IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    2013 май беше (И az помня числата по странен начин, а годината няма голямо значение) Наздраве
    Възможно е. За годината не съм сигурна.
    Наздраве, Преци!

П.П. Ако помниш и другото число, трай си
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Явно не сме . Аз помня съвсем друго

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ако не от светове, то поне сме в различни агрегатни състояния.
        Годината, мисля беше 2012. Темата беше Поколението на 30 + годишните. Разговорът засягаше изящните дамски глезени. Аз споделих, че по-едрата 1/3-та смята, че изящен е този глезен, който може да бъде обхванат с палеца и показалеца му и двата пръста се срещнат.

Мъжката част от форумците се разшумя и поиска по-точна информация. Аз написах едно число. Космо видимо се възмути, а Kev попита как се определя изящното бедро. Накрая работата стигна до определяне на "изящното" мъжко достойнство, като там водеща фигура беше Anon67.
        Наздраве!
        ъхъ, сФанах, аз онази тема я прелиствах, щото съм по-близо до 30, отколкото до 20, както казва един 40+ вече приятел
        Това за глезена не го знаех, ама пък моите ръце са много малки (тук не е вярно това за ръцете, стъплата и други достаойнства, да си знаете, ама може и да съм мутант), но довечера ще го проверя на жената, че тя се гордее с тънките си прасци, та да видим.

П.С. То и Анон се загуби (сигурно пише с друг ник), този космо така и не го научих кой е, а kev гаранция хем беше стар ник с ново поприще, хем съм убеден, че и сега списва тук, но още не съм убеден кой е. Това с многоникието и избирането на нови и нови, след като си засрал стария така и не го разбрах, ама с поколение, дето е израсло game over, insert coin що ли не съм много учуден. То и Прецика вчера ме изненада - винаги съм бил убеден, че е дама, пък то - хубаво, че няма казарма, щеше да отнесе поне 2 непоряда!

Наздраве
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Годината, мисля беше 2012. Темата беше Поколението на 30 + годишните. Разговорът засягаше изящните дамски глезени. Аз споделих, че по-едрата 1/3-та смята, че изящен е този глезен, който може да бъде обхванат с палеца и показалеца му и двата пръста се срещнат.

Мъжката част от форумците се разшумя и поиска по-точна информация. Аз написах едно число. Космо видимо се възмути, а Kev попита как се определя изящното бедро. Накрая работата стигна до определяне на "изящното" мъжко достойнство, като там водеща фигура беше Anon67.
          Наздраве!
          2013 май беше (И az помня числата по странен начин, а годината няма голямо значение) Наздраве
          Last edited by precakanoto; 12.07.2018, 13:25.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Важното е че ние се разбрахме

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Не въ разбрах, после пак кажете, че сме от различни светове

Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm
                И къде е тук коняка, питам аз!?
                Наздраве!

П.П. Хърватите поведоха. Аз съм за тях и в момента у пещерата сме в леко разминаване по отношение на предпочитанията
                Добрютро=добър ден компанията
                то верно, че било готино да се гледат финалните мачове да си припомни човек усещането за лудо хвърчащата топка и надбявгането с вятъра, нестандартните решения в микросекундата на метри пред вратата и за всеобщото благополучие (цели 11 човека все пак са се събрале от една команда) И аз имах май предпочитание за хърватите, че могат още една стъпка напред, и с удължения, а като седнах, да загледам, беше вече 1:0 за англия, (рано-рано)) (рекох си - нещо ми се е разцентровала метереологията, та може да я избило на сугестия)) -- май ще е по-интересно , я да се потопя в двубоя без излишни навивки) А то готин се оказа мача, бърз и с много заряд)) А и бяха готини на продълженията, щом спряха да ги слушат краката (и двата отбора) Верно тр,. да се гледа финалните, както каза Траки-то)) Обаче този за 3-то място май не ми се гледа много, направо за финала Имало е доста емоция и при запалянковците, щото нет-а много закъсня )))
                наздраве (с чай и капитан)
                Първоначално изпратено от tnm
                Оказа се, че листите били по-леки и устройството не им се кефи, та сега го давам по-фнимателно.

Наздраве!

П.П. Помня, но тогава число беше друго
                има такива ментета-хартии по-тънки)) помагай на листчето, - леко го бутни от единия край, малко да се огъне и за да не се върне назад му сложи някакво препяствие, например ключ, запалка, чашка, каквото има подръка, И после по-лесно минава през функционалното ))
                докато напиша нещо, 5 пъти ме прекъсват, та 1 час не мога да пратя букви към форума, a сега накуп)))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

От сутринта съм се разчорлила. Сканирах едни документи и поради незнайно какви причини, мултифункционалното устройство накъса един лист. Лицето по поддръжката твърде заето. Можел да ми отдели време надвечер. Рекох му, че на мен има кой да ми отделя време по това време. И разглобих махината. Малееей, ужасТ.

Както и да е... Впрегнах цялата си инжИнерна мисъл и я сглобих под невярващия поглед на публиката. Сега продължавам със сканирането. Оказа се, че листите били по-леки и устройството не им се кефи, та сега го давам по-фнимателно.

Наздраве!

Не въ разбрах, после пак кажете, че сме от различни светове

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

От сутринта съм се разчорлила.
                    Аха! Крушката си имала опашка... пък аз реших че е нещо свързано с лунния календар.
                    Наздраве!

Коментар

От сутринта съм се разчорлила. Сканирах едни документи и поради незнайно какви причини, мултифункционалното устройство накъса един лист. Лицето по поддръжката твърде заето. Можел да ми отдели време надвечер. Рекох му, че на мен има кой да ми отделя време по това време. И разглобих махината. Малееей, ужасТ.

Както и да е... Впрегнах цялата си инжИнерна мисъл и я сглобих под невярващия поглед на публиката. Сега продължавам със сканирането. Оказа се, че листите били по-леки и устройството не им се кефи, та сега го давам по-фнимателно.

Наздраве!

това и аз помня! Мислех, че не си сигурна сега или просто преувеличаваш от мързел. По лесно е с кръгли числа Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Това, че помниш РД е нищо! Наистина ме впечатли, че помниш това.
                        Добро утро и наздраве! Аз ще си сипя едно малко - маймунско нищо , че ще карам. Днес ми е късметлийски ден. До тук три новини - една лоша, две добри. Лошата вече я обръщам от тук от там и придобива по готини краски, та до края на деня няма да е това, което беше в началото

Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Да беше казала по-рано, вече ти налях едно маймунско нещо:
                          [ATTACH=CONFIG]n3357867[/ATTACH]
                          Впрочем, не е никак лошо, но не може се мери с "пънкарското".
                          Точно това сипах Ще глътна и твойто, та ако късмета се обърне, да има кой да виня Наздраве!

Сипи от пънкарското . Да пробвам. Голяма реклама му правиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                            Аз ще си сипя едно малко - маймунско нищо , че ще карам.
                            Да беше казала по-рано, вече ти налях едно маймунско нещо:
                            Click image for larger version

Name:	monkey-shoulder.jpg
Views:	2
Size:	16.8 КБ
ID:	3357867
                            Впрочем, не е никак лошо, но не може се мери с "пънкарското".

Коментар

И по-изящен глезен от моя/30 см. обиколка/?
                              Наздраве!

П.П. Стига с това черпило!!! Макар че, имам повод. Племенникът ми завърши за бакалавър оня ден. Специалността няква сложна думичка, но пък веднага си намери работа.
                              Това, че помниш РД е нищо! Наистина ме впечатли, че помниш това.
                              Добро утро и наздраве! Аз ще си сипя едно малко - маймунско нищо , че ще карам. Днес ми е късметлийски ден. До тук три новини - една лоша, две добри. Лошата вече я обръщам от тук от там и придобива по готини краски, та до края на деня няма да е това, което беше в началото

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И от два дена те гризе съвестта, да не почерпиш ли или да не почерпиш. Велика дилема!
                                Тц! Почти от две седмици. Оня ден е образно казано.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X