Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
претполагам, на тнм камичЕтата, дет ге обича, нИ са слагат в чаша...
най-вече по шията, пръстите и киткете...
май..
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
tnm обича цветни , обработени камъчета . Не просто чакъл
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
tnm обича цветни , обработени камъчета . Не просто чакъл
най-вече по шията, пръстите и киткете...
май..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Не некои места, навместо лет, в чашете слагат стодени камънье ...(основно грънитни паралелепипедчета в подходяш размер, възможно мрамор ели друк инертен матерял...) хем разлаждат флоида, хем не го кепазят с вода...
Ас, за ся не съм опотребявал подобна каменна комбинация..
Зараттва подобна техника в Кръчмата нема... Ако некой има мнение, ша зема един конплет... За зор, за ман...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Че ти настине кръста, бе!За мен ладното е в напитките. Топлички не ги понасям и въпреки бронхита, набивам яко лед в чаша извадена от камерата. Бяха ми подарили хладилна чаша с двойна стена и гел помежду стените, която се замразява и после бързо отдава студа. Но се спука. Според мои напъни отпреди четвърт век, цивилизацията стига докъде има лед по кръчмите. Тогава на малко места имаше. Напредна светът!
Ас, за ся не съм опотребявал подобна каменна комбинация..
Зараттва подобна техника в Кръчмата нема... Ако некой има мнение, ша зема един конплет... За зор, за ман...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Аз пък точно на обратното,кат ми е жега ни ми съ йери,не искм никой да ме пипа,еле кат са изпотя.
Обаче
Пусна ли ладното и легна на белия чаршаф,малииии...За мен ладното е в напитките. Топлички не ги понасям и въпреки бронхита, набивам яко лед в чаша извадена от камерата. Бяха ми подарили хладилна чаша с двойна стена и гел помежду стените, която се замразява и после бързо отдава студа. Но се спука. Според мои напъни отпреди четвърт век, цивилизацията стига докъде има лед по кръчмите. Тогава на малко места имаше. Напредна светът!
Коментар
-
На мен климатик ми не требва, що малко се потя, но другите бягат. Иначе феромоните с потта излизат, та в горещината по стават нещата. Поне според на жената носа и главата.
Обаче
Пусна ли ладното и легна на белия чаршаф,малииии...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Паек,
Ас, НИКОГА не пестя..
Климатроникът НЕ Е за Кръчма, а за педалски, хомо-кръжок...
Тук си ПИЙ и ЯДЕ...
Кат се запОтиш, мож се уми в банята...
Хавлеени кърпи и битова химия има в и на белото шкафче озат, зад вратата...
Коментар
-
Ами, като пестиш от климатик, та повечко да консумираме за разхлаждане в кръчмата, не се оплакваше. Чак сега кога хванахме баирите се почна с кандърдисването, че отново приятно хладно. Почерпи и набързо ще се върнем. А дотогава сме на поляната.
Ас, НИКОГА не пестя..
Климатроникът НЕ Е за Кръчма, а за педалски, хомо-кръжок...
Тук си ПИЙ и ЯДЕ...
Кат се запОтиш, мож се уми в банята...
Хавлеени кърпи и битова химия има в и на белото шкафче озат, зад вратата...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА, добре е бре...
Тъка поне мое да се спи..
Че инак ноо жега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
11° Рай
Отивам у гурътъNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар