IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Начев, мосю! Сега да ти пусна нещо различно. Навремето било българско, сега ще го тълкуваме комшийско.
    Е, не!
    Няма такова попадение!
    Другата ми половина е частично "македонска".

Лека,
    Хер Начев

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Специално за моите приятелки!
      Девойко, Мари Хубава

Руфинка болна легнала
      Начев, мосю! Сега да ти пусна нещо различно. Навремето било българско, сега ще го тълкуваме комшийско.
      https://www.youtube.com/watch?v=NGpZW0B4z-s
      И в етно вариант.
      https://www.youtube.com/watch?v=T03dEOVScMU
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Най-после ме призна за Буда. Командировъчните поемаш ли. Ъъ, не ми се верва. Ше трябва по пътя докато ти обираш търговците, аз да обирам теб. На път нищо се не губи. Само сменя притежателите си. Наздраве за философите и учителите на народите!
        Хих, пиши са умрял от глад.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          у наше село на чинара му викаме Явор - шуми, шуми, явореее
          наздраве, че се почнах вече
          В грешка сте у ваше село. Другото има на чинара е платан. Вярно, че листата им си приличат, но са от различни семейства. Много красиво алейно дърво. Мисля, че съм го виждала по улиците на Пловдив. Любимо високо дърво за етажна композиция в ландшафтната архитектура.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

В Индия ша ходя с теб. През есента, в Шринагар, под някой чинар да застанеш, че да си философстваш на воля. Нал си падаш малко дървен философ, та затова.
            Наздраве!

П.П. Ако не знаеш, чинарът го наричат "дървото на философите"
            Най-после ме призна за Буда. Командировъчните поемаш ли. Ъъ, не ми се верва. Ше трябва по пътя докато ти обираш търговците, аз да обирам теб. На път нищо се не губи. Само сменя притежателите си. Наздраве за философите и учителите на народите!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
              Специално за моите приятелки!
              Девойко, Мари Хубава

Руфинка болна легнала
              Музиката е прекрасна , но аз като истински шоп се загубих в превода. Та имам въпрос. Би ли си погледнал личните, да не занимавам аудиторията излишно?

https://m.youtube.com/watch?v=uJ6R0Md1W7I

Коментар

В Индия ша ходя с теб. През есента, в Шринагар, под някой чинар да застанеш, че да си философстваш на воля. Нал си падаш малко дървен философ, та затова.
                Наздраве!

у наше село на чинара му викаме Явор - шуми, шуми, явореее
                наздраве, че се почнах вече

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  priwet банда,
                  днес по клиенти... оправяме някои сметки... но деня труден, концентрация нулева при мен за малко се разминах с птп. сантиметри, късмет може би или божа работа, незнам, стискайте палци да приключи деня..
                  много хубава снимка тнм
                  Ей, да се пазиш! Нещо става тия дни - серия нелепи катастрофи от нищото. Да се прибераш здрава и удари едно да успокоиш нервите.

Коментар

• priwet банда,
                    днес по клиенти... оправяме някои сметки... но деня труден, концентрация нулева при мен за малко се разминах с птп. сантиметри, късмет може би или божа работа, незнам, стискайте палци да приключи деня..
                    много хубава снимка тнм
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ще левитираш, ама кога в Индия идеш. Засега фърчиш между клонака. И доле нема кой те подфане с ръце, що макар налята, си бая ръбата. Наздраве за тоя де би бил готов да се разпльоска под теб! А дано се обади. Барем да го черпим, щото и без това не се е разбърсал да иде под клоните.
                      Наздраве!

Мечо

Коментар

• Специално за моите приятелки!
                        Девойко, Мари Хубава

Руфинка болна легнала

Коментар

Буренити може и утре да ги оплевиш, ама като те чета, дето ще ходиш на коктейл довечера - та, едва ли.
                          Наздраве!
                          утре евентуално съм до неврокоп, та ще видим какво и що. Наздраве, че след малко засядам

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Че то това на чама, може ли да се нарече клон, бре!!! Някакви съчки, при това с лишеи по тях /изгнили/. И пеперудка да бях, пак щяха да се натрошат.
                            Наздраве, за левитацията!
                            Ще левитираш, ама кога в Индия идеш. Засега фърчиш между клонака. И доле нема кой те подфане с ръце, що макар налята, си бая ръбата. Наздраве за тоя де би бил готов да се разпльоска под теб! А дано се обади. Барем да го черпим, щото и без това не се е разбърсал да иде под клоните.

Коментар

Наздраве, Lelq!
                              Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Благодаря за магичният звук!
                                Наздраве, Lelq!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X