IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Спят девойките още няма кой да направи една шкембе-чорба. С нетърпение очаквам появата на tnm или на Леля. Тия сладкиши нещо не са ми по вкуса, въпреки добрите намеренина почерпившия.
    Наздраве, иначе!
    Явно ти артисало пиене от снощи. Ми, сипи и да почваме с наздравиците.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Добрутро на всичката клиентела на Кръчмата, които щом се задържат тук явно са от Голямото Добрутро. Ако и някои да си броят стинките преди да почерпат. Важно е желанието, особено когато не се забелязва такова и се налага да бъде възбудено. Днес ще почерпа тройно със солено, ледено и сладко, та дано ми тръгнат нещата, дето са поспрели да се огледат и закусат. Режете и грабете, но мълчете, що с пълна уста не се дърдори. Каке, ти си плямпай като музикален фон да има, щом не щеш да пееш.

Убавецът ми, той ... Мое ти чуруликам денонощно, щото виждам, че търпилото ти е завидно.
      Наздраве!

П.П. От днес съм на фаза физическо и духовно пречистване, защото на 13.07. е новолуние и смятам да правя мехлем. Затова /духовно дето се пречиствам/ няма много те тормозя у Кръчмата
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Ще отговоря на Тракчето и на тнм, с което ще разваля темата, но се чувствам длъжен да го направя. За съжаление тиквестора нямат функция офтопик, та не мога да го скрия и всеки да си го чете този чаршаф само ако иска, затова можете директно да го прескочите (предупреждение), а за финал ще почерпя.

ОФТОПИК:
        Тракче, няма как да не псувам предателите родоотстъпници или както сега е редно да се каже за тях - гражданите на света, щото нали светът бил едно глобално село, а дис селяндурите от Бг се чувстват точно в свои води там! И не ми ги оправдавай, щото се излагаш - с какво сегашното състояние на България (пък и това преди 20 години) е по-лошо от онова преди 100 - разорено, разбита, 2 големи катастрофи, над 50 000 кв км извън границите на страната, огромна емигрантска вълна от 0,5 милиона българи към пределите на страната, още поне 1,5 милиона извън пределите, подлагани всекидневно на ужасите на новите маляшки, шумадийски или мамалигарски господари, дупчене на езика, ако се говори на български и т.н. ??? С какво бе, Тракче, с какво сега е по-лошо, че да ми ги оправдаваш???? Лигльовци и мърди, мамини синчета и скапани коври, малоумни родители, които едно време викаха - учи, мама, че да не работиш, а сега викат - учи английски, мама, че да береш строубъри в ингланд, а да не стои в "кочината"!!! На тези ли боклуци и слабохарактерни л@на да се кланям и да ги броя за резерв? На тези ли, дето били уж умни и красиви, а повтарят 1:1 вота от циганските махали? На тези ли, дето са зарязали родители си у нас, да им плащам пенсиите, докато те плащат пенсиите на некоя дебелогъза фрау или социалните на уайт траша (същият като тях) в Джилингам, примерно? На тях ли, които плюят на гробовете на дедите си, ходят да слугуват на маляки и да им бършат задниците и наричат държавата си #kletamajkabalgaria, на тях ли? Не, мерси, няма как да стане, с подобен човешки екскремент няма как да седна на една маса дори!

Какво е решението ли - ми много е просто - премахваме двойното гражданство и готово - или си българин, или си бъде какъвто там искаш - англичанин, немец, маляка и т.н. А, ама те не искали да си немец или инглизин - колко "жалко", пак си остана българин. Отделно, на всички родители на мигранти се спират пенсиите - ма били внасяли, ми внасяли са за безплатното обучение и здравеопазване за децата си и пенсиите за родители си - децата им ги няма, няма кой да внася за тях, хайде, ако обичат, да не лежат на моя гръб, кърлежи такива. Толкоз, лесно е и абсолютно неосъществимо, наясно съм с това - бълагринът най-обича да мрънка и да обяснява как някой друг, но не и той е виновен за предателството и посредствеността му. А, да, и задъжлително българинът е беден, беден, беден, а тези, дето хосят в Гърция и задръстват границата всеки празник са някакви химери и не съществуват...

tnm знам колкоса били жертвоготовни габровци и региона през онзи период - чел съм достатъчно Знам и за носенето не само на храна и вода (ех, тези филми, как ни ги предатвяха нашите опълченци като 6 дни без вода, а те се бият ли, бият като хали), знам и за лазаретите, знам и за логистиката, особено онази за зимното преминаване по Химитлийската пътека - тя лятото кофти се минава, пък какво остава зимата. Но реших да се пошегувам. Неуместно, но така ми дойде
        КРАЙ НА ОФТОПИКА

Наздраве отзарана - вчера петлите биха, та няма да има белгийска бира
        Това е една от най-бавните пътеки, по които съм се качвала.Не знам дали е истина, но според една автохтонна градска легенда и тетка Цачева я е качвала, кога е била шеф на Парламента.
        Наздраве!

