IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде мача почва. Налейте си по питие, аз черпя!
    Наздраве!

За вас незнам, ма аз днес съм на отлежала вилямовица със салатка от краставици със зехтин, лимон и много копър.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Къв кок, бре!? Моята коса къса, като на хамерикански "тюлен". А и естеството на работата ми изисква да се пази тишина.
      Наздраве!

П.П. Тоя ми мяза малко на китаец. Дан са се довлекли и да са почналЕ вече да копат тунела?
      Сърбин, ма. Ама от ДЕФА. Не мож не си го гледала.
      https://www.youtube.com/watch?v=m1dPYTljxi0
      https://www.youtube.com/watch?v=OS-7oblI3UU

П.п. Естеството на коя работа? Да не си профешънъл Спяща красавица?
      Last edited by Trakatrak; 11.07.2018, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Нямах такава цел да прецакам някоя. Пък и друга цел не помня да е имало )) Гледах да не се обяснявам много-много, като стане дума. Само мене си прецаках според мен така, а и ми тежи да се бъркат хората. Надявам се на смекчаващи вината обстоятелства от типа "признат грях половин грях", та съжалявайки си признавам за беличката. Освен това наистина ми се ще да е на чисто с ника, но както кажете. Скоро ще ми изчезне нета. някой го краде,)) всъщност май никой според моя анализ, ами по-вероятно доставчика го препраща на други "авери" които гледат мачове и при мен зачезва (установих я вече силната корелация) )))) та се надявам, като мине първото полувреме и прегрели или разочарованите от резултата като се понатръшкат, да дойде и трафик.)) (С доставчика не ми се разправя за някакви 1-2 дена, доколкото разбрах че има до финала, нека гледат хората на воля, нека се радват, любов да има вместо война примерно и повече щастливи запалянковци )) пък и да има време да сложим масата) ))))
        Мини на кабел. Или се изключи ги прецакаш. Малко отмъщение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Перата закачи в кока, качи се на върха, размахай карабината и надай индиански боен вик.
          Къв кок, бре!? Моята коса къса, като на хамерикански "тюлен". А и естеството на работата ми изисква да се пази тишина.
          Наздраве!

П.П. Тоя ми мяза малко на китаец. Дан са се довлекли и да са почналЕ вече да копат тунела?
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Не, ва!!! Накичила съм ги на входната врата. Обаче, тъй като проявяваш завидно любопитство, специално за твоя рахатлък още утре ще намеря шест бели пера, шест бели яйца и вълнен червен конец.
            Наздраве!
            Перата закачи в кока, качи се на върха, размахай карабината и надай индиански боен вик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              О, това е много разпространено заболяване, още в родилния дом ме диагностицираха.
              Наздраве!

[ATTACH=CONFIG]n3357446[/ATTACH]

П.С. Мене ме нема на тая снимка...
              П.П.С. Интересно, че мануалната терапия, прилагана от родителите ми, даваше изненадващо добри резултати в борбата със заболяването...
              Моите родители явно не са били запознати с тез добри практики. Затова болестта ми стана хронична. Добре обаче, че не е заразна и никой от домочадието не я прехвана. Само дебелото псе се пробва да ми е конкуренция, но то добитък и не се брои.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

О, това е много разпространено заболяване, още в родилния дом ме диагностицираха.
                Наздраве!

[ATTACH=CONFIG]n3357446[/ATTACH]

П.П.С. Интересно, че мануалната терапия, прилагана от родителите ми, даваше изненадващо добри резултати в борбата със заболяването...
                Добра вечер!
                Коя и разновидност - погалване или пошляпване?

Коментар

Льелье, в какви заблуди си ни хвърлило. Чак се попотих. Добре че някоя не го е отнесла междувременно под юрганя. Хитро си тиии. Я, си признай, намаза ли от маскировката. Ти си трай занапред, че някои може не разбрали и още гювеч да пада. Всеки си с номер в живота. Е, на и Чичи се прави на стар, ама знаеш ли го къде обарва с уж трепереща ръчичка. Наздраве за неочакваните обрати!
                  П.п. Прекръсти се на Прецаканчо. Хем може се разбира, че ти си прецакал некоя.
                  Нямах такава цел да прецакам някоя. Пък и друга цел не помня да е имало )) Гледах да не се обяснявам много-много, като стане дума. Само мене си прецаках според мен така, а и ми тежи да се бъркат хората. Надявам се на смекчаващи вината обстоятелства от типа "признат грях половин грях", та съжалявайки си признавам за беличката. Освен това наистина ми се ще да е на чисто с ника, но както кажете. Скоро ще ми изчезне нета. някой го краде,)) всъщност май никой според моя анализ, ами по-вероятно доставчика го препраща на други "авери" които гледат мачове и при мен зачезва (установих я вече силната корелация) )))) та се надявам, като мине първото полувреме и прегрели или разочарованите от резултата като се понатръшкат, да дойде и трафик.)) (С доставчика не ми се разправя за някакви 1-2 дена, доколкото разбрах че има до финала, нека гледат хората на воля, нека се радват, любов да има вместо война примерно и повече щастливи запалянковци )) пък и да има време да сложим масата) ))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

С катран намаза ли се и с пера. Казват най-помагало.
                    Не, ва!!! Накичила съм ги на входната врата. Обаче, тъй като проявяваш завидно любопитство, специално за твоя рахатлък още утре ще намеря шест бели пера, шест бели яйца и вълнен червен конец.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Сетиф се!!! Ергасиофобия ми беше болестта.
                      Наздраве!
                      Наздраве!

Click image for larger version

Name:	%D0%A1%D0%90%D0%A9.jpg
Views:	1
Size:	47.5 КБ
ID:	3357446

Last edited by Ender; 11.07.2018, 21:20.

Коментар

Тцъ, мен не моат ме урочаса, щото всякакви защити съм си сложила - конци, камъне, сол, листа, пера ... Пък ако ми се случи тая невероятност, знам му колая. Кеф ти мълчана вода с гъсени въглени, кеф ти мълчана вода през метлата и бравата на врата, кеф ти сол горена сол на котлоня ...
                        С катран намаза ли се и с пера. Казват най-помагало.

Коментар

А душевни лекува ли? Щото съм убиден и огОрчен! Нито кекс получих от теб, нито шкембе видях.
                          Явно, хроничното ти състояние /онова с латинското име/ се е обострило по някаква причина.
                          Сетиф се!!! Ергасиофобия ми беше болестта. Арахната бая медицинска литература ще да е прочел доде ми снеме анамнезата
                          Наздраве!

П.П. За душевни рани друг мехлем имам.
                          Мечо

Коментар

А душевни лекува ли? Щото съм убиден и огОрчен! Нито кекс получих от теб, нито шкембе видях.
                            Явно, хроничното ти състояние /онова с латинското име/ се е обострило по някаква причина.
                            Ха-ха от Кака гувеч да чака?! Много си пресен в Кръчмата явно.

Коментар

Зависи от сезона. Сега юрганя е по-скоро фатално опасен да не прегрея и ме фане некоя мания за величие като твоята. И не се фали се не урочасаш. Не по-високо от метлата веща жено.!
                              Наздраве за лечебните мазила с проверен произход!
                              Тцъ, мен не моат ме урочаса, щото всякакви защити съм си сложила - конци, камъне, сол, листа, пера ... Пък ако ми се случи тая невероятност, знам му колая. Кеф ти мълчана вода с гъсени въглени, кеф ти мълчана вода през метлата и бравата на врата, кеф ти сол горена на котлоня ...
                              Last edited by tnm; 11.07.2018, 21:10.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Верно е, момче съм, не съм жендър. Някъде и като момче си пиша. Обаче в началото, някой взе nika за момиче и вместо да се обеснявам иизлишно, оставих да се кудошат, (то като излезе име "иди обяснявай, че сестрата се ожени") та така си остана, а и от недописване илизаше чат пат по някое "а" накрая на някой глагол и ето ти недоразумение, - даже ми е .гадно вече че оставих таз заблуда да битува макар за нуждите на майтапа (в началото) a и донякъде за възстановяване равнoправието че един вид и момичета може да се оправят с артии на бфб.))) Тъпо и ще се самобичувам!!.След публично порицание дайте да го сменим жендърския ник, и моля давайте предложения смело за нов!! Стигат му издънки на тоз, да го махаме и да върви на по-хубаво вече.))
                                Льелье, в какви заблуди си ни хвърлило. Чак се попотих. Добре че някоя не го е отнесла междувременно под юрганя. Хитро си тиии. Я, си признай, намаза ли от маскировката. Ти си трай занапред, че някои може не разбрали и още гювеч да пада. Всеки си с номер в живота. Е, на и Чичи се прави на стар, ама знаеш ли го къде обарва с уж трепереща ръчичка. Наздраве за неочакваните обрати!
                                П.п. Прекръсти се на Прецаканчо. Хем може се разбира, че ти си прецакал некоя.
                                Last edited by Trakatrak; 11.07.2018, 21:02.

Коментар

Working...
                                X