Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Намери се кой го каже. Таа, де само се фръцка из кръчмето и подпитва "Огледалца, огледалца" - демек ний - "Има ли по-римски прасец от моя?" А ний й отвръщаме, че ако почерпи, ще й кажем. Та затова все още си седи в неведение.
Наздраве!
П.П. Стига с това черпило!!! Макар че, имам повод. Племенникът ми завърши за бакалавър оня ден. Специалността няква сложна думичка, но пък веднага си намери работа.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вярно е това. Ама по-добре в Кръчмата да си пием пиенето.
Наздраве!
Коментар
-
Този си заслужава го посетим в късна доба с голямата торба. Крайче, я кажи, де тази колекция лежи. Ако ти тежи да я държиш, разбира се. С толкова напитки как да не станеш алхоолих. Ще трябва ти помагаме. Тимуровска дружина самоотвержена сме ний.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЯсно е, че сте сериозни хора и може да се разчита на вас. Иначе сам се удивих, колко и какъв алкохол има в трезора. Явно не пия достатъчно за да се насъбере в такива количества. Най-много ме изненадаха няколко водки, защото водка почти не пия. Възможно е и някой тайно да го внася и трупа в мазето ми. Само да го гепна...
Коментар
-
Браво, Грую! Разкри й дълбините на собствената й психопатология, де само заплашва с уцелване невинните, кротки, благи събеседници. Сега нека си прави автопсихоанализи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеС толкова напитки как да не станеш алхоолих. Ще трябва ти помагаме. Тимуровска дружина самоотвержена сме ний.
Коментар
-
Този ми харесва повече.
И музиката към филма си я бива.
www.youtube.com/watch?v=42MAk4_DBFc
П.П. В работно време - дервенджия, в извънработно - обирджия. И двата случая е необходимо околността да е напоена с мълчание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДобро беше, преди да попадна на заядливи съфорумци
И на мен не ми се навлиза в подробности, но това съм и написал - технологично разликата е в "казаните" за дестилация. Рано ми е за "Наздраве", ама щом си казала, ще си сипя едно малко коняче с кафето.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Па то джафкането е от онези три неща на кефа човешки (за някои хора).
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАко трябва да сме пунктуални, по-вероятно е орисница.
Наздраве!
П.С. Като се замисля, може и да си прав и да е трудоустроена, поради хронично заболяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКакто винаги, въпросите са ти неточни. Кой коняк? Тук ми се намитат Martell, Camus и Courvoisier.
Отделно имам Арарат, Ахтамар, Бабек, Амирани и Везир. Метаксата не я броим.
Наздраве!
П.С. И аз съм за Хърватия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, академик Enter!
Да добавим още един щрих към Вашето академично образование.
Конякът е резултат от двойна дестилация, а арманякът - на еднократна И кротува у бъчвите минимум 10 години. Мързи ме да навляза в дълбините на информация от подобно естество, но ти като специалист, ще откриеш разликите.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Па то джафкането е от онези три неща на кефа човешки (за някои хора).
Наздраве!
Коментар
-
Ъъъъ, таковата! Това е Кръчма, ней социално министерство. Тук пием, ядем ..., разбираш, всичките ония три неща, които са свързани с кефа човешки.
За другите проблеми си има високоентелегентни теми, къде да се джавкате на воля.
Добре дошъл и наздраве!).
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар