IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Благородно съм я отстъпила таз радост първи ти да я изживееш.
    Наздраве!
    Удрам по масата утвърдително. Време му е да става деде. Мен така ми викат от казармата. Коги беше то? Преди пет-шест годинки. Наздраве!
    Last edited by Trakatrak; 30.05.2018, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Trak, понякога екстремни ги пишеш, добре че те знаем.
      Надяваме се, при леля случката да е преминала по възможно по-добрия начин.
      Добър да е деня за всички!
      Аз ги пиша екстремни? А тя ходи сама по гората в тъмното. Чи аз само я предупреждавам и сепвам, що като се увълчи или вампиряса щи почне и клиентелата на кръчмата. Ще вземат ни кръстят Кръчма Трансилвания. А пък ний сме си Кръчма Шоплука. Без Кака. Тя е от Джендема. Наздраве за автентичното име!

Коментар

• Здравей, Кръчма!

Наздраве на който пие и на който не пие в момента.

Шъ звенявате, ма влизам като досадник да ви питам нещо техническо:
        Има опция "Абониране" за темата, която при мен е бутон горе-вдясно над постовете. Ако си натиснал бутона и си се абонирал, пращат ти съобщение в пощата за всеки нов пост в нея.
        Аз не искам да ми се пълни пощата с тези съобщения и се "отабонирвам", но, и тук е описанието на проблема ми, при всяко постване в темата аз се оказвам пак абониран и трябва пак да натискам бутона, за да се разабонирам. Те тава е.
        В настройките на профила ми не видях обща опция за това нещо.

Някой от Кръчмата има ли същия проблем, чувал ли е за него и знае ли, как да накарам темата постоянно да е отабонирана за мен?

Благодаря за вниманието и моля за извинение за досадата.

Коментар

Изхождайки от познанията си за костната структура на физически по-силната част от човешкия род, на те тоя номер патък, съответства ръст над 1,80 м. Мдъъ ...
          Тъкмо взех да уточнявам, че си още далеч от истината и се сепнах, че може би точно това се очаква.
          А те женските си падат малко хитруши и леко лукавички - така ги харесваме ний!

Пък после си рекох: Абе, глупако, ти си разказа цялата генетика, а сега си взел да се вторачваш в някакви там сантиметри.
          Пфу! Е, хайде, няма (още) да изувам съвсем гаките!

Назраве!

Коментар

• Trak, понякога екстремни ги пишеш, добре че те знаем.
            Надяваме се, при леля случката да е преминала по възможно по-добрия начин.
            Добър да е деня за всички!
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Лели, ама и ти шарен живот имаш!
              Нерде Рома, нерде пиле в кашон и глиганова четина!
              Обичам такива истории на весела маса, при умерена употреба, гарнирана с опикаване от смях! И ако може разказвачът от първо лице да е някой друг.

В истинския живот изненадките са обичайно доста гаднички. А Паякообразния безчинства за твоя сметка! Какво пречи на мястото на върколака да с е появи приятен, възпитан и доста състоятелен господин?! Любител на класическа музика, че де поседнете и да изчакате заедно появата на луната.
              Beethoven Moonlight Sonata

И мен ме тормозят да чакаме луната
              По к1 върви късно някакъв филм с любимия на жена ми Габчо /Габриел Гарко/. Аз всъщност подозирам, че това е просто номер, а тя всъщност е подсъзнателно запленена от първичната мощ на символа на абсолютното зло във филма - един катил на име Ди Венанцио /така и не запомних истинското му име/, ама какво да придиряме толкова. Вечната тема с харесваните от момичетата лоши момчета, които се перчат със здравия си ген и големите рога. С тях се разправят с другите самци, де! Не че нещо искам д акажа за рогата.

И аз си падам по романтична луна и сонати под нея.
              Ама предпочитам това изпълнение:
              Moonlight Sonata

Това не е фейк, каката наистина може да свири, въпреки двусмисления, пошляв и натоварен с прикрито сексуално напрежение мизансцен.
              Чудел съм се дали мога да изсвиря това. То не, че мога по принцип, ама вероятно с такива токчета всеки може, защо иначе да ги слага? Ама няма да е честно, аз отде да найда 15 см. токчета на 46-ти номер
              Изхождайки от познанията си за костната структура на физически по-силната част от човешкия род, на те тоя номер патък, съответства ръст над 1,80 м. Мдъъ ...
              Наздраве!

П.П. 1/4 кръв от Плевенско!? Хвала!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Въх, Лелче !
                Ти да не си била в Дивото ..?

пп За бебета сезон няма.... Кога решиш тогаз......( за Тянка е късно веке...Тя чака внуци )

Наздраве !
                Благородно съм я отстъпила таз радост първи ти да я изживееш.
                Наздраве!

Мечо

Коментар

П.П. Некой ген от по-централните части на Родината да ти се намира?
                  Най-централните са едни 25 % от Плевенския край

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Добро утро, Кръчма!
                    Добре ти се е получило!
                    Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората. Късно се сетих да ходя . Скри се слънцето, луната още не беше изгряла, а батерията падна, точно като каза с безизразен глас - " след 150 м., завийте на северозапад. " Та седнах на камък да чакам луната, да мога да се орентирам с посоките. И седейки се надявах да не съм на пътеката на дивите прасета с малки, че докато беше светло, много такива предупредителни табелки видях. Не че знам и кога е сезонът на бебетата Та те така. Готин ден, Кръчма и наздраве!

Въх, Лелче !
                    Ти да не си била в Дивото ..?

пп За бебета сезон няма.... Кога решиш тогаз......( за Тянка е късно веке...Тя чака внуци )

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                      Е, не!
                      Няма такова попадение!
                      Другата ми половина е частично "македонска".

Лека,
                      Хер Начев
                      Добре, кат си рекъл "хер", нека да е хер Начев!

П.П. Некой ген от по-централните части на Родината да ти се намира?
                      Мечо

Коментар

Добро утро, Кръчма!
                        Добре ти се е получило!
                        Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората.
                        Лели, ама и ти шарен живот имаш!
                        Нерде Рома, нерде пиле в кашон и глиганова четина!
                        Обичам такива истории на весела маса, при умерена употреба, гарнирана с опикаване от смях! И ако може разказвачът от първо лице да е някой друг.

В истинския живот изненадките са обичайно доста гаднички. А Паякообразния безчинства за твоя сметка! Какво пречи на мястото на върколака да с е появи приятен, възпитан и доста състоятелен господин?! Любител на класическа музика, че де поседнете и да изчакате заедно появата на луната.
                        Beethoven Moonlight Sonata

И мен ме тормозят да чакаме луната
                        По к1 върви късно някакъв филм с любимия на жена ми Габчо /Габриел Гарко/. Аз всъщност подозирам, че това е просто номер, а тя всъщност е подсъзнателно запленена от първичната мощ на символа на абсолютното зло във филма - един катил на име Ди Венанцио /така и не запомних истинското му име/, ама какво да придиряме толкова. Вечната тема с харесваните от момичетата лоши момчета, които се перчат със здравия си ген и големите рога. С тях се разправят с другите самци, де! Не че нещо искам д акажа за рогата.

И аз си падам по романтична луна и сонати под нея.
                        Ама предпочитам това изпълнение:
                        Moonlight Sonata

Това не е фейк, каката наистина може да свири, въпреки двусмисления, пошляв и натоварен с прикрито сексуално напрежение мизансцен.
                        Чудел съм се дали мога да изсвиря това. То не, че мога по принцип, ама вероятно с такива токчета всеки може, защо иначе да ги слага? Ама няма да е честно, аз отде да найда 15 см. токчета на 46-ти номер

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как ли не те е навестил некой върколак с дълъг.... апетит и мерак. Щеше да разбереш кога е сезонът на бебетата. Тая поетичност, де те тресе, все с тях е свързана. После идва следродилната депресия. Наздраве за месечината и лунатизма!
                          Ти каска сложи ли си? И разните му там други средства за ендевидуална защита?
                          Наздраве!
                          Last edited by tnm; 30.05.2018, 11:29.
                          Мечо

Коментар

Добро утро, Кръчма!
                            Добре ти се е получило!
                            Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората. Късно се сетих да ходя . Скри се слънцето, луната още не беше изгряла, а батерията падна, точно като каза с безизразен глас - " след 150 м., завийте на северозапад. " Та седнах на камък да чакам луната, да мога да се орентирам с посоките. И седейки се надявах да не съм на пътеката на дивите прасета с малки, че докато беше светло, много такива предупредителни табелки видях. Не че знам и кога е сезонът на бебетата Та те така. Готин ден, Кръчма и наздраве!
                            В точното време, явно и място си била. Добре, че ти се е разминало.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Добро утро, Кръчма!
                              Добре ти се е получило!
                              Как ли не те е навестил некой върколак с дълъг.... апетит и мерак. Щеше да разбереш кога е сезонът на бебетата. Тая поетичност, де те тресе, все с тях е свързана. После идва следродилната депресия. Наздраве за месечината и лунатизма!

Коментар

• Добро утро, Кръчма!
                                Добре ти се е получило!

Коментар

Working...
                                X