IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз не ти гледам в твойто канче, нямаш причина да гледаш в мойта чаша Така ми е удобно - така правя ! Като карам и вече се превърна в навик
    Айде ся, аз за твое добро, ама пък като не щеш, не щеш. Не ми пречи, просто естетически е по-добре, а нали нежната половинка сте естети. Или и ти като Преци се бъзикаш с ника - взех да се обърквам вече, затова и не харесвам виртуалната реалност, а обичам тет-а-тет нещата
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      За вас незнам хора, ама с напредване на деня, ценосиликафобията и ергасиофобията ми се задълбочават.

[ATTACH=CONFIG]n3357956[/ATTACH]

Наздраве!
      И на мен ми се задълбочиха
      А що все ме игнорираш с черпенето?

Коментар

За вас незнам хора, ама с напредване на деня, ценосиликафобията и ергасиофобията ми се задълбочават.

Наздраве!
        На тея мацета да им махне настрани човек тия големите халби , па да ... пие , да пие ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Бира не пия, но тази, дето е най-близък план, почти ме запали за каузата.
          П.С. Преди учих начев как се слага клипче, да ти кажа и на теб как се слага снимка, че като те цитирам, да ми излезе, а не нещо смачкано и неясно да се получава - пишеш [img]тук слагаш адреса на снимката[/img] и си готов. Отнася се и за Lelq
          Аз не ти гледам в твойто канче, нямаш причина да гледаш в мойта чаша Така ми е удобно - така правя ! Като карам и вече се превърна в навик

Коментар

Наздраве!
            Бира не пия, но тази, дето е най-близък план, почти ме запали за каузата.
            П.С. Преди учих начев как се слага клипче, да ти кажа и на теб как се слага снимка, че като те цитирам, да ми излезе, а не нещо смачкано и неясно да се получава - пишеш [img]тук слагаш адреса на снимката[/img] и си готов. Отнася се и за Lelq
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

А туй което си го сложил за аватар и често го постваш как го мериш.
              С удоволствие, а и ми е баш по мярка

Коментар

• За вас незнам хора, ама с напредване на деня, ценосиликафобията и ергасиофобията ми се задълбочават.

Click image for larger version

Name:	640903434_ddcc6c100f_z.jpg
Views:	1
Size:	31.0 КБ
ID:	3357956

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ, мечето пише в друг форум и под друго име. Отправи ми покана да се включа, но аз съм свикнала с вас и тук ми харесва.
                  Наздраве!

П.П. Темата за Поколението в архива ли я четеш? Спомням си, че коментарите бяха много като брой.
                  Може да е било в друга тема, нали имаше нещо с "царят е гол..." или някоя тема на космонавта.
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

ъхъ, сФанах, аз онази тема я прелиствах, щото съм по-близо до 30, отколкото до 20, както казва един 40+ вече приятел
                    Това за глезена не го знаех, ама пък моите ръце са много малки (тук не е вярно това за ръцете, стъплата и други достаойнства, да си знаете, ама може и да съм мутант), но довечера ще го проверя на жената, че тя се гордее с тънките си прасци, та да видим.

П.С. То и Анон се загуби (сигурно пише с друг ник), този космо така и не го научих кой е, а kev гаранция хем беше стар ник с ново поприще, хем съм убеден, че и сега списва тук, но още не съм убеден кой е. Това с многоникието и избирането на нови и нови, след като си засрал стария така и не го разбрах, ама с поколение, дето е израсло game over, insert coin що ли не съм много учуден. То и Прецика вчера ме изненада - винаги съм бил убеден, че е дама, пък то - хубаво, че няма казарма, щеше да отнесе поне 2 непоряда!

Наздраве
                    А туй което си го сложил за аватар и често го постваш как го мериш.

Коментар

Тцъ, мечето пише в друг форум и под друго име. Отправи ми покана да се включа, но аз съм свикнала с вас и тук ми харесва.
                      Наздраве!

П.П. Темата за Поколението в архива ли я четеш? Спомням си, че коментарите бяха много като брой.
                      В Архива, да - понапънах се да изчета първата тема в графата от 2013 година Просто ме мързи в момента и си запълвам времето

Коментар

Къде се хванах да преглеждам стари теми - ми няма нищо такова - или не помните, или аз не съм го видял, или темата/годината е друга Иначе нищо интересно в онази тема - чушки, домати, туршии, марандича срича история, тнм се хвали, че ходила в Малякия и се обяснява на накакъв Зарата, дето се мъчи да докаже, че не е родоотстъпник, щото яде на баба Малячка мекичките и т.н. Ми тук си ни е по-добре.

Апропо, половината никове вече ги няма - или компрометирани, или нещо друго. Затова и подех питане за многоникието, но срещнах гузно мълчание. Що ли? Апорпо и мечобиков го нямаше даже, нищо че си е сложил мъдра мисъл на тнм за подпис, ама и той сигурно пише с някой от многото новонавъдили се никове...
                        Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Къде се хванах да преглеждам стари теми - ми няма нищо такова - или не помните, или аз не съм го видял, или темата/годината е друга Иначе нищо интересно в онази тема - чушки, домати, туршии, марандича срича история, тнм се хвали, че ходила в Малякия и се обяснява на накакъв Зарата, дето се мъчи да докаже, че не е родоотстъпник, щото яде на баба Малячка мекичките и т.н. Ми тук си ни е по-добре.

Апропо, половината никове вече ги няма - или компрометирани, или нещо друго. Затова и подех питане за многоникието, но срещнах гузно мълчание. Що ли? Апорпо и мечобиков го нямаше даже, нищо че си е сложил мъдра мисъл на тнм за подпис, ама и той сигурно пише с някой от многото новонавъдили се никове...
                          И аз не си сменям ника , ама не ми и пречи, че други го правят Наздраве!

Коментар

Възможно е. За годината не съм сигурна.
                            Наздраве, Преци!

П.П. Ако помниш и другото число, трай си

Коментар

• Добро утро !

Един ден да не пиша и веднага се хванахте за ..(около) глезените.
                              Успокоих се...

Наздраве !

Коментар

Възможно е. За годината не съм сигурна.
                                Наздраве, Преци!

П.П. Ако помниш и другото число, трай си
                                Mоже да разчиташ!. Заключ - даже направих знака с пръстите А и греша понякога, човешко. Още повече, че там мн.рядко поглеждах, но se случи да видя и по някой космичен разказ на космонавта))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X