IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Кръчма!
    Трябваше да взимам едни пари, ама ако можело да не е днес и ме успокоиха, че щяло да ми върви в любовта. И след няколко часа един четри годишен обожател ми донесе картина, специално нарисувана за мен . Ама дори не се запознахме .

https://m.youtube.com/watch?v=LgvaIVOvY6s
    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Продължението на моето пътуване до Родопите.

Както споменах, след като душата на по-кльощавия се позиционира в тялото м,у аз се заех да го обсипя с ценни указания. На първо място му вметнах, че диалекта на хабитата /ръкътъ, водътъ, тазков, онаквоз .../ го е оставил около паметника на връх Св. Никола. Ако усеща липсата му и му е мъчно за него на връщане ще спрем и ще го приберем.

Също така му споменах да не гледа дъщерята на кръстника си както котката гледа паничка пълна със сметана, щото девойчето все има пак двама братя, диви родопчани. Дан са получат някакви инфекции. Допълних тирадата с назиданието, че ще яде и пие това, което му се сложи на масата и под нея и с това приключих.

Малкият серсемин явно си водеше записки, щото още преди да слезе от колата, включи на режим "прибиране на рогата и поникване на крилцата", залепи си усмивка на физиономията и обля с чар домакините. После два дни пърхаше като ангелче, ни лук ял, ни лук мирисал. Мазньо и завършен манипулатор. Най-добрият ми приятел, дето ми се явя кум на сватбата ми и кръстник на диването, не спря да ми хвърля погледи, в които се четеше учудване, що аз се оплаквам от този добър, умен и възпитан младеж. Мъкаааа.

А с дъщерята на кръстника си се разцелуваха, още докато се видяха. Това ме наведе на мисълта, че в Голямо село /където и двамата са студенти/ се е случило нещо, за което аз не съм информирана. Любознателната ми природа вече трети ден не може да намери покой. Но да не се отплесвам в догадки.

Автохтонното население /кум, кума, три деца и доста голяма рода/ беше подготвило богата културно-масова програма. Обиколих не знам си колко църкви и параклиси, палих свещи за живи и умрели, присъствах на курбан, играх хоро, кумът ми даже кон за езда ми доведе, но аз отказах да се кача на този добитък... После извади въоръжението и отидохме да му пробваме карабините и оптиките. Вкара ни в един заслон, връчи ни по една карабина и ни даде слушалки заглушители. Те, точно в този момент мама реши да ми звънне по телефона.

Мислех си, че след като преди 3 години след едно иззвъняване на телефон се разхождах две седмици с посинено рамо, там където карабината ме "ритна", съм си закачила обеца на ухото, ама не би. Сега отново се заслушах в звъна и забравих да си сложа заглушителя. Тъпънчетата ми оцеляха, но главата ми кънтя бая време.

Родопа е красива, може би най-красивата българска планина. Поляните са смарагдово зелени, изпъстрени с ярки пролетни цветя, боровете и смърчовете тъмнеят и се опитват да достигнат синьото небе. Понякога, въздишката на вятъра разклаща клоните им и по земята се посипват кристални капчици роса, поели мириса на смолата, изпълвайки въздуха с нежен и свеж аромат ...

Наздраве!

Най - красивата е Наздраве, tnm!

Коментар

• Продължението на моето пътуване до Родопите.

Както споменах, след като душата на по-кльощавия се позиционира в тялото м,у аз се заех да го обсипя с ценни указания. На първо място му вметнах, че диалекта на хабитата /ръкътъ, водътъ, тазков, онаквоз .../ го е оставил около паметника на връх Св. Никола. Ако усеща липсата му и му е мъчно за него на връщане ще спрем и ще го приберем.

Също така му споменах да не гледа дъщерята на кръстника си както котката гледа паничка пълна със сметана, щото девойчето все има пак двама братя, диви родопчани. Дан са получат някакви инфекции. Допълних тирадата с назиданието, че ще яде и пие това, което му се сложи на масата и под нея и с това приключих.

Малкият серсемин явно си водеше записки, щото още преди да слезе от колата, включи на режим "прибиране на рогата и поникване на крилцата", залепи си усмивка на физиономията и обля с чар домакините. После два дни пърхаше като ангелче, ни лук ял, ни лук мирисал. Мазньо и завършен манипулатор. Най-добрият ми приятел, дето ми се явя кум на сватбата ми и кръстник на диването, не спря да ми хвърля погледи, в които се четеше учудване, що аз се оплаквам от този добър, умен и възпитан младеж. Мъкаааа.

А с дъщерята на кръстника си се разцелуваха, още докато се видяха. Това ме наведе на мисълта, че в Голямо село /където и двамата са студенти/ се е случило нещо, за което аз не съм информирана. Любознателната ми природа вече трети ден не може да намери покой. Но да не се отплесвам в догадки.

Автохтонното население /кум, кума, три деца и доста голяма рода/ беше подготвило богата културно-масова програма. Обиколих не знам си колко църкви и параклиси, палих свещи за живи и умрели, присъствах на курбан, играх хоро, кумът ми даже кон за езда ми доведе, но аз отказах да се кача на този добитък... После извади въоръжението и отидохме да му пробваме карабините и оптиките. Вкара ни в един заслон, връчи ни по една карабина и ни даде слушалки заглушители. Те, точно в този момент мама реши да ми звънне по телефона.

Мислех си, че след като преди 3 години след едно иззвъняване на телефон се разхождах две седмици с посинено рамо, там където карабината ме "ритна", съм си закачила обеца на ухото, ама не би. Сега отново се заслушах в звъна и забравих да си сложа заглушителя. Тъпънчетата ми оцеляха, но главата ми кънтя бая време.

Родопа е красива, може би най-красивата българска планина. Поляните са смарагдово зелени, изпъстрени с ярки пролетни цветя, боровете и смърчовете тъмнеят и се опитват да достигнат синьото небе. Понякога, въздишката на вятъра разклаща клоните им и по земята се посипват кристални капчици роса, поели мириса на смолата, изпълвайки въздуха с нежен и свеж аромат ...

Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Я,Груеца как знае

Бело вино,и сиренце

ще почрпя,ама по натам,че в началото само пагони дадоха

наздраве кръчма
          МИ, тогава бело вино за Дон Емилио и сиренце, каквото пожелае, щото сега имам само козе
          А на пагоните нямаше ли болтове някакви навити !? Признай, ..или как беше чист пагон - чиста съвест !?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Повече, да, доста повече, но това не е тема за хвалба, а и Леля пак ще ме резне през кокалчетата, та ще си трая Наздраве!

П.С. Хемиле, 7 и 8.06 съм в твоето село, но за съжаление не ми отпуснаха бюджет за Приморец, та ще трябва да се задоволя с Мираж...
            Brawo, хванал си някаква стратегия. А от щастливите как избра най-щастливата!? или последната!? Или всяка последна е предпоследна !? като заповедите в казармата, нали подобно на война !? Не е критика, любопитно ми стана, как реши че последната щастлива е жената !?
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ще чакам продължението с интерес - аз поне не се депресирам лесно, че даже и на бъзик на собствен гръб нося, така че си чакам и чета с удоволствие, пък ако трябва, и някоя билка ще ти набера по Еньовден, макар че тогава майка ми има рожден ден и не ми е до катерене на баири, най-ми е до седене на маса
              Кат си се тъй засилил, може и в петък да наскубеш малко бурен. И тогава билките са с много силна лечебна сила.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                Да черпя ТНМ с едно узо с морски дарове. Защото пак е в час.

[ATTACH=CONFIG]n3340133[/ATTACH]

,,Въображението е по - важно от знанието,,

Алберт Айнщайн

Ти си знаеш защо.
                Благодаря! Ще го споделя с пиянките от Кръчмата.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Я,Груеца как знае

Бело вино,и сиренце

ще почрпя,ама по натам,че в началото само пагони дадоха

наздраве кръчма
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Пиши по-кратичко, че Начев ще реши щото си му влезла в амплоато и ще отвърне нашироко.
                    Мрънкало, да знаейш, че сряда и петък са ти тройно критични дни. За срядата не е толкова сигурно, че не я обичам и доста ме намързява, но за петък ще се мобилизирам.
                    Наздраве!

П.П. Почна Русалската неделя.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      3 нещастни любови, а колко са били щастливите !? повече ли на брой !?
                      да кажем Наздраве и за 2-та вида
                      Повече, да, доста повече, но това не е тема за хвалба, а и Леля пак ще ме резне през кокалчетата, та ще си трая Наздраве!

П.С. Хемиле, 7 и 8.06 съм в твоето село, но за съжаление не ми отпуснаха бюджет за Приморец, та ще трябва да се задоволя с Мираж...
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Сипете едничко бре
                        TИ пък откак стана началник, сал на аванта искаш. Прецик, Хемил пие само бело вино и плесенясало сирене, че за свястно няма пари
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          наздраве дон Емилио, с какво, та да ти е по-леко на душата !?

Вероятно с целувка би му било по-леко на душата /ако нямаш нещо против/... ))

Коментар

Сипете едничко бре
                            наздраве дон Емилио, с какво, та да ти е по-леко на душата !?

Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от грую
                              ... Да, в любовта е като на война - всички средства са позволени - имал съм 3 нещастни любови, като причината винаги е била една - мислене като твоето. Разбирай го както си искаш Любовта не пада от небето, а всички читави представителки на нежния пол са хем заети, хем са верни - как си мислиш, че ще се случи работата, ако им се явиш хрисим като херувимче в девичи манастир? Моята сегашна възлюбена, с която вероятно ще доживея края на дните ми, също беше измъкната от лапите на един полуолигофрен, възползвайки се от шанса, че той беше на бригада в сащ. Подмолен ли съм бил? Целта оправдава ли средствата в такъв случай? За един преател питам
                              3 нещастни любови, а колко са били щастливите !? повече ли на брой !?
                              да кажем Наздраве и за 2-та вида
                              Last edited by precakanoto; 28.05.2018, 22:33.
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Сипете едничко бре
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X