Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by tnm; 11.07.2018, 20:10.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Верно е, момче съм, не съм жендър. Някъде и като момче си пиша. Обаче в началото, някой взе nika за момиче и вместо да се обеснявам иизлишно, оставих да се кудошат, (то като излезе име "иди обяснявай, че сестрата се ожени") та така си остана,а и от недописване илизаше чат пат по някое "а" накрая на някой глагол и ето ти недоразумение, - даже ми е .гадно вече че оставих таз заблуда да битува макар за нуждите на майтапа (в началото) a и донякъде за възстановяване равнoправието че един вид и момичета може да се оправят с артии на бфб.))) Тъпо и ще се самобичувам!!.След публично порицание дайте да го сменим жендърския ник, и моля давайте предложения смело за нов!! Стигат му издънки на тоз, да го махаме и да върви на по-хубаво вече.))
П.п. Прекръсти се на Прецаканчо. Хем може се разбира, че ти си прецакал некоя.Last edited by Trakatrak; 11.07.2018, 20:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Мехлемът е за всякакви рани. Всички, на които съм давала от него са много доволни /фаля се/.
Явно, хроничното ти състояние /онова с латинското име/ се е обострило по някаква причина.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сигур се завиваш през глава с юрганя и не смееш носа си да подадеш.
Наздраве!
П.П. Мехлемът е за всякакви рани. Всички, на които съм давала от него са много доволни /фаля се/.
Наздраве за лечебните мазила с проверен произход!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Величаво ще съм благодарен. Но дано не се налага. За петък, 13-и имам мои си обичаи..
Наздраве!
П.П. Мехлемът е за всякакви рани. Всички, на които съм давала от него са много доволни /фаля се/.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Верно е, момче съм, не съм жендър. Някъде и като момче си пиша. Обаче в началото, някой взе nika за момиче и вместо да се обеснявам иизлишно, оставих да се кудошат, (то като излезе име "иди обяснявай, че сестрата се ожени") та така си остана,а и от недописване илизаше чат пат по някое "а" накрая на някой глагол и ето ти недоразумение, - даже ми е .гадно вече че оставих таз заблуда да битува макар за нуждите на майтапа (в началото) a и донякъде за възстановяване равнoправието че един вид и момичета може да се оправят с артии на бфб.))) Тъпо и ще се самобичувам!!.След публично порицание дайте да го сменим жендърския ник, и моля давайте предложения смело за нов!! Стигат му издънки на тоз, да го махаме и да върви на по-хубаво вече.))
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Абе Преци, я ни светни от кой пол си, че стават тук всекакви недоразумения? После да не издуе некоя корема уж от женски приказки под юрганя. Твойта самоличност повдигна интрига, та не се прикривай зад неопределения среден род. Едва ли си под 12 годинки.а и от недописване илизаше чат пат по някое "а" накрая на някой глагол и ето ти недоразумение, - даже ми е .гадно вече че оставих таз заблуда да битува макар за нуждите на майтапа (в началото) a и донякъде за възстановяване равнoправието че един вид и момичета може да се оправят с артии на бфб.))) Тъпо и ще се самобичувам!!.След публично порицание дайте да го сменим жендърския ник, и моля давайте предложения смело за нов!! Стигат му издънки на тоз, да го махаме и да върви на по-хубаво вече.))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеNazраве! Нека поспят и събират сили за ежедневието )) Шкембе чорба много неприятно мирише, ако се хванеш да я правиш, като на екарисажПо-добре си вземи някъде направена. Екстремно се разсъних и без чорба и направо чак се стреснах, по причина че, преди 2 часа търсех да припомня някаква инф. и попаднах на руска научна библиотека, (където не е ширпотреба, и принципно си е вход с оторизиран достъп, акаунт, парола т.н.) а се оказа, все още не помня как,(късмет малко) че заобиколих препятсвието и мога да ги чета нещата, та гледам като теле в железница и се чудя кое да си сваля по-напред,)) (преди някой да е забелязал и евентуално бастардисат шанса))
ottam дойде и разсънването )))
Коментар
� -
Колко си мил, че и деликатен. Веднага се съобрази с духовното ми пречистване. Инак не би пропуснал, наместо разчорлена сврака, де ме наречеш рошава гарга.
Наздраве!
П.П. Хурката ли, метлата ли ..., няма значение. Дошъл е ред да се прави мехлема. Ако се ощавиш с вряла води или препържиш от лежане на слънце, веднага ще ти изпратя.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Какъв е тоя обичай, да сменявате на хората джендъра ... някакъв форумен мурафет ли, какво ли?
Или само определени индивиди имат влечение, да пренавиват на хорицата резбата...
П.С. Прецито е мъжко, господине!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПреци, явно много си страдала от мъжко невнимание по време на мач.
Или само определени индивиди имат влечение, да пренавиват на хорицата резбата...
П.С. Прецито е мъжко, господине!Last edited by Ender; 11.07.2018, 17:16.
Коментар
� -
Да си жива и здрава, че много още да чуруликаш като разчорлена сврака, да будиш клиентелата, та да консумира, не да дреме. Мехлемчето нещо трябва да е за мазоли. Пак си се преизработила. Виках ти аз де не действаш много, много с хурката, че ще получиш мазоли и мускулна треска. Петък, 13-и ще ти ги оправи. С мехлемче..
Наздраве!
П.П. Хурката ли, метлата ли ..., няма значение. Дошъл е ред да се прави мехлема. Ако се ощавиш с вряла води или препържиш от лежане на слънце, веднага ще ти изпратя.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобър ден и от мен! Тракси, тези последните изобретения (със сладкото), май ми залепиха погледа та ми се и приядоха дажеХубаво си се сетил. Мое си направим,,, докато хърватските "топсерсем" се пробват да победят англисйките "хулигансерсем"
))
Коментар
� -
Убавецът ми, той ... Мое ти чуруликам денонощно, щото виждам, че търпилото ти е завидно.
Наздраве!
П.П. От днес съм на фаза физическо и духовно пречистване, защото на 13.07. е новолуние и смятам да правя мехлем. Затова /духовно дето се пречиствам/ няма много те тормозя у Кръчмата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Спят девойките още няма кой да направи една шкембе-чорба. С нетърпение очаквам появата на tnm или на Леля. Тия сладкиши нещо не са ми по вкуса, въпреки добрите намеренина почерпившия.
Наздраве, иначе!По-добре си вземи някъде направена. Екстремно се разсъних и без чорба и направо чак се стреснах, по причина че, преди 2 часа търсех да припомня някаква инф. и попаднах на руска научна библиотека, (където не е ширпотреба, и принципно си е вход с оторизиран достъп, акаунт, парола т.н.) а се оказа, все още не помня как,(късмет малко) че заобиколих препятсвието и мога да ги чета нещата, та гледам като теле в железница и се чудя кое да си сваля по-напред,)) (преди някой да е забелязал и евентуално бастардисат шанса))
ottam дойде и разсънването )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
�
Коментар