IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
    Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
    Си писнете със свата ти. И той с вкусове като твойте.
    Наздраве!

П.П. Аз рекох като бир парче химик, дан употребяваш 52- 54 градуса скоросмъртница.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ти тая ракия за пиене ли я ползваш или за вътрешно обезпаразитяване, та търсиш висок градус?
      Наздраве!
      Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
      Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Бургаска община е!!!!
        Само градуса ме притеснява,че е нисичък,ама....
        Ти тая ракия за пиене ли я ползваш или за вътрешно обезпаразитяване, та търсиш висок градус?
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Таз ракия кво общо с Бургаззззз? Тя от Варвара. Това къде Стамбул. Там гледат турската прогноза за времето.
          Бургаска община е!!!!
          Само градуса ме притеснява,че е нисичък,ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

ей, на, ти нали беше от Бургазларъ, та нещо от региона, пък може и ти да си производител, знам ли, нали рече, че само смокви и надеми се въдят около теб

Таз ракия кво общо с Бургаззззз? Тя от Варвара. Това къде Стамбул. Там гледат турската прогноза за времето.

Коментар

• Като ти е слабичка правиш преварка....
              Добре си .....Гледаш "стока" за питие и за мезе.....( смокини и бадеми)

Коментар

• А,мерси Груйче .
                Плодовите ракОйки са слабички, но няма да ти чупя хатъра щом си рекъл да почерпиш.
                Варил съм собствена само веднъж,и прозрях,че съм по-добър консуматор,отколкото производител

Коментар

Каве не дадохте сутринта,ще го преживея,ама вечерта ако не налеете едно....
                  ей, на, ти нали беше от Бургазларъ, та нещо от региона, пък може и ти да си производител, знам ли, нали рече, че само смокви и надеми се въдят около теб

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Каве не дадохте сутринта,ще го преживея,ама вечерта ако не налеете едно....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      [/B]

Щот си млада затуй....
                      Аз нищо такова не виждам, напротив....
                      Завладяващо, красиво, страстно за душата изпълнение.....

пп Кви хора бре, само мераци им в мислите.................
                      Не е вярно - място в мислите има и за хапване и пийване.
                      Което ме подсеща, че е време да отделя един час за фитнес, сиреч - да изпия чаша червено вино. Учените глави казват, че това се отразявало връз тялото като един час интензивна тренировка.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Да, бе ... Искаш и мен да ме изтрият, дето не спазвам добрия тон. Така е то, като си нямаме голяма червена точка при емотиконите.
                        Наздраве!
                        Поооодъл съм азззз, подвеждам те по наклонената плоскост. Ама и ти се не даваш. Фанала си дъската и не щеш да се спускаш надолу. Наздраве за пързалките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Като не искаш си кажеш и почна да омъгляваш. Наздраве за мъгливия Албион!
                          Да, бе ... Искаш и мен да ме изтрият, дето не спазвам добрия тон. Така е то, като си нямаме голяма червена точка при емотиконите.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Няма кахъри, ами пустата ми женска любознателност не можа да си засити откъм информация.
                            Наздраве!

П.П. Някво вертикално проявление на хоризонтални мераци констатирам
                            Като не искаш си кажеш и почна да омъгляваш. Наздраве за мъгливия Албион!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Алоууу, туканка сте го превърнали на Танцувална кръчма....за което голяма благодарност !
                              Нещо днес много се изнервих и още с прибирането нарязах два домата и се натаралянках с 30 гр дюлева...

Чакам Дзверът да се прибере и ще ударя още 30 гр.....После хич и не знам какви ще ги свърша...

Ноо, музиката и танците ми идват като слънце в пустинята - изгарят ме...

Наздраве !
                              Неееее, тук вече ще се медитира сладкопойно:
                              Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо.............

Коментар

Няма кахъри, ами пустата ми женска любознателност не можа да си засити откъм информация.
                                Наздраве!

П.П. Някво вертикално проявление на хоризонтални мераци констатирам

Щот си млада затуй....
                                Аз нищо такова не виждам, напротив....
                                Завладяващо, красиво, страстно за душата изпълнение.....

пп Кви хора бре, само мераци им в мислите.................

Коментар

Working...
                                X