IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Размазващо!
    Казвам ти го като половин родопчанин, заклещен тежко, съдбовно и необратимо в тази емоция!

Наздраве!

Излел е Дельо

Костадинице невесто

Начев, мосю, моята кума пее тази песен:
    https://www.youtube.com/watch?v=P6uDxMEg7o8

Наздраве!

П.П. Излел е Дельо била ахрянска песен, затова не ще да я пее.
    Last edited by tnm; 29.05.2018, 16:17.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Паййййй сееее, Кака пада от клона. Чупи всички клони и клончета по нанадолнището. Дано преди да се изтърси й поникнат крилца, че инак кратерът ще е дълбок. Наздраве за гравитацията!
      Че то това на чама, може ли да се нарече клон, бре!!! Някакви съчки, при това с лишеи по тях /изгнили/. И пеперудка да бях, пак щяха да се натрошат.
      Наздраве, за левитацията!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Размазващо!
        Казвам ти го като половин родопчанин, заклещен тежко, съдбовно и необратимо в тази емоция!

Наздраве!

Излел е Дельо

Костадинице невесто
        Благодаря за магичният звук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

В петък ни моъ - денят на детето е, а аз още не съм пораснал, нищо че съм дърт пергишин.

Ся, хубав пост ти се е получил - нещо като пътеписите на Алечко с нотка от чичо Чудомир - хареса ми, турих ти кръста, демек плюса Туй с твоята гльоджава 1/3 от семейството, дето си го мислиш, сигурно е станало. То и аз имам едни истории, ама си мълча, че женската солидарност пак ще ме емне, но преди месец загледах едно такова девойче, дето явно на село го знаеха всички кое, как, защо и с кой, та се замислих като дойде в София, ако и стигне акълът за подобно нещо, макар че сегашно вишу няма нищо общо с вишуту преди 20 години, дали няма да се превърне много бързо във "волна пеперуда, дето лети от цвят на цвят"? Не че има нещо лошо в това - човек трябва да опита и на практика, че само с теория няма как да се случат нещата.

Наздраве и на теб, аз отивам да се подготвям за коктейл довечера
          Буренити може и утре да ги оплевиш, ама като те чета, дето ще ходиш на коктейл довечера - та, едва ли.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Съвсем кратичко -
            [ATTACH=CONFIG]n3340214[/ATTACH]
            Това е то лаконичност! Кратко, сумрачно, но налято.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Съболезнования! Животът е сурав и к..орав. Казал съм ти да не пишеш такива тъжни неща в темата. Сега половината женоря ронят сълзи и забравят да черпят, та дори Кака мокри списъка с хубавите чиито скалп да вземе. И си повтаря, разминахме се с вас. Мяза ми на филм с Рудолфо Валентино, май се казваше. Пуста му памет. По-добре да гледам " Афоня". Един такъв оптимистичен
              A, що, няма ядове - животът наистина е такъв, но да не влизам във философии и да развалям хубавата тема. Аз съм си доволен от нещата досега, а и не мога да върна времето назад, така че си го вдигам все още ... тоста и те така, те Наздраве!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Продължението на моето пътуване до Родопите.
                Размазващо!

Наздраве!

Излел е Дельо

Костадинице невесто

Коментар

Мрънкало, да знаейш, че сряда и петък са ти тройно критични дни. За срядата не е толкова сигурно, че не я обичам и доста ме намързява, но за петък ще се мобилизирам.
                  Наздраве!

П.П. Почна Русалската неделя.
                  Паййййй сееее, Кака пада от клона. Чупи всички клони и клончета по нанадолнището. Дано преди да се изтърси й поникнат крилца, че инак кратерът ще е дълбок. Наздраве за гравитацията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Добро утро, Кръчма!
                    Трябваше да взимам едни пари, ама ако можело да не е днес и ме успокоиха, че щяло да ми върви в любовта. И след няколко часа един четри годишен обожател ми донесе картина, специално нарисувана за мен . Ама дори не се запознахме .

https://m.youtube.com/watch?v=LgvaIVOvY6s
                    Наздраве !
                    А на мен ни ми се издължават, ни почитателки ми носят автопортрети. По дибидюс. Еххх, живот ли бе да го опишеш! Я да обърна една. Не почитателката, де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Лесно, Прецаканидзе, нарича се опит Като той се базира на познания, придобити в следствие на реализираните взаимоотношения. Ако трябва да бъда максимално честен, след като срещнах жена ми, срещнах другата, онази с главно Ж, но се получи time gap и се оказа, че сме се разминали. Разминали не в чуства, отношения, размисли и страсти, а в скапаните ни морална система, според която избирайки партньора до себе си, предаваш самия себе си и си съгласен да бъдеш ненапълно щастлив, за да не нараниш онзи/онази, който/която ти се е доверил/а.

Вярвам, че евентуално може и да ме разбереш, то аз сам не се разбирам понякога, но така сме поколението наближаващо 40-те - хем не сме със "здравия комунистически морал", за да можем лесно да го отхвърлим и отречем, хем не сме безнравственото поколение на 90-те, за да можем да сведем смирено глава, ако ни дойде просветление свише, под формата на чичко-паричко

Наздраве и на теб!
                      Съболезнования! Животът е сурав и к..орав. Казал съм ти да не пишеш такива тъжни неща в темата. Сега половината женоря ронят сълзи и забравят да черпят, та дори Кака мокри списъка с хубавците, чиито скалп да вземе. И си повтаря, разминахме се с вас. Мяза ми на филм с Рудолфо Валентино, май се казваше. Пуста му памет. По-добре да гледам " Афоня". Един такъв оптимистичен
                      Last edited by Trakatrak; 29.05.2018, 14:07.

Коментар

Кат си се тъй засилил, може и в петък да наскубеш малко бурен. И тогава билките са с много силна лечебна сила.
                        Наздраве!
                        В петък ни моъ - денят на детето е, а аз още не съм пораснал, нищо че съм дърт пергишин.

Ся, хубав пост ти се е получил - нещо като пътеписите на Алечко с нотка от чичо Чудомир - хареса ми, турих ти кръста, демек плюса Туй с твоята гльоджава 1/3 от семейството, дето си го мислиш, сигурно е станало. То и аз имам едни истории, ама си мълча, че женската солидарност пак ще ме емне, но преди месец загледах едно такова девойче, дето явно на село го знаеха всички кое, как, защо и с кой, та се замислих като дойде в София, ако и стигне акълът за подобно нещо, макар че сегашно вишу няма нищо общо с вишуту преди 20 години, дали няма да се превърне много бързо във "волна пеперуда, дето лети от цвят на цвят"? Не че има нещо лошо в това - човек трябва да опита и на практика, че само с теория няма как да се случат нещата.

Наздраве и на теб, аз отивам да се подготвям за коктейл довечера
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро !
                          Имам един познат дето ползва следната практика...
                          Като вземе пари, му върви в любовта...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Brawo, хванал си някаква стратегия. А от щастливите как избра най-щастливата!? или последната!? Или всяка последна е предпоследна !? като заповедите в казармата, нали подобно на война !? Не е критика, любопитно ми стана, как реши че последната щастлива е жената !?
                            Лесно, Прецаканидзе, нарича се опит Като той се базира на познания, придобити в следствие на реализираните взаимоотношения. Ако трябва да бъда максимално честен, след като срещнах жена ми, срещнах другата, онази с главно Ж, но се получи time gap и се оказа, че сме се разминали. Разминали не в чуства, отношения, размисли и страсти, а в скапаните ни морална система, според която избирайки партньора до себе си, предаваш самия себе си и си съгласен да бъдеш ненапълно щастлив, за да не нараниш онзи/онази, който/която ти се е доверил/а.

Вярвам, че евентуално може и да ме разбереш, то аз сам не се разбирам понякога, но така сме поколението наближаващо 40-те - хем не сме със "здравия комунистически морал", за да можем лесно да го отхвърлим и отречем, хем не сме безнравственото поколение на 90-те, за да можем да сведем смирено глава, ако ни дойде просветление свише, под формата на чичко-паричко

Наздраве и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                              Добро утро, Кръчма!
                              Трябваше да взимам едни пари, ама ако можело да не е днес и ме успокоиха, че щяло да ми върви в любовта. И след няколко часа един четри годишен обожател ми донесе картина, специално нарисувана за мен . Ама дори не се запознахме .

https://m.youtube.com/watch?v=LgvaIVOvY6s
                              Наздраве !
                              хайде и ти почна с хвалбите, явно е заразително - ама да не кажеш, че съм здал въпрос и да почнеш да се обясняваш като мен Наздраве!

Коментар

• Добър ден
                                приятен слънчев ден кръчма
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X