П.П. Не съм приела шегата ти за неуместна, щото въобще не включих, че е шега. Изглежда, това е моето слабо място. Кога стане дума за историята на родата съм точно като кон с капаци.

П.П.П. За емигрантите - забелязала съм, че Родината е като доброто здраве. Повечето хора започват да чувстват липсата й, едва когато я загубят.
        Мечо

Коментар

Спят девойките още няма кой да направи една шкембе-чорба. С нетърпение очаквам появата на tnm или на Леля. Тия сладкиши нещо не са ми по вкуса.
          Наздраве, иначе!
          Шкембе, ама да е свинско, а не тия лиготии с телешкото, дето ми се влачи като скопена медуза на фекални води Класика е свинската шкембе чорба, класика, но изключително рядко се среща
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Добър ден и от мен! Тракси, тези последните изобретения (със сладкото), май ми залепиха погледа та ми се и приядоха даже Хубаво си се сетил. Мое си направим,,, докато хърватските "топсерсем" се пробват да победят англисйките "хулигансерсем" ))
            Спят девойките още няма кой да направи една шкембе-чорба. С нетърпение очаквам появата на tnm или на Леля. Тия сладкиши нещо не са ми по вкуса, въпреки добрите намерения на почерпившия.
            Наздраве, иначе!
            Last edited by Ender; 11.07.2018, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
              Добрутро на всичката клиентела на Кръчмата, които щом се задържат тук явно са от Голямото Добрутро. Ако и някои да си броят стинките преди да почерпат. Важно е желанието, особено когато не се забелязва такова и се налага да бъде възбудено. Днес ще почерпа тройно със солено, ледено и сладко, та дано ми тръгнат нещата, дето са поспрели да се огледат и закусат. Режете и грабете, но мълчете, що с пълна уста не се дърдори. ...
              Добър ден и от мен! Тракси, тези последните изобретения (със сладкото), май ми залепиха погледа та ми се и приядоха даже Хубаво си се сетил. Мое си направим,,, докато хърватските "топсерсем" се пробват да победят англисйките "хулигансерсем" ))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Нали черпи бе, речни му да е по-често. Мерси, аз сутрин сладко не ям, освен това на мен трябва да ми правят баница, но от солените палачинки си взех. Да нямаш РД? Или си захлебил от някой залог вчера? Или някоя европрограмка?
                Ей, намазахте от тия европрограми това юристчетата, само за тях бленувате. Груич, който сладко не яде, после сладко не ... Виж го Чичи, вдигнал захарта, отказал захарта и другите работи отказал. Останало му само се облизва.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !

Малийй Тарантул, да не ти се отворил парашута, че черпиш с таквиз благинки...?

А дано ...зимата пак да черпиш....

Наздраве !
                  Написал съм ясно, черпа да потръгнат нещата, че са в застой. Инак бих ли те хрантутил толкоз. Кака оня ден я черпех с цигански бюрек. Тя и на това бе доволна, щото от островчето махаше за помощ да я приберем, завалийката. Глей и теб те не обкръжи водата. Освен ако не прескочиш до Мадейра, де.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Добро утро !

Наздраве !
                    Нали черпи бе, речни му да е по-често. Мерси, аз сутрин сладко не ям, освен това на мен трябва да ми правят баница, но от солените палачинки си взех. Да нямаш РД? Или си захлебил от някой залог вчера? Или някоя европрограмка?
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Добрутро на всичката клиентела на Кръчмата, които щом се задържат тук явно са от Голямото Добрутро. Ако и някои да си броят стинките преди да почерпат. Важно е желанието, особено когато не се забелязва такова и се налага да бъде възбудено. Днес ще почерпа тройно със солено, ледено и сладко, та дано ми тръгнат нещата, дето са поспрели да се огледат и закусат. Режете и грабете, но мълчете, що с пълна уста не се дърдори. Каке, ти си плямпай като музикален фон да има, щом не щеш да пееш.

Коментар

• Ще отговоря на Тракчето и на тнм, с което ще разваля темата, но се чувствам длъжен да го направя. За съжаление тиквестора нямат функция офтопик, та не мога да го скрия и всеки да си го чете този чаршаф само ако иска, затова можете директно да го прескочите (предупреждение), а за финал ще почерпя.

