Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКато каза венците,дайте илачи за венците,че зъбарката ми с едни пасти и води нищо не направи,пък рудожил не ми се пие пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПолях поредната жертва дентална на домашнярка с разбирач по зъботехника. Другари, другарки и другарчета, грижете се за стабилността на зъбките и тонуса на венците, за да не ви се усмихват редовно дентистките. Наздраве за изкуствените заместители!
П.п. Гу-син Вучков, много чаровно се зъбкарите.
Наздраве!
П.П. Злите езици твърдят, че болката от ваденето на зъб с упойка при мъжете се равнява на силата на родилните болки при жените.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Мляко с нес кафе моля-страОтна комбинация.
П.П. Всяка година раздавам прополис на приятели и познати. Някои от тях го ползват точно за болни венци. Ще питам и ще ти напиша илача.
Last edited by tnm; 16.03.2017, 10:15.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Полях поредната жертва дентална на домашнярка с разбирач по зъботехника. Другари, другарки и другарчета, грижете се за стабилността на зъбките и тонуса на венците, за да не ви се усмихват редовно дентистките. Наздраве за изкуствените заместители!
П.п. Гу-син Вучков, много чаровно се зъбкарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВ края на другата петилетка - гаааааа.... Наздраве за бавните тунели!
То и сега фирмата изпълнител има да взема едни десетина, че и отгоре милиона български лефа ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И кога това!? Щото засега само обхода правят. За тунела дори обществена поръчка няма правена. Едно трасе на картата има само.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
Наскоро в една кръчма пих такава и ми хареса - http://www.minkovbrothers.bg/index.php/products/view/35Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
При тях Севлиево вдига високо летвата. Но в перспектива Пазарджик ще е по добре. Поне докато се отвори Шипка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
Наздраве!
П.П. У Тикварево /Севлиево/ са инвеститорите. Габровска община обичаме да усвояване еврофондове.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърменНо на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Мини на водка, върви с мръвката, ако не щеш бира или вино. Извън морето рядко я подменят. И да я подменят, не е с българска, а с белоруска. Достатъчно добра.Макар че вероятно ще си остана на ракия, засега Стралджанска, пък да видим.
Иначе и аз съм за Пазарджик, ма много ме дразни народът от там - все на цървули попадам (да ме прощават хората в темата с роднинински връзки от региона), та затова и се замислих по въпроса. А Шипка си я "строят" от поне 30 години, може и повече да саАпропо, май оправиха обхода на Габрово - онзи с облата тиква, министерот май го направи? Не съм ходил скоро (3 години май ще станат), та съм позабравил, а последният път минахме през града, за да покажем българския Манчестър на едни хамерикани
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар