Днес още един героичен зъб падна в героична битка с дентистката. Случаят трябва се реално полее. Наздраве за нашите верни стражи дъвкателни!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
Наскоро в една кръчма пих такава и ми хареса - http://www.minkovbrothers.bg/index.php/products/view/35Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
При тях Севлиево вдига високо летвата. Но в перспектива Пазарджик ще е по добре. Поне докато се отвори Шипка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
Наздраве!
П.П. У Тикварево /Севлиево/ са инвеститорите. Габровска община обичаме да усвояване еврофондове.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърменНо на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Мини на водка, върви с мръвката, ако не щеш бира или вино. Извън морето рядко я подменят. И да я подменят, не е с българска, а с белоруска. Достатъчно добра.Макар че вероятно ще си остана на ракия, засега Стралджанска, пък да видим.
Иначе и аз съм за Пазарджик, ма много ме дразни народът от там - все на цървули попадам (да ме прощават хората в темата с роднинински връзки от региона), та затова и се замислих по въпроса. А Шипка си я "строят" от поне 30 години, може и повече да саАпропо, май оправиха обхода на Габрово - онзи с облата тиква, министерот май го направи? Не съм ходил скоро (3 години май ще станат), та съм позабравил, а последният път минахме през града, за да покажем българския Манчестър на едни хамерикани
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Надай се! Колкото и ром Савой става за пиене. По моя компетентно мнение идеално пасва като ароматизатор за козунак и нищо друго.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше селоА какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди
А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
Коментар
-
Абе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Когато некой гост донесе Пещерска я смесвам с домашнярка да намаля парфюма и странния привкус. Така се понася. Карнобатска май от десетилетия не съм цоцал, понеже навремето не можах разбера що на това нещо му викат ракия. Може да са я подобрили междувременно.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше селоА какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди
А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
Понеже питието де го поемем е рядко срещано, затва си избирам и питейните заведения. Дружките са ми свикнали на капризите.
Наздраве!
П.П. В една от кръчмите на връх Св. Никола, по-известен като връх Шипка, нямат Бакарди, ама предлагат Хенеси. Вярно, не е от отлежалите, обаче става за пиене.
Наздраве!Last edited by tnm; 15.03.2017, 11:33.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
Наздраве!А какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди
А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
Наздраве!
Коментар
-
Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар