IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Опитваш се да ми пробуташ дръглив котак на мястото на дебелото псе!? Няма да ти се получи.
    Наздраве!

П.П. Пак си ровичкал из фейса ми без позволении. Сега след тез ми снимки като завалят едни ми ти заявки за вечна дружба ...
    Опитвам се те пробутам за премиер, ама хич не ставаш. Слабо лъжеш. Наздраве за жените във властта!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Арахна, каква е тази отрова? Пиенето, не мадамите.
      Наздраве!

П.П. Набрах билката и я сложих да се суши. Ако си промениш решението и преодолееш уплаха, де го имаш от мен - ще ти я изпратя с предписание за употреба.
      Я, да се подмажа на нашта драга Яга, дано не се разфучи с реактивната метла, че бая кислород ще изтепа. Блага Яга, блага Еко Яга, лети само в краен случай. Кога я гонят с мухобойката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        Днес, както знаете, се почита светия ден Петък, 13-и. Аз благовейно се ошумолявам под масата, мълча и кротувам, пък Кака върти черпака в казана, забърквайки празнична отвара ни предизвика стомашни неразположения. Да почетем извисения повод за лочене и да напием какината отвара. Умерено. Наздраве!

Опитваш се да ми пробуташ дръглив котак на мястото на дебелото псе!? Няма да ти се получи.
        Наздраве!

П.П. Пак си ровичкал из фейса ми без позволении. Сега след тез ми снимки като завалят едни ми ти заявки за вечна дружба ...
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Намерил си къде да се набуташ. Комари ядоха ли те? Или мускул-момчета? Може пък да е станало културно средище. И да го прекръстят на "Читалница".
          Мен лично не ме ядоха, но женската част мрънкаше, че ги имало, а бях там, щото ме поканиха на РД. Респектиращи момчета нямаше, имаше респектиращи джипчета, а ултурно средище няма как да стане, освен ако не считаш израза "култура ми янко" за нещо от сорта Иначе има стаи за почивка, може да се чете на воля, стига желание да имаш и някоя интересна Дулсинея, че със Санчо Панса нещо не ми става... четенето
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !

В крем "чудо " на Тянка бих добавил - кипнала мас в която се киснат 24 часа билетата в добавка - невен, смрадлика и тамян....

Всепак да помислим и за благинки а не само за болежки....

пп Примерно - да намажем отдолу - нагоре и от ляво - надясно едно създание, получено от генното инженерство между рибка - златна и
            дева - всеобхватна....

Наздраве !

Невен и смрадлика в мас е съвсем отделен крем.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

честито! Ендер
              ps. С този петък 13 ми напомни за две неща (но както казал Ферма, "полето е малко за да се изпишат" )))
              Наздраве.!
              (пс. Имаше доказателство, че е (маалко) по-вероятно петък да е 13 отколкото в друга дата,))))
              (календар просто) )
              Прецаканчо, за Петък, 13-и никога не пести усилия да го възпееш и уважиш. Аз цял ритуал съм създал да ми се обаждат и да честитят с най-възторжени възклицания. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Наздраве, дружина!

Наздраве, банда, снощи бях във Виктория-та в Ловния парк - беден народ, беден, много беден - места само с резервация, паркингът фул на макс, та спряхме почти на Симеоновско, въобще бедност и мизерия. Тежко се живее в България, много сме зле. Наздраве
                Намерил си къде да се набуташ. Комари ядоха ли те? Или мускул-момчета? Може пък да е станало културно средище. И да го прекръстят на "Читалница".

Коментар

• dobro utro и от мен
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Днес, както знаете, се почита светия ден Петък, 13-и. Аз благовейно се ошумолявам под масата, мълча и кротувам, пък Кака върти черпака в казана, забърквайки празнична отвара ни предизвика стомашни неразположения. Да почетем извисения повод за лочене и да напием какината отвара. Умерено. Наздраве!

Коментар

• Добро утро !

В крем "чудо " на Тянка бих добавил - кипнала мас в която се киснат 24 часа билетата в добавка - невен, смрадлика и тамян....

Всепак да помислим и за благинки а не само за болежки....

пп Примерно - да намажем отдолу - нагоре и от ляво - надясно едно създание, получено от генното инженерство между рибка - златна и
                      дева - всеобхватна....

Наздраве !

Коментар

• Наздраве, дружина!
                        Наздраве, Съни!
                        Ще си позволя да ти отговоря, но много на бързо, защото наистина е офтопик и не искам да развалям темата - ако някой форумец реши, че спам, за което няма да се разсърдя и за секунда, ще го изтрия

Съни, аз разпознавам 3 вида емигранти:
                        - такива, които наистина не са имали избор и копнеят да се върнат в Родината си
                        - такива, които са отишли там с мисълта, че ще намерят райското кътче, което "кочината" им е отнела, а те са граждани на света и не могат да бъдат ограничени от еснафщината на "тази държава", където никой не ги обича, пък той/тя е ебати пича
                        - т.нар от мен социални турист-емигранти, т.е. хора, които разбират държавата като имагинерен субект, който им е длъжен за всичко и биха емигрирали където и да е, стига да им дават по-големи социални помощи или имагинерното - "ама аз за децата го правя, какво да правят те в тази циганска държава", нищо че отиват в още по-циганска държава и което е още по-смешното, местните цигани (пакита, индита, всякакви макаци и т.н.) са над тях в йерархията на обществото, защото са по-вресливи, а и по-дългогодишни в мишкуването си там
                        Сравнителното им разделение (условно и говоря наизуст и от собствени наблюдения) е горе-долу 10/20/70. Тези, 70-те% са и хората, които гласуват по изборите (зашото първоте 10% не могат да си вдигнат главата от работа, а вторите 20% не им пука за България, те са "граждани на света"), поради което и вотът от чужбина, където по дифолт следва да са "умните и красивите", "цветът на нацията", "мозъците, които ни напуснаха", е абсолютно 1:1 с уж "байганьовците и простаците", населяващи "територията" България.

Та така, мечтата ми е 10-те% да се върнат, за вторите 20% е повече от ясно, че каквото и да стане тук, те няма да се върнат, ще е обидно з атях, те са "граждани на света" и предпочитат да мишкуват в Северен Лондон или Бронкс, но да не се върнат в "кочината", докато за последните 70% си мечтая завинаги да си останат там, където са сега, и никога, ама никога да не си идват у нас. Никога! Но те първи ще се върнат, когато (нарочно не казвам ако, тъй като съм оптимист за България, въпреки олигофрените от герП) се оправим и ще ни обясняват колко ще са полезни с ноу-хауто си от миене на кенефи и чинии в Неапол или Донкастър, съчетано с източване на социалната система на "тъпите заподноевропейци". Ми толкова - от емигрантите ползата абсолютно винаги е по-малка от щетата, която са нанесли. Абсолютно винаги. И да вкарват 1 млрд годишно, той е нищо на фона на 9 млрд пенсии, които плащаме всички ние, останалите в "кочината", и не изкупва греха към зарязаните им родители, но да не задълбавам, защото темата не е за това.

Наздраве, банда, снощи бях във Виктория-та в Ловния парк - беден народ, беден, много беден - места само с резервация, паркингът фул на макс, та спряхме почти на Симеоновско, въобще бедност и мизерия. Тежко се живее в България, много сме зле. Наздраве
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Преци, пак ли не спиш, човече...? Пак двамата си оставаме по нощите.

https://youtu.be/_SRXvD_C75Y
                          Уф,прав си, прекалаяваме комай, да вземем да викаме Сънчото. (просто наваксвам с изнвънредните занимания, но малко остава за сън)
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, пак ли не спиш, човече...? Пак двамата си оставаме по нощите.

https://youtu.be/_SRXvD_C75Y

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Хайде, честито!
                              https://youtu.be/edfvNICKxgo
                              честито! Ендер
                              ps. С този петък 13 ми напомни за две неща (но както казал Ферма, "полето е малко за да се изпишат" )))
                              Наздраве.!
                              (пс. Имаше доказателство, че е (маалко) по-вероятно петък да е 13 отколкото в друга дата,))))
                              (календар просто) )
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Хайде, честито!
                                https://youtu.be/edfvNICKxgo

Коментар

Working...
                                X