Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше селоА какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди
А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
Коментар
-
Абе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Когато некой гост донесе Пещерска я смесвам с домашнярка да намаля парфюма и странния привкус. Така се понася. Карнобатска май от десетилетия не съм цоцал, понеже навремето не можах разбера що на това нещо му викат ракия. Може да са я подобрили междувременно.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше селоА какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди
А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
Понеже питието де го поемем е рядко срещано, затва си избирам и питейните заведения. Дружките са ми свикнали на капризите.
Наздраве!
П.П. В една от кръчмите на връх Св. Никола, по-известен като връх Шипка, нямат Бакарди, ама предлагат Хенеси. Вярно, не е от отлежалите, обаче става за пиене.
Наздраве!Last edited by tnm; 15.03.2017, 12:33.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
Наздраве!А какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди
А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
Наздраве!
Коментар
-
Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
хехе, това ми напомня за един роден ол инклузив - сириус бийч, варненска околия - жената ми иска коктейл и аз съответно хоп та на бара. Тъкмо да река един секс он дъ бийч, примерно, и барманчето вика - Вие от червения или от синия ще искате? Заръчах и двата, ма се различаваха само по цвета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
И ако не отговарят на марката, кво праиш? Скандал ли? Преди десетина години в голяма кръчма, май в Приморско беше, всички ракии с почти един вкус - не беше лош. Явно бяха взели някоя подръчна и леко я обработваха за различните марки. Като установихме това минахме на по-евтинка, не съвсем разредена.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.
Коментар
-
Кака,те и Докторите са наясно от вредата на тютюнопушенето,ама аз доктор да не пуши не съм видял
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар