If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде се хванах да преглеждам стари теми - ми няма нищо такова - или не помните, или аз не съм го видял, или темата/годината е друга Иначе нищо интересно в онази тема - чушки, домати, туршии, марандича срича история, тнм се хвали, че ходила в Малякия и се обяснява на накакъв Зарата, дето се мъчи да докаже, че не е родоотстъпник, щото яде на баба Малячка мекичките и т.н. Ми тук си ни е по-добре.
Апропо, половината никове вече ги няма - или компрометирани, или нещо друго. Затова и подех питане за многоникието, но срещнах гузно мълчание. Що ли? Апорпо и мечобиков го нямаше даже, нищо че си е сложил мъдра мисъл на тнм за подпис, ама и той сигурно пише с някой от многото новонавъдили се никове...
И аз не си сменям ника , ама не ми и пречи, че други го правят Наздраве!
Възможно е. За годината не съм сигурна.
Наздраве, Преци!
П.П. Ако помниш и другото число, трай си
Къде се хванах да преглеждам стари теми - ми няма нищо такова - или не помните, или аз не съм го видял, или темата/годината е друга Иначе нищо интересно в онази тема - чушки, домати, туршии, марандича срича история, тнм се хвали, че ходила в Малякия и се обяснява на накакъв Зарата, дето се мъчи да докаже, че не е родоотстъпник, щото яде на баба Малячка мекичките и т.н. Ми тук си ни е по-добре.
Апропо, половината никове вече ги няма - или компрометирани, или нещо друго. Затова и подех питане за многоникието, но срещнах гузно мълчание. Що ли? Апорпо и мечобиков го нямаше даже, нищо че си е сложил мъдра мисъл на тнм за подпис, ама и той сигурно пише с някой от многото новонавъдили се никове...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Възможно е. За годината не съм сигурна.
Наздраве, Преци!
П.П. Ако помниш и другото число, трай си
Mоже да разчиташ!. Заключ - даже направих знака с пръстите А и греша понякога, човешко. Още повече, че там мн.рядко поглеждах, но se случи да видя и по някой космичен разказ на космонавта))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ако не от светове, то поне сме в различни агрегатни състояния.
Годината, мисля беше 2012. Темата беше Поколението на 30 + годишните. Разговорът засягаше изящните дамски глезени. Аз споделих, че по-едрата 1/3-та смята, че изящен е този глезен, който може да бъде обхванат с палеца и показалеца му и двата пръста се срещнат.
Мъжката част от форумците се разшумя и поиска по-точна информация. Аз написах едно число. Космо видимо се възмути, а Kev попита как се определя изящното бедро. Накрая работата стигна до определяне на "изящното" мъжко достойнство, като там водеща фигура беше Anon67.
Наздраве!
ъхъ, сФанах, аз онази тема я прелиствах, щото съм по-близо до 30, отколкото до 20, както казва един 40+ вече приятел
Това за глезена не го знаех, ама пък моите ръце са много малки (тук не е вярно това за ръцете, стъплата и други достаойнства, да си знаете, ама може и да съм мутант), но довечера ще го проверя на жената, че тя се гордее с тънките си прасци, та да видим.
П.С. То и Анон се загуби (сигурно пише с друг ник), този космо така и не го научих кой е, а kev гаранция хем беше стар ник с ново поприще, хем съм убеден, че и сега списва тук, но още не съм убеден кой е. Това с многоникието и избирането на нови и нови, след като си засрал стария така и не го разбрах, ама с поколение, дето е израсло game over, insert coin що ли не съм много учуден. То и Прецика вчера ме изненада - винаги съм бил убеден, че е дама, пък то - хубаво, че няма казарма, щеше да отнесе поне 2 непоряда!
Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Годината, мисля беше 2012. Темата беше Поколението на 30 + годишните. Разговорът засягаше изящните дамски глезени. Аз споделих, че по-едрата 1/3-та смята, че изящен е този глезен, който може да бъде обхванат с палеца и показалеца му и двата пръста се срещнат.
Мъжката част от форумците се разшумя и поиска по-точна информация. Аз написах едно число. Космо видимо се възмути, а Kev попита как се определя изящното бедро. Накрая работата стигна до определяне на "изящното" мъжко достойнство, като там водеща фигура беше Anon67.
Наздраве!
2013 май беше (И az помня числата по странен начин, а годината няма голямо значение) Наздраве
Не въ разбрах, после пак кажете, че сме от различни светове
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. Хърватите поведоха. Аз съм за тях и в момента у пещерата сме в леко разминаване по отношение на предпочитанията
Добрютро=добър ден компанията
то верно, че било готино да се гледат финалните мачове да си припомни човек усещането за лудо хвърчащата топка и надбявгането с вятъра, нестандартните решения в микросекундата на метри пред вратата и за всеобщото благополучие (цели 11 човека все пак са се събрале от една команда) И аз имах май предпочитание за хърватите, че могат още една стъпка напред, и с удължения, а като седнах, да загледам, беше вече 1:0 за англия, (рано-рано)) (рекох си - нещо ми се е разцентровала метереологията, та може да я избило на сугестия)) -- май ще е по-интересно , я да се потопя в двубоя без излишни навивки) А то готин се оказа мача, бърз и с много заряд)) А и бяха готини на продълженията, щом спряха да ги слушат краката (и двата отбора) Верно тр,. да се гледа финалните, както каза Траки-то)) Обаче този за 3-то място май не ми се гледа много, направо за финала Имало е доста емоция и при запалянковците, щото нет-а много закъсня )))
наздраве (с чай и капитан)
Първоначално изпратено от tnm
Оказа се, че листите били по-леки и устройството не им се кефи, та сега го давам по-фнимателно.
Наздраве!
П.П. Помня, но тогава число беше друго
има такива ментета-хартии по-тънки)) помагай на листчето, - леко го бутни от единия край, малко да се огъне и за да не се върне назад му сложи някакво препяствие, например ключ, запалка, чашка, каквото има подръка, И после по-лесно минава през функционалното ))
докато напиша нещо, 5 пъти ме прекъсват, та 1 час не мога да пратя букви към форума, a сега накуп)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
От сутринта съм се разчорлила. Сканирах едни документи и поради незнайно какви причини, мултифункционалното устройство накъса един лист. Лицето по поддръжката твърде заето. Можел да ми отдели време надвечер. Рекох му, че на мен има кой да ми отделя време по това време. И разглобих махината. Малееей, ужасТ.
Както и да е... Впрегнах цялата си инжИнерна мисъл и я сглобих под невярващия поглед на публиката. Сега продължавам със сканирането. Оказа се, че листите били по-леки и устройството не им се кефи, та сега го давам по-фнимателно.
Наздраве!
Не въ разбрах, после пак кажете, че сме от различни светове
От сутринта съм се разчорлила. Сканирах едни документи и поради незнайно какви причини, мултифункционалното устройство накъса един лист. Лицето по поддръжката твърде заето. Можел да ми отдели време надвечер. Рекох му, че на мен има кой да ми отделя време по това време. И разглобих махината. Малееей, ужасТ.
Както и да е... Впрегнах цялата си инжИнерна мисъл и я сглобих под невярващия поглед на публиката. Сега продължавам със сканирането. Оказа се, че листите били по-леки и устройството не им се кефи, та сега го давам по-фнимателно.
Наздраве!
това и аз помня! Мислех, че не си сигурна сега или просто преувеличаваш от мързел. По лесно е с кръгли числа Наздраве, tnm!
Това, че помниш РД е нищо! Наистина ме впечатли, че помниш това.
Добро утро и наздраве! Аз ще си сипя едно малко - маймунско нищо , че ще карам. Днес ми е късметлийски ден. До тук три новини - една лоша, две добри. Лошата вече я обръщам от тук от там и придобива по готини краски, та до края на деня няма да е това, което беше в началото
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар