If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защото "Коняк" е географско понятие. Както и Шампань.
Е, да де. И аз това написах в коментара - освен географията. Но, оказа се, че макар и близки по вкус имат някаква разлика и при направата.
Френска му работа.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. Пила съм и Арманяк, но така и не разбрах, защо това не е коняк /като изключим географията/. Но понеже го пих с французи, наложи се да приема тяхната версия.
Защото "Коняк" е географско понятие. Както и Шампань.
От баш-коняците и аз харесвам Мартел и Камю. А "Везир" е азербайджанска история, както и "Бабек". Любими са ми!
Наздраве!
От кавказките съм пила само Арарат; И не ми допадна.
Значи, ще пием Martell. Наздраве!
П.П. Пила съм и Арманяк, но така и не разбрах, защо това не е коняк /като изключим географията/. Но понеже го пих с французи, наложи се да приема тяхната версия.
Мечо
Както винаги, въпросите са ти неточни. Кой коняк? Тук ми се намитат Martell, Camus и Courvoisier.
Отделно имам Арарат, Ахтамар, Бабек, Амирани и Везир. Метаксата не я броим.
Наздраве!
П.С. И аз съм за Хърватия.
Нали съм ти казала, че питието ще е по твой избор.. Остава сега да започнем да спорим и за марката на коняка.
Наздраве!
П.П. Тоя Везир въобще не съм го чувала. Като как е? От другите предпочитам Martell.
П.П.П. Хърватите биха. В момента една флотилия гемии потънаха
П.П. Хърватите поведоха. Аз съм за тях и в момента у пещерата сме в леко разминаване по отношение на предпочитанията
Както винаги, въпросите са ти неточни. Кой коняк? Тук ми се намитат Martell, Camus и Courvoisier.
Отделно имам Арарат, Ахтамар, Бабек, Амирани и Везир. Метаксата не я броим.
Наздраве!
Бай Пешо-Пауъра признава само спартанците и спартанския живот. Остави ги онези
[ATTACH=CONFIG]n3357619[/ATTACH]
Пешо е почитател на патриархалното българско общество. Правата на жените трябва да клонят някъде около нулата - разбирай печката и гледането на децата. Аз не съм възпитана с подобна ценностна система.
Наздраве!
Мечо
Коментар