IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Както ги споменаваш - победа, изненада, война, що за любов е това.!? Да не би за една вечер само !?))) Хелл Костолани може да бъде допълнен в твърдението "печалбите на борсата са компенсация за преживени страдания". Ц - Няма никаква печалба в каквото и където да е, на тоя свят, която да може да компенсира загубата и на една капка чиста любов....
    Прецик, затова има женско мислене и мъжко мислене - те просто са много различни! Да, в любовта е като на война - всички средства са позволени - имал съм 3 нещастни любови, като причината винаги е била една - мислене като твоето. Разбирай го както си искаш Любовта не пада от небето, а всички читави представителки на нежния пол са хем заети, хем са верни - как си мислиш, че ще се случи работата, ако им се явиш хрисим като херувимче в девичи манастир? Моята сегашна възлюбена, с която вероятно ще доживея края на дните ми, също беше измъкната от лапите на един полуолигофрен, възползвайки се от шанса, че той беше на бригада в сащ. Подмолен ли съм бил? Целта оправдава ли средствата в такъв случай? За един преател питам
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую
      Какво да ти кажа - изненадата, както във войната, така и в любовта си е половин победа
      Както ги споменаваш - победа, изненада, война, що за любов е това.!? Да не би за една вечер само !?))) Хелл Костолани може да бъде допълнен в твърдението "печалбите на борсата са компенсация за преживени страдания". Ц - Няма никаква печалба в каквото и където да е, на тоя свят, която да може да компенсира загубата и на една капка чиста любов....
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Пиши по-кратичко, че Начев ще реши щото си му влезла в амплоато и ще отвърне нашироко.
        Турих ти плюс, ама тнм да го напише по-обстойно - нея винаги я чета с удоволствие. И начев - тоже, макар че понякога изпада в излишно словоблудство и има лек, ама много лек, комсомолски уклон - дано не ми се обиди за мнението
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Грую, не те разбирам. Чак такова натегане за единия тормоз след това. Но благодаря за почерпката!
          Какво да ти кажа - изненадата, както във войната, така и в любовта си е половин победа Трябваше да създам максимално положително чувство, за да може след това да се запомни изненадата. Като в онзи виц

Мъж се запознава с красива млада жена в бара в началото на новогодишната нощ. След кратко ухажване двамата се запътили към неговата къща извън града. На средата на пътя мъжът спира колата и казва на жената:
          - Излизай!
          - Защо?
          - Излизай, ти казвам!
          Жената излиза от колата, а в главата и се въртят страхове за маниаци и изнасилвачи. Мъжът в това време и казва:
          - Сега направи един снежен човек!
          Жената прави и трепери. След като приключила, мъжът я поканил обратно в колата и потеглили мълчаливо. Пристигнали, мъжът запалил свещи, приготвил вкусна вечеря, последвал и секс. На сутринта жената, измъчвана от любопитство, пита:
          - А защо трябваше снощи да правя снежен човек?
          - Виж сега, като любовник аз не съм нищо особено. Но този снежен човек ти ще го помниш цял живот!

Та така Сега ЧИче ще ти го разтълкува с подробности

Коментар

Пиши по-кратичко, ...
            Съвсем кратичко -
            Click image for larger version

Name:	image_10496.jpg
Views:	1
Size:	84.5 КБ
ID:	3340214

Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Събирам сили за продължението, че и то не може да се напише в телеграфен стил.
              Наздраве!
              Пиши по-кратичко, че Начев ще реши щото си му влезла в амплоато и ще отвърне нашироко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми оставих я - бях и набрал много, щото беше първата, която съм обичал истински (доколкото едно пишлеме може да обича истински), ама си го изкарах на една друга Иначе се бях подготвил на ниво - ягоди, бял шоколод, шампанско (ма не "Искра") и китки (какъв зор беше да намеря рози, че само карамфили се предлагаха тогава) - и това през 97-ма, в най-голямата криза Ма реших, че съм мъж и съм и такова родата по права линия от женска страна. Другите 2 моми са за друг птъ, сега не е моментът да разказвам и онези истории, особено след подобен подробен разказ на тнм.

