Ши пия едно Ако има....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Мда,и шарена сол от манастира
Смилянски боб,и сладко от горски ягоди
Картофи от Широка лъка,всичко съм заредил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Тури един топъл леб на масата. С буца дъхаво овче сиренце.
Смилянски боб,и сладко от горски ягоди
Картофи от Широка лъка,всичко съм заредил.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Слизам от планината,отивам у фурната
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqТова с децата и прасетата на масата за аутопсия е гадно и извратено !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
е, ти бунар, геран, кладенец, аязмо или нещо сорта, дето да черпиш за без пара, нямаш ли? Егати и селянина, егати и балканджията, както сис тудиш рИкията, идея си нямам. Айде, понеже съм в настроение, един виц за по-хубавата половина от човечеството - те ще го оценят и ще ни простят
Мъж бърза да се прибере навреме за бокса по телевизията. Прави си огромна салата, вади от хладилника умряла от студ ракия, реже на тънко луканка, разполага се във фотьойла и... мачът свършва с нокаут в тридесетата секунда. Жена му се обажда от кухнята:
- Сега разбираш ли на мен какво ми е?
И наздраве, вече 4 вечери съм по кръчма и парата за месеца посвърши, а сме едва в началото, пък и другата седмица се очертава кръчмарска, и телефон на жената има да купувам.... Наздраве...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Басейнче нещо, а!? Ти ли се чипкаш в него или развъждаш шарани?
Наздраве!
Коментар
-
Така им се казва на бродещите в нощта, минаващи от кръчме на кръчме. А те може са просто данъчни или инкасатори. Преди малко ми засекоха 87 кубика вода, та се оцъклих. Добре че са на половината на софийската цена.
Мъж бърза да се прибере навреме за бокса по телевизията. Прави си огромна салата, вади от хладилника умряла от студ ракия, реже на тънко луканка, разполага се във фотьойла и... мачът свършва с нокаут в тридесетата секунда. Жена му се обажда от кухнята:
- Сега разбираш ли на мен какво ми е?
И наздраве, вече 4 вечери съм по кръчма и парата за месеца посвърши, а сме едва в началото, пък и другата седмица се очертава кръчмарска, и телефон на жената има да купувам.... Наздраве...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Така им се казва на бродещите в нощта, минаващи от кръчме на кръчме. А те може са просто данъчни или инкасатори. Преди малко ми засекоха 87 кубика вода, та се оцъклих. Добре че са на половината на софийската цена.
Наздраве!Last edited by tnm; 07.07.2017, 15:05.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКой,пиянка бе,тва,че не спим,не значи,че сме пияни
Коментар
Коментар