IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Аз пък моята, таман я отворих...

[ATTACH=CONFIG]n3358178[/ATTACH]

Наздраве!
    Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз мойта "черна котка" я затворих днес.
      Аз пък моята, таман я отворих...

Click image for larger version

Name:	1136332.jpg
Views:	1
Size:	32.7 КБ
ID:	3358181

Наздраве!

П.С. Ама Събев, намалете я малко тая чалга, да не ни затвори Симеонов кръчмето!
      Last edited by Ender; 13.07.2018, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
        Това е интересно... Също е интересно и какво толкова прави човек в нечий скут, за да заспи там? Не че е далеч от логиката, но е интересно да се чуят подробностите от различни гледни точки...
        Нека оставим нещо и на любознателния читател...
        Наздраве!

Коментар

Това е интересно... Също е интересно и какво толкова прави човек в нечий скут, за да заспи там? Не че е далеч от логиката, но е интересно да се чуят подробностите от различни гледни точки...
          Ти па синдрома на бебетата. Сигурност и ласка.

Още чалга от мен щот съм на това от два дни и ми върви с домашнярката. И мислим да ви тормозим цела вечер.Па нали си е кръчма.

https://www.youtube.com/watch?v=umk7RhvcO-M
          Last edited by Todor Sabev; 13.07.2018, 01:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Слава Севрюкова е казала, че трябва да се завърнат до 2025г
            Хубаво е,че тече и обратна тенденция за завръщане към земята и селото...

Причината за завръщането, вероятно ще бъде пренаселването с бежанци и хора, чието мислене, религия, нито логика могат да се съвместят с мисленето на хората от бялата раса... Поне у нас бежанците не виждат смисъл да остават и тия, които са тук определено чакат придобиването на статута, който ги отправя безпроблемно в Западна Европа...

Коментар

Наздраве, съни Аз мойта "черна котка" я затворих днес. Надявам се. Ма толко въртях лошата новина от тук от там, че верно се изморих. Ама пък ми се получи май
              Разнищването на проблема е по-голямата част от решението му
              Наздраве, Леля )

Коментар

На мен питиетата ти ми се отразяват чудесно на аурата, особено като заспя в скута Наздраве!

Коментар

...или най-обикновена филия за пълна чаша )
                  Наздраве
                  Наздраве Съни, И за комбинация филия с чаша ли имало фобия ?
                  (как ли се чувстват понякога докторите!? май не им e лесно )
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

В подкрепа на мнението на Съни... Виждам ги и ежедневно говоря с тях... С българи, работещи в чужбина. Не са нито за окайване, нито за завиждане. Мислят постоянно за семействата си. Дори скапани от работа намират време /вместо да спят, СКАПАНИ/ - да обърнат внимание на дъщерите си, които в скайп или във вайбър им се хвалят с поредните си постижения за деня и чакат тати да се завърне..., а мама разменя няколко думи с тати, но напират сълзи в очите ѝ..., опревдават го и чакат на него, защото тати мисли за тях и за бъдещето им!!!

Не приемам обидните думи към българите в чужбина! Те не желаят да са там, но животът ни е СЕГА! Те имат своето виждане за семействата си!
                    Слава Севрюкова е казала, че трябва да се завърнат до 2025г
                    Хубаво е,че тече и обратна тенденция за завръщане към земята и селото...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Н

Абе, то моето аура като аура ли е. Виж я твоята - сяда в нечий скут и заспива. А моята точно тогава найш за какви щуротии се сеща
                      Наздраве, Lelq!

П.П. Време ми е за сън.
                      Не сяда, а се сгушва
                      Лека нощ, tnm!

Коментар

• Понеж свърших квалитетните питиета , пак минавам на ракия от буркания. Наздраве за дашните момичета и не толкова дашните.

https://www.youtube.com/watch?v=4Tqs...JGZmFVW8kOLk4J

Коментар

• Н
                          Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

На мен питиетата ти ми се отразяват чудесно на аурата, особено като заспя в скута Наздраве!
                          Абе, то моето аура като аура ли е. Виж я твоята - сяда в нечий скут и заспива. А моята точно тогава найш за какви щуротии се сеща
                          Наздраве, Lelq!

П.П. Време ми е за сън.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Благодаря за хубавата идея, и аз си забърквам разни кремчета, след като се обринах от един ланком
                            Сега за морето си направих с кокосово масло и невен и разни стабилизиращи етерични масла
                            Какви са вълшебните думички
                            Ако ги кажа, веднага спират да са вълшебни
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Златна пръчица, Съни.Набрах за една съученичка на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието. От както е започнала да пие отварата, не е получавала бъбречна криза. Но билката е лек и за подагра.
                              Наздраве!

П.П. Кремът не е за само за изгаряне, а за кожни проблеми и открити рани.. Жълт кантарион, зехтин, восък, прополис и разни думички
                              Благодаря за хубавата идея, и аз си забърквам разни кремчета, след като се обринах от един ланком
                              Сега за морето си направих с кокосово масло и невен и разни стабилизиращи етерични масла
                              Какви са вълшебните думички

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                По една "фея" за героите?
                                [ATTACH=CONFIG]n3358115[/ATTACH]

Коментар

X