If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е интересно... Също е интересно и какво толкова прави човек в нечий скут, за да заспи там? Не че е далеч от логиката, но е интересно да се чуят подробностите от различни гледни точки...
Нека оставим нещо и на любознателния читател...
Наздраве!
Това е интересно... Също е интересно и какво толкова прави човек в нечий скут, за да заспи там? Не че е далеч от логиката, но е интересно да се чуят подробностите от различни гледни точки...
Ти па синдрома на бебетата. Сигурност и ласка.
Още чалга от мен щот съм на това от два дни и ми върви с домашнярката. И мислим да ви тормозим цела вечер.Па нали си е кръчма.
Слава Севрюкова е казала, че трябва да се завърнат до 2025г
Хубаво е,че тече и обратна тенденция за завръщане към земята и селото...
Причината за завръщането, вероятно ще бъде пренаселването с бежанци и хора, чието мислене, религия, нито логика могат да се съвместят с мисленето на хората от бялата раса... Поне у нас бежанците не виждат смисъл да остават и тия, които са тук определено чакат придобиването на статута, който ги отправя безпроблемно в Западна Европа...
Наздраве, съни Аз мойта "черна котка" я затворих днес. Надявам се. Ма толко въртях лошата новина от тук от там, че верно се изморих. Ама пък ми се получи май
Разнищването на проблема е по-голямата част от решението му
Наздраве, Леля )
На мен питиетата ти ми се отразяват чудесно на аурата, особено като заспя в скута Наздраве!
В подкрепа на мнението на Съни... Виждам ги и ежедневно говоря с тях... С българи, работещи в чужбина. Не са нито за окайване, нито за завиждане. Мислят постоянно за семействата си. Дори скапани от работа намират време /вместо да спят, СКАПАНИ/ - да обърнат внимание на дъщерите си, които в скайп или във вайбър им се хвалят с поредните си постижения за деня и чакат тати да се завърне..., а мама разменя няколко думи с тати, но напират сълзи в очите ѝ..., опревдават го и чакат на него, защото тати мисли за тях и за бъдещето им!!!
Не приемам обидните думи към българите в чужбина! Те не желаят да са там, но животът ни е СЕГА! Те имат своето виждане за семействата си!
Слава Севрюкова е казала, че трябва да се завърнат до 2025г
Хубаво е,че тече и обратна тенденция за завръщане към земята и селото...
Благодаря за хубавата идея, и аз си забърквам разни кремчета, след като се обринах от един ланком
Сега за морето си направих с кокосово масло и невен и разни стабилизиращи етерични масла
Какви са вълшебните думички
Ако ги кажа, веднага спират да са вълшебни
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Златна пръчица, Съни.Набрах за една съученичка на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието. От както е започнала да пие отварата, не е получавала бъбречна криза. Но билката е лек и за подагра.
Наздраве!
П.П. Кремът не е за само за изгаряне, а за кожни проблеми и открити рани.. Жълт кантарион, зехтин, восък, прополис и разни думички
Благодаря за хубавата идея, и аз си забърквам разни кремчета, след като се обринах от един ланком
Сега за морето си направих с кокосово масло и невен и разни стабилизиращи етерични масла
Какви са вълшебните думички
Коментар