IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    П.П. Мехлемът е за всякакви рани. Всички, на които съм давала от него са много доволни /фаля се/.
    А душевни лекува ли? Щото съм убиден и огОрчен! Нито кекс получих от теб, нито шкембе видях.
    Явно, хроничното ти състояние /онова с латинското име/ се е обострило по някаква причина.

Коментар

Сигур се завиваш през глава с юрганя и не смееш носа си да подадеш.
      Наздраве!

П.П. Мехлемът е за всякакви рани. Всички, на които съм давала от него са много доволни /фаля се/.
      Зависи от сезона. Сега юрганя е по-скоро фатално опасен да не прегрея и ме фане некоя мания за величие като твоята. И не се фали се не урочасаш. Не по-високо от метлата веща жено.!
      Наздраве за лечебните мазила с проверен произход!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Величаво ще съм благодарен. Но дано не се налага. За петък, 13-и имам мои си обичаи.
        Сигур се завиваш през глава с юрганя и не смееш носа си да подадеш.
        Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Верно е, момче съм, не съм жендър. Някъде и като момче си пиша. Обаче в началото, някой взе nika за момиче и вместо да се обеснявам иизлишно, оставих да се кудошат, (то като излезе име "иди обяснявай, че сестрата се ожени") та така си остана, а и от недописване илизаше чат пат по някое "а" накрая на някой глагол и ето ти недоразумение, - даже ми е .гадно вече че оставих таз заблуда да битува макар за нуждите на майтапа (в началото) a и донякъде за възстановяване равнoправието че един вид и момичета може да се оправят с артии на бфб.))) Тъпо и ще се самобичувам!!.След публично порицание дайте да го сменим жендърския ник, и моля давайте предложения смело за нов!! Стигат му издънки на тоз, да го махаме и да върви на по-хубаво вече.))
          Сакън, да не си посмяло да го смениш! Както и преди време ти написах, щъкането на "нещо неопределено" във форума е повече от приятно.
          Наздраве, Преци!
          Мечо

Коментар

Абе Преци, я ни светни от кой пол си, че стават тук всекакви недоразумения? После да не издуе некоя корема уж от женски приказки под юрганя. Твойта самоличност повдигна интрига, та не се прикривай зад неопределения среден род. Едва ли си под 12 годинки.
            Верно е, момче съм, не съм жендър. Някъде и като момче си пиша. Обаче в началото, някой взе nika за момиче и вместо да се обеснявам иизлишно, оставих да се кудошат, (то като излезе име "иди обяснявай, че сестрата се ожени") та така си остана, а и от недописване илизаше чат пат по някое "а" накрая на някой глагол и ето ти недоразумение, - даже ми е .гадно вече че оставих таз заблуда да битува макар за нуждите на майтапа (в началото) a и донякъде за възстановяване равнoправието че един вид и момичета може да се оправят с артии на бфб.))) Тъпо и ще се самобичувам!!.След публично порицание дайте да го сменим жендърския ник, и моля давайте предложения смело за нов!! Стигат му издънки на тоз, да го махаме и да върви на по-хубаво вече.))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Nazраве! Нека поспят и събират сили за ежедневието )) Шкембе чорба много неприятно мирише, ако се хванеш да я правиш, като на екарисаж По-добре си вземи някъде направена. Екстремно се разсъних и без чорба и направо чак се стреснах, по причина че, преди 2 часа търсех да припомня някаква инф. и попаднах на руска научна библиотека, (където не е ширпотреба, и принципно си е вход с оторизиран достъп, акаунт, парола т.н.) а се оказа, все още не помня как,(късмет малко) че заобиколих препятсвието и мога да ги чета нещата, та гледам като теле в железница и се чудя кое да си сваля по-напред,)) (преди някой да е забелязал и евентуално бастардисат шанса)) ottam дойде и разсънването )))
              Абе Преци, я ни светни от кой пол си, че стават тук всекакви недоразумения? После да не издуе некоя корема уж от женски приказки под юрганя. Твойта самоличност повдигна интрига, та не се прикривай зад неопределения среден род. Едва ли си под 12 годинки.

Коментар

Колко си мил, че и деликатен. Веднага се съобрази с духовното ми пречистване. Инак не би пропуснал, наместо разчорлена сврака, де ме наречеш рошава гарга.
                Наздраве!

П.П. Хурката ли, метлата ли ..., няма значение. Дошъл е ред да се прави мехлема. Ако се ощавиш с вряла води или препържиш от лежане на слънце, веднага ще ти изпратя.
                Величаво ще съм благодарен. Но дано не се налага. За петък, 13-и имам мои си обичаи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Какъв е тоя обичай, да сменявате на хората джендъра ... някакъв форумен мурафет ли, какво ли?
                  Или само определени индивиди имат влечение, да пренавиват на хорицата резбата...

П.С. Прецито е мъжко, господине!
                  Верно ли!? Винаги съм го имал за душичка. Некъде съм се заблудил. Или то се опитва да заблуди дамите, че да се намъкне на постлано без ухажорски напъни. Извинявам се, ако съм се объркал. Ама с такъв аватар за кво друго да го вземеш.

Коментар

Преци, явно много си страдала от мъжко невнимание по време на мач.
                    Какъв е тоя обичай, да сменявате на хората джендъра ... някакъв форумен мурафет ли, какво ли?
                    Или само определени индивиди имат влечение, да пренавиват на хорицата резбата...

П.С. Прецито е мъжко, господине!
                    Last edited by Ender; 11.07.2018, 18:16.

Коментар

Да си жива и здрава, че много още да чуруликаш като разчорлена сврака, да будиш клиентелата, та да консумира, не да дреме. Мехлемчето нещо трябва да е за мазоли. Пак си се преизработила. Виках ти аз де не действаш много, много с хурката, че ще получиш мазоли и мускулна треска. Петък, 13-и ще ти ги оправи. С мехлемче.
                      Колко си мил, че и деликатен. Веднага се съобрази с духовното ми пречистване. Инак не би пропуснал, наместо разчорлена сврака, де ме наречеш рошава гарга.
                      Наздраве!

П.П. Хурката ли, метлата ли ..., няма значение. Дошъл е ред да се прави мехлема. Ако се ощавиш с вряла води или препържиш от лежане на слънце, веднага ще ти изпратя.
                      Мечо

Коментар

Добър ден и от мен! Тракси, тези последните изобретения (със сладкото), май ми залепиха погледа та ми се и приядоха даже Хубаво си се сетил. Мое си направим,,, докато хърватските "топсерсем" се пробват да победят англисйките "хулигансерсем" ))
                        Преци, явно много си страдала от мъжко невнимание по време на мач. Как реши баш на световен полуфинал с Англия да се развличаш, че и мен да отвличаш от мача с палачинки. Ти ги направи предварително и ги дай за мача, поне да имаме сили да викаме за победителя. И двата са сгодни. Макар англичани на сърце да лежат. С палачинките и бира поднеси.

Коментар

Убавецът ми, той ... Мое ти чуруликам денонощно, щото виждам, че търпилото ти е завидно.
                          Наздраве!

П.П. От днес съм на фаза физическо и духовно пречистване, защото на 13.07. е новолуние и смятам да правя мехлем. Затова /духовно дето се пречиствам/ няма много те тормозя у Кръчмата
                          Да си жива и здрава, че много още да чуруликаш като разчорлена сврака, да будиш клиентелата, та да консумира, не да дреме. Мехлемчето нещо трябва да е за мазоли. Пак си се преизработила. Виках ти аз де не действаш много, много с хурката, че ще получиш мазоли и мускулна треска. Петък, 13-и ще ти ги оправи. С мехлемче.

Коментар

Спят девойките още няма кой да направи една шкембе-чорба. С нетърпение очаквам появата на tnm или на Леля. Тия сладкиши нещо не са ми по вкуса, въпреки добрите намеренина почерпившия.
                            Наздраве, иначе!
                            Nazраве! Нека поспят и събират сили за ежедневието )) Шкембе чорба много неприятно мирише, ако се хванеш да я правиш, като на екарисаж По-добре си вземи някъде направена. Екстремно се разсъних и без чорба и направо чак се стреснах, по причина че, преди 2 часа търсех да припомня някаква инф. и попаднах на руска научна библиотека, (където не е ширпотреба, и принципно си е вход с оторизиран достъп, акаунт, парола т.н.) а се оказа, все още не помня как,(късмет малко) че заобиколих препятсвието и мога да ги чета нещата, та гледам като теле в железница и се чудя кое да си сваля по-напред,)) (преди някой да е забелязал и евентуално бастардисат шанса)) ottam дойде и разсънването )))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

'артисало друг път! Всичко излочихме с Преци. Ама ако измислиш нещо за шкембето, ще направим некой бартер.
                              Наздраве!
                              Мисля, мисля ... и нищо не мога да измисля. Пък и аз на тоя "шедьовър" на готварското изкуство въобще не съм му почитателка.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Явно ти артисало пиене от снощи. Ми, сипи и да почваме с наздравиците.
                                'артисало друг път! Всичко излочихме с Преци. Ама ако измислиш нещо за шкембето, ще направим некой бартер.
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X