата
Та те така. Готин ден, Кръчма и наздраве!
Въх, Лелче !
Ти да не си била в Дивото ..?
пп За бебета сезон няма....Кога решиш тогаз......( за Тянка е късно веке...Тя чака внуци
)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЕ, не!
Няма такова попадение!
Другата ми половина е частично "македонска".
Лека,
Хер Начев
П.П. Некой ген от по-централните части на Родината да ти се намира?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добре ти се е получило!
Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората.
Нерде Рома, нерде пиле в кашон и глиганова четина!
Обичам такива истории на весела маса, при умерена употреба, гарнирана с опикаване от смях! И ако може разказвачът от първо лице да е някой друг.
В истинския живот изненадките са обичайно доста гаднички. А Паякообразния безчинства за твоя сметка! Какво пречи на мястото на върколака да с е появи приятен, възпитан и доста състоятелен господин?! Любител на класическа музика, че де поседнете и да изчакате заедно появата на луната.
Beethoven Moonlight Sonata
И мен ме тормозят да чакаме луната
По к1 върви късно някакъв филм с любимия на жена ми Габчо /Габриел Гарко/. Аз всъщност подозирам, че това е просто номер, а тя всъщност е подсъзнателно запленена от първичната мощ на символа на абсолютното зло във филма - един катил на име Ди Венанцио /така и не запомних истинското му име/, ама какво да придиряме толкова. Вечната тема с харесваните от момичетата лоши момчета, които се перчат със здравия си ген и големите рога. С тях се разправят с другите самци, де! Не че нещо искам д акажа за рогата.
И аз си падам по романтична луна и сонати под нея.
Ама предпочитам това изпълнение:
Moonlight Sonata
Това не е фейк, каката наистина може да свири, въпреки двусмисления, пошляв и натоварен с прикрито сексуално напрежение мизансцен.
Чудел съм се дали мога да изсвиря това. То не, че мога по принцип, ама вероятно с такива токчета всеки може, защо иначе да ги слага? Ама няма да е честно, аз отде да найда 15 см. токчета на 46-ти номер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Как ли не те е навестил некой върколак с дълъг.... апетит и мерак. Щеше да разбереш кога е сезонът на бебетата. Тая поетичност, де те тресе, все с тях е свързана. После идва следродилната депресия.Наздраве за месечината и лунатизма!
Наздраве!Last edited by tnm; 30.05.2018, 11:29.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добре ти се е получило!
Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората. Късно се сетих да ходя . Скри се слънцето, луната още не беше изгряла, а батерията падна, точно като каза с безизразен глас - " след 150 м., завийте на северозапад. "Та седнах на камък да чакам луната, да мога да се орентирам с посоките. И седейки се надявах да не съм на пътеката на дивите прасета с малки, че докато беше светло, много такива предупредителни табелки видях. Не че знам и кога е сезонът на бебетата
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добре ти се е получило!
Наздраве за месечината и лунатизма!
Коментар
-
Добро утро, Кръчма!
Добре ти се е получило!
Коментар
Коментар