ОФТОПИК:
                          Тракче, няма как да не псувам предателите родоотстъпници или както сега е редно да се каже за тях - гражданите на света, щото нали светът бил едно глобално село, а дис селяндурите от Бг се чувстват точно в свои води там! И не ми ги оправдавай, щото се излагаш - с какво сегашното състояние на България (пък и това преди 20 години) е по-лошо от онова преди 100 - разорено, разбита, 2 големи катастрофи, над 50 000 кв км извън границите на страната, огромна емигрантска вълна от 0,5 милиона българи към пределите на страната, още поне 1,5 милиона извън пределите, подлагани всекидневно на ужасите на новите маляшки, шумадийски или мамалигарски господари, дупчене на езика, ако се говори на български и т.н. ??? С какво бе, Тракче, с какво сега е по-лошо, че да ми ги оправдаваш???? Лигльовци и мърди, мамини синчета и скапани коври, малоумни родители, които едно време викаха - учи, мама, че да не работиш, а сега викат - учи английски, мама, че да береш строубъри в ингланд, а да не стои в "кочината"!!! На тези ли боклуци и слабохарактерни л@на да се кланям и да ги броя за резерв? На тези ли, дето били уж умни и красиви, а повтарят 1:1 вота от циганските махали? На тези ли, дето са зарязали родители си у нас, да им плащам пенсиите, докато те плащат пенсиите на некоя дебелогъза фрау или социалните на уайт траша (същият като тях) в Джилингам, примерно? На тях ли, които плюят на гробовете на дедите си, ходят да слугуват на маляки и да им бършат задниците и наричат държавата си #kletamajkabalgaria, на тях ли? Не, мерси, няма как да стане, с подобен човешки екскремент няма как да седна на една маса дори!

Какво е решението ли - ми много е просто - премахваме двойното гражданство и готово - или си българин, или си бъде какъвто там искаш - англичанин, немец, маляка и т.н. А, ама те не искали да си немец или инглизин - колко "жалко", пак си остана българин. Отделно, на всички родители на мигранти се спират пенсиите - ма били внасяли, ми внасяли са за безплатното обучение и здравеопазване за децата си и пенсиите за родители си - децата им ги няма, няма кой да внася за тях, хайде, ако обичат, да не лежат на моя гръб, кърлежи такива. Толкоз, лесно е и абсолютно неосъществимо, наясно съм с това - бълагринът най-обича да мрънка и да обяснява как някой друг, но не и той е виновен за предателството и посредствеността му. А, да, и задъжлително българинът е беден, беден, беден, а тези, дето хосят в Гърция и задръстват границата всеки празник са някакви химери и не съществуват...

tnm знам колкоса били жертвоготовни габровци и региона през онзи период - чел съм достатъчно Знам и за носенето не само на храна и вода (ех, тези филми, как ни ги предатвяха нашите опълченци като 6 дни без вода, а те се бият ли, бият като хали), знам и за лазаретите, знам и за логистиката, особено онази за зимното преминаване по Химитлийската пътека - тя лятото кофти се минава, пък какво остава зимата. Но реших да се пошегувам. Неуместно, но така ми дойде
                          КРАЙ НА ОФТОПИКА

Наздраве отзарана - вчера петлите биха, та няма да има белгийска бира

Коментар

Ми и аз съм бил дете през '79-та.
                            Наздраве с едно страхотно изпълнение, което имах удоволствие да слушам на живо:
                            https://youtu.be/z-Fjd3KVONE
                            точно за Пърпъля се сетих преди малко, щото си рових и паметта да си спомня какво е имало там
                            а от българските ми харесваше фсб https://www.youtube.com/watch?v=PV3ieZtjACk
                            наздраве!

П.С. а пърпъл и аз ги чух на живо. странното беше, че преди това май го знаех, по някакъв интуитивен начин, че ще ни дойдат на крака даже си запазих и билета но сега едва ли ще го намеря
                            П.п.с. сега се сетих, че по онова време имаше и ac/dc,, iron maiden, после металика група, опитвам хронологично по спомен, ама ткстовете им като че ли малко депресивни идват ))
                            П.п.п.с Дали да не пуснем някоя по-спокойна музика, някой самър уайн за вече спящите или може би някоя по-приспивна, за спокоен сън, нещо келтско лятно или... майк олдфилдско се сещам - https://www.youtube.com/watch?v=Yt1t...b3CTi&index=15
                            Last edited by precakanoto; 11.07.2018, 04:38.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Кръчмата си е за това да има и музика, признавам, че нямам спомен за горните, някакви детски спомени имах и от тези https://www.youtube.com/watch?v=s90oxFTM4_I
                              Ми и аз съм бил дете през '79-та.
                              Наздраве с едно страхотно изпълнение, което имах удоволствие да слушам на живо:
                              https://youtu.be/z-Fjd3KVONE

Коментар

То съвсем, на кръчма си стана с тая музика
                                Впрочем, мислех те за по-млад. Не очаквах да си от моето поколение.
                                https://youtu.be/4Hv7ticWWKY
                                Кръчмата си е за това да има и музика, признавам, че нямам спомен за горните, някакви детски спомени имах и от тези https://www.youtube.com/watch?v=s90oxFTM4_I
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X