IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Защото "Коняк" е географско понятие. Както и Шампань.
    Малко да ви развалим кефа с изтънчените питиета, щот лющим домашнярка от буркан и слушам те това.

https://www.youtube.com/watch?v=F_H995R0HAc

Коментар

• Няма разлика в технологията. Ма "не надо выпендриваться", както казват братята руснаци.
      Наздраве!

Коментар

Е, да де. И аз това написах в коментара - освен географията. Но, оказа се, че макар и близки по вкус имат някаква разлика и при направата.
        Френска му работа.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          П.П. Пила съм и Арманяк, но така и не разбрах, защо това не е коняк /като изключим географията/. Но понеже го пих с французи, наложи се да приема тяхната версия.

Коментар

От баш-коняците и аз харесвам Мартел и Камю. А "Везир" е азербайджанска история, както и "Бабек". Любими са ми!
            Наздраве!
            От кавказките съм пила само Арарат; И не ми допадна.

Значи, ще пием Martell. Наздраве!

П.П. Пила съм и Арманяк, но така и не разбрах, защо това не е коняк /като изключим географията/. Но понеже го пих с французи, наложи се да приема тяхната версия.
            Мечо

Коментар

П.П. Тоя Везир въобще не съм го чувала. Като как е? От другите предпочитам Martell.
              От баш-коняците и аз харесвам Мартел и Камю. А "Везир" е азербайджанска история, както и "Бабек". Любими са ми!
              Наздраве!

Коментар

Както винаги, въпросите са ти неточни. Кой коняк? Тук ми се намитат Martell, Camus и Courvoisier.
                Отделно имам Арарат, Ахтамар, Бабек, Амирани и Везир. Метаксата не я броим.
                Наздраве!

П.С. И аз съм за Хърватия.
                Нали съм ти казала, че питието ще е по твой избор.. Остава сега да започнем да спорим и за марката на коняка.
                Наздраве!

П.П. Тоя Везир въобще не съм го чувала. Като как е? От другите предпочитам Martell.

П.П.П. Хърватите биха. В момента една флотилия гемии потънаха
                Last edited by tnm; 12.07.2018, 00:43.
                Мечо

Коментар

И къде е тук коняка, питам аз!?
                  Наздраве!

П.П. Хърватите поведоха. Аз съм за тях и в момента у пещерата сме в леко разминаване по отношение на предпочитанията
                  Както винаги, въпросите са ти неточни. Кой коняк? Тук ми се намитат Martell, Camus и Courvoisier.
                  Отделно имам Арарат, Ахтамар, Бабек, Амирани и Везир. Метаксата не я броим.
                  Наздраве!

П.С. И аз съм за Хърватия.

Коментар

Ако трябва да сме пунктуални, по-вероятно е орисница.
                    Наздраве!

П.С. Като се замисля, може и да си прав и да е трудоустроена, поради хронично заболяване.
                    И къде е тук коняка, питам аз!?
                    Наздраве!

П.П. Хърватите поведоха. Аз съм за тях и в момента у пещерата сме в леко разминаване по отношение на предпочитанията
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      Бай Пешо-Пауъра признава само спартанците и спартанския живот. Остави ги онези

[ATTACH=CONFIG]n3357619[/ATTACH]
                      Пешо е почитател на патриархалното българско общество. Правата на жените трябва да клонят някъде около нулата - разбирай печката и гледането на децата. Аз не съм възпитана с подобна ценностна система.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Бай Пешо-Пауъра признава само спартанците и спартанския живот. Остави ги онези

Click image for larger version

Name:	Spartans.jpg
Views:	1
Size:	53.0 КБ
ID:	3357619

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                          П.п. Естеството на коя работа? Да не си профешънъл Спяща красавица?
                          Ако трябва да сме пунктуални, по-вероятно е орисница.
                          Наздраве!

П.С. Като се замисля, може и да си прав и да е трудоустроена, поради хронично заболяване.
                          Last edited by Ender; 11.07.2018, 22:13.

Коментар

Сърбин, ма. Ама от ДЕФА. Не мож не си го гледала.
                            https://www.youtube.com/watch?v=m1dPYTljxi0
                            https://www.youtube.com/watch?v=OS-7oblI3UU

П.п. Естеството на коя работа? Да не си профешънъл Спяща красавица?
                            Този ми харесва повече.

И музиката към филма си я бива.
                            www.youtube.com/watch?v=42MAk4_DBFc

П.П. В работно време - дервенджия, в извънработно - обирджия. И двата случая е необходимо околността да е напоена с мълчание.
                            Last edited by tnm; 11.07.2018, 22:14.
                            Мечо

Коментар

Мини на кабел. Или се изключи ги прецакаш. Малко отмъщение.
                              имам и на тел. но дразнещо с него. Пък и сега зарежда)))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Хайде мача почва. Налейте си по питие, аз черпя!
                                Наздраве!

За вас незнам, ма аз днес съм на отлежала вилямовица със салатка от краставици със зехтин, лимон и много копър.
                                Едва браузвам вече...)))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X