IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И по-изящен глезен от моя/30 см. обиколка/?
    Наздраве!

П.П. Стига с това черпило!!! Макар че, имам повод. Племенникът ми завърши за бакалавър оня ден. Специалността няква сложна думичка, но пък веднага си намери работа.
    И от два дена те гризе съвестта, да не почерпиш ли или да не почерпиш? Велика дилема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Намери се кой го каже. Таа, де само се фръцка из кръчмето и подпитва "Огледалца, огледалца" - демек ний - "Има ли по-римски прасец от моя?" А ний й отвръщаме, че ако почерпи, ще й кажем. Та затова все още си седи в неведение.
      И по-изящен глезен от моя/30 см. обиколка/?
      Наздраве!

П.П. Стига с това черпило!!! Макар че, имам повод. Племенникът ми завърши за бакалавър оня ден. Специалността няква сложна думичка, но пък веднага си намери работа.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Вярно е това. Ама по-добре в Кръчмата да си пием пиенето.
        Наздраве!
        Намери се кой го каже. Таа, де само се фръцка из кръчмето и подпитва "Огледалца, огледалца" - демек ний - "Има ли по-римски прасец от моя?" А ний й отвръщаме, че ако почерпи, ще й кажем. Та затова все още си седи в неведение.

Коментар

Този си заслужава го посетим в късна доба с голямата торба. Крайче, я кажи, де тази колекция лежи. Ако ти тежи да я държиш, разбира се. С толкова напитки как да не станеш алхоолих. Ще трябва ти помагаме. Тимуровска дружина самоотвержена сме ний.
          Кротувай! Още малко и ще спусне координатите на пещерата. Няма да разбере кога ще го освободим от отговорност по съхранението на алкохола.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Ясно е, че сте сериозни хора и може да се разчита на вас. Иначе сам се удивих, колко и какъв алкохол има в трезора. Явно не пия достатъчно за да се насъбере в такива количества. Най-много ме изненадаха няколко водки, защото водка почти не пия. Възможно е и някой тайно да го внася и трупа в мазето ми. Само да го гепна...
            Да не си митничар? Който мине - оставя. А ти се дърпаш, дърпаш.

Коментар

Браво, Грую! Разкри й дълбините на собствената й психопатология, де само заплашва с уцелване невинните, кротки, благи събеседници. Сега нека си прави автопсихоанализи.
              Мързи ма, бре!!! Само като чуя нещо, де започва с афто и ще изприщвам.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

С толкова напитки как да не станеш алхоолих. Ще трябва ти помагаме. Тимуровска дружина самоотвержена сме ний.
                Ясно е, че сте сериозни хора и може да се разчита на вас. Иначе сам се удивих, колко и какъв алкохол има в трезора. Явно не пия достатъчно за да се насъбере в такива количества. Най-много ме изненадаха няколко водки, защото водка почти не пия. Възможно е и някой тайно да го внася и трупа в мазето ми. Само да го гепна...

Коментар

Този ми харесва повече.

И музиката към филма си я бива.
                  www.youtube.com/watch?v=42MAk4_DBFc

П.П. В работно време - дервенджия, в извънработно - обирджия. И двата случая е необходимо околността да е напоена с мълчание.
                  Никой не може се сравни с Бате Гойко. Само донякъде Клинта Истууда, ама той от лошите бели. Друго си е да си Велика мечка.

Коментар

Добро беше, преди да попадна на заядливи съфорумци

И на мен не ми се навлиза в подробности, но това съм и написал - технологично разликата е в "казаните" за дестилация. Рано ми е за "Наздраве", ама щом си казала, ще си сипя едно малко коняче с кафето.
                    Ситуацията твърде усложнена. Лягането по гръб се пропуска и от двете страни. Ще трябва да търсим други варианти
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Па то джафкането е от онези три неща на кефа човешки (за някои хора).
                      Наздраве!
                      Вярно е това. Ама по-добре в Кръчмата да си пием пиенето.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Ако трябва да сме пунктуални, по-вероятно е орисница.
                        Наздраве!

П.С. Като се замисля, може и да си прав и да е трудоустроена, поради хронично заболяване.
                        Да, трудоустроена в Кръчмата. Като Наблюдател. Вещ наблюдател.

Коментар

Както винаги, въпросите са ти неточни. Кой коняк? Тук ми се намитат Martell, Camus и Courvoisier.
                          Отделно имам Арарат, Ахтамар, Бабек, Амирани и Везир. Метаксата не я броим.
                          Наздраве!

П.С. И аз съм за Хърватия.
                          Този си заслужава го посетим в късна доба с голямата торба. Крайче, я кажи, де тази колекция лежи. Ако ти тежи да я държиш, разбира се. С толкова напитки как да не станеш алхоолих. Ще трябва ти помагаме. Тимуровска дружина самоотвержена сме ний.

Коментар

Добро утро, академик Enter!
                            Добро беше, преди да попадна на заядливи съфорумци

Да добавим още един щрих към Вашето академично образование.
                            Конякът е резултат от двойна дестилация, а арманякът - на еднократна И кротува у бъчвите минимум 10 години. Мързи ме да навляза в дълбините на информация от подобно естество, но ти като специалист, ще откриеш разликите.
                            Наздраве!
                            И на мен не ми се навлиза в подробности, но това съм и написал - технологично разликата е в "казаните" за дестилация. Рано ми е за "Наздраве", ама щом си казала, ще си сипя едно малко коняче с кафето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Наздраве!
                              Браво, Грую! Разкри й дълбините на собствената й психопатология, де само заплашва с уцелване невинните, кротки, благи събеседници. Сега нека си прави автопсихоанализи.

Коментар

Ъъъъ, таковата! Това е Кръчма, ней социално министерство. Тук пием, ядем ..., разбираш, всичките ония три неща, които са свързани с кефа човешки.
                                За другите проблеми си има високоентелегентни теми, къде да се джавкате на воля.
                                Добре дошъл и наздраве!
                                Наздраве!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X