IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Аз лета на цепелин. Дирижабл! Това да не ти е габър и глогинка.
    https://www.youtube.com/watch?v=_mGVr4uCMCQ

Вай, вай, завалията!!! Ща има сега да те мисля да не вземеш, че да изгориш като Хинденбург.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Обхват ли немаше, като изкарахме Градил Илия килия?
      Имам четири авторски бригадирско-кръчмарски песни. Ако ги запеем, сицки ше се разбегате. Та затова си мълча. И не се обаждам. И на Кака не противореча. Само си подсвирквам "Купи ми мамо топ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ами комбинирай трибестана с пирамем. Да не вземеш да се изложиш някъде.
        Наздраве!

Аз лета на цепелин. Дирижабл! Това да не ти е габър и глогинка.
        https://www.youtube.com/watch?v=_mGVr4uCMCQ

Коментар

Казвах ти хас, не го причаквай Чиче в Хабитато, елла го пушни у Софето се резведриш малко. Или той теб трябваше пушне, а? Забравям вече.
          Ами комбинирай трибестана с пирамем. Да не вземеш да се изложиш някъде.
          Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не, бре!!! Търпявам го Голямото село. Лошото, че все по неприятни поводи ми се налага да идвам, а не да си правя кефа.
            Сега и дерматологът ми се завлече там - два път в годината на контролни прегледи ще ходя ... Мъка, мъка.
            Наздраве!
            Казвах ти хас, не го причаквай Чиче в Хабитато, елла го пушни у Софето се резведриш малко. Или той теб трябваше пушне, а? Забравям вече.

Коментар

За да контрирам питието, мое ли едно маааалко скромно парченце от тортата - сектор 120 градуса?
              Понеже съм на диета , мериш 120 градуса секторно - за мен ! А останалото за теб

Пп. Много сте бързи . Вчера споделих колко съм доверчива и наивна и днес всички се пробват с извозването Ама , айде - ще я делим! 50 на 50

Коментар

Кво сте се разпищолеле пак в тая тема? Хората пари праат, а вий стихчета. Чета ва у метрото и не вервам на..... осветлението.
                Обхват ли немаше, като изкарахме Градил Илия килия?
                И това ще мине ...

Коментар

• Кво сте се разпищолеле пак в тая тема? Хората пари праат, а вий стихчета. Чета ва у метрото и не вервам на..... осветлението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Не си, щом си тук. Наздраве!
                    За да контрирам питието, мое ли едно маааалко скромно парченце от тортата - сектор 120 градуса?
                    И това ще мине ...

Коментар

Наздраве! Изгорех.....
                      Не си, щом си тук. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ей, помниш значи - ми така си е, принципен човек съм, като онзи, дето трета жена сменя, ама любовницата една и съща. Наздраве!
                        P.S. Заслужи си я тази шоколодова торта и това си е
                        Благодаря! Ще си я хапна

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3315248[/ATTACH]
                          Наздраве, Кръчма!
                          Наздраве! Изгорех.....
                          И това ще мине ...

Коментар

То и аз мога да се извозя, ако реша. Ама имах предвид, че Грую е човек с принципи и е похвално, че не ги нарушава
                            Ей, помниш значи - ми така си е, принципен човек съм, като онзи, дето трета жена сменя, ама любовницата една и съща. Наздраве!
                            P.S. Заслужи си я тази шоколодова торта и това си е
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Click image for larger version

Name:	TB13H0TOVXXXXaPXVXXXXXXXXXX_!!0-item_pic.jpg
Views:	2
Size:	50.2 КБ
ID:	3315248
                              Наздраве, Кръчма!

Коментар

Аз не познавам никой от тук пишещите, не съм ходил и на сбирка тук в Софето. Но идеята я прегръщам, стига да ме приемете за нормален - реално почти не пия вече, но глътвам ракийчица, червено, виски, коняче, ромче (питие, не цигане)
                                Че какво да ти е - от нормален, по-нормален - глей каква колекция от вкусове изреди, то аз пия по-малко разцветки Ша прикл'чвам и отивам да ме тормозят малките. Моето царство настъпва след 21 часа, рупам си печени тиквени семки и се смея на виното на жената. апропо, уж сме най-големият производител на тиквени семки в европа (някъде го бях чел) и като цяло страната на тиквите, а печените ни семки са внос от Украйна - поне на 2 големи фирми им гледах етикетчетата. парадокс някакъв - като италианските манатарки, дето са със страна на произход България - тнм да кажа, тя е по в час с тези агро и био дела, но за мен са си странни!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X