IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Е, не!
    Няма такова попадение!
    Другата ми половина е частично "македонска".

Лека,
    Хер Начев
    Добре, кат си рекъл "хер", нека да е хер Начев!

П.П. Некой ген от по-централните части на Родината да ти се намира?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      Добро утро, Кръчма!
      Добре ти се е получило!
      Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората.
      Лели, ама и ти шарен живот имаш!
      Нерде Рома, нерде пиле в кашон и глиганова четина!
      Обичам такива истории на весела маса, при умерена употреба, гарнирана с опикаване от смях! И ако може разказвачът от първо лице да е някой друг.

В истинския живот изненадките са обичайно доста гаднички. А Паякообразния безчинства за твоя сметка! Какво пречи на мястото на върколака да с е появи приятен, възпитан и доста състоятелен господин?! Любител на класическа музика, че де поседнете и да изчакате заедно появата на луната.
      Beethoven Moonlight Sonata

И мен ме тормозят да чакаме луната
      По к1 върви късно някакъв филм с любимия на жена ми Габчо /Габриел Гарко/. Аз всъщност подозирам, че това е просто номер, а тя всъщност е подсъзнателно запленена от първичната мощ на символа на абсолютното зло във филма - един катил на име Ди Венанцио /така и не запомних истинското му име/, ама какво да придиряме толкова. Вечната тема с харесваните от момичетата лоши момчета, които се перчат със здравия си ген и големите рога. С тях се разправят с другите самци, де! Не че нещо искам д акажа за рогата.

И аз си падам по романтична луна и сонати под нея.
      Ама предпочитам това изпълнение:
      Moonlight Sonata

Това не е фейк, каката наистина може да свири, въпреки двусмисления, пошляв и натоварен с прикрито сексуално напрежение мизансцен.
      Чудел съм се дали мога да изсвиря това. То не, че мога по принцип, ама вероятно с такива токчета всеки може, защо иначе да ги слага? Ама няма да е честно, аз отде да найда 15 см. токчета на 46-ти номер

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как ли не те е навестил некой върколак с дълъг.... апетит и мерак. Щеше да разбереш кога е сезонът на бебетата. Тая поетичност, де те тресе, все с тях е свързана. После идва следродилната депресия. Наздраве за месечината и лунатизма!
        Ти каска сложи ли си? И разните му там други средства за ендевидуална защита?
        Наздраве!
        Last edited by tnm; 30.05.2018, 10:29.
        Мечо

Коментар

Добро утро, Кръчма!
          Добре ти се е получило!
          Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората. Късно се сетих да ходя . Скри се слънцето, луната още не беше изгряла, а батерията падна, точно като каза с безизразен глас - " след 150 м., завийте на северозапад. " Та седнах на камък да чакам луната, да мога да се орентирам с посоките. И седейки се надявах да не съм на пътеката на дивите прасета с малки, че докато беше светло, много такива предупредителни табелки видях. Не че знам и кога е сезонът на бебетата Та те така. Готин ден, Кръчма и наздраве!
          В точното време, явно и място си била. Добре, че ти се е разминало.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Добро утро, Кръчма!
            Добре ти се е получило!
            Аз снощи освен в превода, се загубих и в гората. Късно се сетих да ходя . Скри се слънцето, луната още не беше изгряла, а батерията падна, точно като каза с безизразен глас - " след 150 м., завийте на северозапад. " Та седнах на камък да чакам луната, да мога да се орентирам с посоките. И седейки се надявах да не съм на пътеката на дивите прасета с малки, че докато беше светло, много такива предупредителни табелки видях. Не че знам и кога е сезонът на бебетата Та те така. Готин ден, Кръчма и наздраве!
            Как ли не те е навестил некой върколак с дълъг.... апетит и мерак. Щеше да разбереш кога е сезонът на бебетата. Тая поетичност, де те тресе, все с тях е свързана. После идва следродилната депресия. Наздраве за месечината и лунатизма!

Коментар

• Добро утро, Кръчма!
              Добре ти се е получило!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Начев, мосю! Сега да ти пусна нещо различно. Навремето било българско, сега ще го тълкуваме комшийско.
                Е, не!
                Няма такова попадение!
                Другата ми половина е частично "македонска".

Лека,
                Хер Начев

Коментар

Специално за моите приятелки!
                  Девойко, Мари Хубава

Руфинка болна легнала
                  Начев, мосю! Сега да ти пусна нещо различно. Навремето било българско, сега ще го тълкуваме комшийско.
                  https://www.youtube.com/watch?v=NGpZW0B4z-s
                  И в етно вариант.
                  https://www.youtube.com/watch?v=T03dEOVScMU
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Най-после ме призна за Буда. Командировъчните поемаш ли. Ъъ, не ми се верва. Ше трябва по пътя докато ти обираш търговците, аз да обирам теб. На път нищо се не губи. Само сменя притежателите си. Наздраве за философите и учителите на народите!
                    Хих, пиши са умрял от глад.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      у наше село на чинара му викаме Явор - шуми, шуми, явореее
                      наздраве, че се почнах вече
                      В грешка сте у ваше село. Другото има на чинара е платан. Вярно, че листата им си приличат, но са от различни семейства. Много красиво алейно дърво. Мисля, че съм го виждала по улиците на Пловдив. Любимо високо дърво за етажна композиция в ландшафтната архитектура.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

В Индия ша ходя с теб. През есента, в Шринагар, под някой чинар да застанеш, че да си философстваш на воля. Нал си падаш малко дървен философ, та затова.
                        Наздраве!

П.П. Ако не знаеш, чинарът го наричат "дървото на философите"
                        Най-после ме призна за Буда. Командировъчните поемаш ли. Ъъ, не ми се верва. Ше трябва по пътя докато ти обираш търговците, аз да обирам теб. На път нищо се не губи. Само сменя притежателите си. Наздраве за философите и учителите на народите!

Коментар

Специално за моите приятелки!
                          Девойко, Мари Хубава

Руфинка болна легнала
                          Музиката е прекрасна , но аз като истински шоп се загубих в превода. Та имам въпрос. Би ли си погледнал личните, да не занимавам аудиторията излишно?

https://m.youtube.com/watch?v=uJ6R0Md1W7I

Коментар

В Индия ша ходя с теб. През есента, в Шринагар, под някой чинар да застанеш, че да си философстваш на воля. Нал си падаш малко дървен философ, та затова.
                            Наздраве!

П.П. Ако не знаеш, чинарът го наричат "дървото на философите"
                            у наше село на чинара му викаме Явор - шуми, шуми, явореее
                            наздраве, че се почнах вече

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              priwet банда,
                              днес по клиенти... оправяме някои сметки... но деня труден, концентрация нулева при мен за малко се разминах с птп. сантиметри, късмет може би или божа работа, незнам, стискайте палци да приключи деня..
                              много хубава снимка тнм
                              Ей, да се пазиш! Нещо става тия дни - серия нелепи катастрофи от нищото. Да се прибераш здрава и удари едно да успокоиш нервите.

Коментар

• priwet банда,
                                днес по клиенти... оправяме някои сметки... но деня труден, концентрация нулева при мен за малко се разминах с птп. сантиметри, късмет може би или божа работа, незнам, стискайте палци да приключи деня..
                                много хубава снимка тнм
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X