Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъъъъ, таковата! Това е Кръчма, ней социално министерство. Тук пием, ядем ..., разбираш, всичките ония три неща, които са свързани с кефа човешки.
За другите проблеми си има високоентелегентни теми, къде да се джавкате на воля.
Добре дошъл и наздраве!).
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Нормално е. По-ретроградната част на общесвото почти винаги гледа назад и се опитва да реши днешните социални проблеми с решения от миналото. Което е сигурен начин обществото да зацикли и проблемите да се влошат, да се тръгне към обществен разпад и гибел в дългосрочен план
Наздраве!
*отпива Бургаска мускатова*
За другите проблеми си има високоентелегентни теми, къде да се джавкате на воля.
Добре дошъл и наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНяма нужда. Разполагам с академично образование по въпроса. Ако има разлика, тя е несъществена и е казаните за дестилация. Впрочем, интересна е историята на коняка. По време на 100 годишната война (дето блондинките не знаят колко е продължила), винената ракия останала по бъчвите из мазаните - че нямало кой да я пие и тя взела, че поотлежала... И като се върнали юнаците - радост голяма!
Наздраве!
П.С. Ма то май пак за загуба на англичаните става дума....
Конякът е резултат от двойна дестилация, а арманякът - на еднократна И кротува у бъчвите минимум 10 години. Мързи ме да навляза в дълбините на информация от подобно естество, но ти като специалист, ще откриеш разликите.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Те са нерешими, но трябва да се решават иначе става по-зле
Да се решават не означава да се разрешат. Това имам предвид, че нищо не е веднъж и завинаги решено. Винаги е въпрос на търсене на баланс в даден момент и на дедено място
Но аз ще се отправям при Морфей, богът на сънищата. Дано не сънувам нерешими проблеми
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Не казвам, че липсват. Питам - кои са според вас?
Нека и останалите се включат. И да си налеят по нещо!
П.С. От моя гледна точка, съществените социални проблеми са глобални и нерешими.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИначе проблемите са безброй и точно сега не можеш да кажеш, че липсват
Нека и останалите се включат. И да си налеят по нещо!
П.С. От моя гледна точка, съществените социални проблеми са глобални и нерешими.Last edited by Ender; 12.07.2018, 02:14.
Коментар
-
Във всяко общество постоянно има проблеми и като не се решават те се задълбочават. А неприятното е, че нито един проблем не остава решен веднъж и за винаги, а се видоизменя и старите решения, които са вършили работа едно време стават спънка за бъдещето
Един от проблемите, които изтъкна tnm е дали жените да се държат вкъщи до печката
Иначе проблемите са безброй и точно сега не можеш да кажеш, че липсват
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Жалко, че няма подходяща тема... ама всички разговори в кръчмата са си на място.
Та я кажете, кои са тия социални проблеми.
Наздраве! (Минах на бира, че tnm ми излочи мартела)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Добре дошъл у кръчмата. Тук редко влизат дървени глави, и пада голем смях понякога.
Наздраве!Last edited by Money; 12.07.2018, 02:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеДабре дошъл у кръчмата. Тук редко влизат дървени глави, и пада голем смях понякога.
- 1 like
Коментар
-
Нормално е. По-ретроградната част на общесвото почти винаги гледа назад и се опитва да реши днешните социални проблеми с решения от миналото. Което е сигурен начин обществото да зацикли и проблемите да се влошат, да се тръгне към обществен разпад и гибел в дългосрочен план
Наздраве!
*отпива Бургаска мускатова*Last edited by Todor Sabev; 12.07.2018, 01:25.
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!
Та я кажете, кои са тия социални проблеми.
Наздраве! (Минах на бира, че tnm ми излочи мартела)
- 1 like
Коментар
-
Пешо е почитател на патриархалното българско общество. Правата на жените трябва да клонят някъде около нулата - разбирай печката и гледането на децата. Аз не съм възпитана с подобна ценностна система.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНаздраве, Кръчмата) нещо в малките часове никакви ви няма, добре че Тодор, държи фронта с домошнярка
Наздраве, Тодоре с българско винце)
Като го чета Пешето, работяга си е, че и жената си уважава...май, грешка в ретранслаторите нейде))
Наздраве
п.п...някой стигна ли вече до храма на Богинята майка в Балчик?
С какво го пиеш винцето.
Коментар
-
Наздраве, Кръчмата) нещо в малките часове никакви ви няма, добре че Тодор, държи фронта с домошнярка
Наздраве, Тодоре с българско винце)
Пешо е почитател на патриархалното българско общество. Правата на жените трябва да клонят някъде около нулата - разбирай печката и гледането на децата. Аз не съм възпитана с подобна ценностна система.
Наздраве!))
Наздраве
п.п...някой стигна ли вече до храма на Богинята майка в Балчик?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУтре, кога утихнат страстите и някои люде се примерят със загубата на англичаните, ще питам и ще ти напиша в какво се състои разликата.
Наздраве!
Наздраве!
П.С. Ма то май пак за загуба на англичаните става дума...Last edited by Ender; 12.07.2018, 00:35.
Коментар
Коментар