Аз нямам с какво да се похваля от 4-те дни почивка, щото това с децата не е почивка, но добре че си правя воаяжи из страната, та поне малко да компенсирам. И затова само ви чета и попивам знания. Сега събирам левчета в една касичка (всъщност вече 4-та касичка), та като се съберат достатъчно, може да се разходя някъде - я Куба, я Япония, че за Хавай няма да стигнат, пък и там вулкани, не си е работа. Наздраве
                Грую, не те разбирам. Чак такова натегане за единия тормоз след това. Но благодаря за почерпката!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кой, Грую, провали..неееее..
                  Розите червени и по 12 бр...., уискити квалитетно и над 12 годишно..., почивките романтични и над 12 дневни...
                  Мъж мечта, направо се депресирам...

пп Аз цветя не помня да съм подарявал, питието домашно, почивките 12 дни но за 6 години......Коя ме е видяла, не повтаря....

Ееее, жената ме търпи, но щот си ме знае....
                  Знам си аз, че Чиче улегнал мъж та дрънка. Но може и още. Например да му подаряват дамите цветя. За салата. Японска! Чиче, дръж се нема за къде да се олабваш. Ротфронт!

Коментар

• Да черпя ТНМ с едно узо с морски дарове. Защото пак е в час.

Click image for larger version

Name:	image_10495.jpg
Views:	1
Size:	10.6 КБ
ID:	3340133

,,Въображението е по - важно от знанието,,

Алберт Айнщайн

Ти си знаеш защо.
                    Last edited by Todor Sabev; 28.05.2018, 19:20.

Коментар

РомАнтичен коктейл - хем изглежда сладникаво и леко, хем те привежда в хоризонтално положение за отрицателно време Наздраве!
                      Не ми харесва. Ще си спия ром. Ти си го пий това

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Нямам представа какво е ъова , ама наздраве!
                        РомАнтичен коктейл - хем изглежда сладникаво и леко, хем те привежда в хоризонтално положение за отрицателно време Наздраве!

Коментар

Eй, начи, и ромче ви бях турил, и пак недоволни. Понеже ме върна в абитуриентските години - те туй ми идва на акъла за почерпка
                          Нямам представа какво е ъова , ама наздраве!

Коментар

Явно не разбираш, какво казвам . При това директно! Та се чудя да обясня . Ама дълго стана, а смисъл няма.

Какво черпиш , че няколко пъти наздраве казах с празна чаша? Или да си сипвам сама?
                            Eй, начи, и ромче ви бях турил, и пак недоволни. Понеже ме върна в абитуриентските години - те туй ми идва на акъла за почерпка

Коментар

Завоалирано предизвикваш значи
                              Ми аз си казвам, нямам проблеми с това - от контактите ми с представителките на нежния пол знам, че колкото си по-открит, толкова по-лесно можеш да си правиш каквото си искаш - моята жена знае почти всичките ми истории с бивши, някои дори познава, но не знае нищо за тези след нея и няма и да узнае. Елин Пелин някога беше казал - Една чиста истина прави живота спокоен, една хубава лъжа го прави приятен. Наздраве!
                              Явно не разбираш, какво казвам . При това директно! Та се чудя да обясня . Ама дълго стана, а смисъл няма.

Какво черпиш , че няколко пъти наздраве казах с празна чаша? Или да си сипвам сама?

Коментар

Наздраве!
                                Принципно нямаше нужда от отговор нито от него , нито от теб. Въпрос не съм задала .
                                Завоалирано предизвикваш значи
                                Ми аз си казвам, нямам проблеми с това - от контактите ми с представителките на нежния пол знам, че колкото си по-открит, толкова по-лесно можеш да си правиш каквото си искаш - моята жена знае почти всичките ми истории с бивши, някои дори познава, но не знае нищо за тези след нея и няма и да узнае. Елин Пелин някога беше казал - Една чиста истина прави живота спокоен, една хубава лъжа го прави приятен. Наздраве!

Коментар

Working...
                                X