Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
хехе, това ми напомня за един роден ол инклузив - сириус бийч, варненска околия - жената ми иска коктейл и аз съответно хоп та на бара. Тъкмо да река един секс он дъ бийч, примерно, и барманчето вика - Вие от червения или от синия ще искате? Заръчах и двата, ма се различаваха само по цвета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
И ако не отговарят на марката, кво праиш? Скандал ли? Преди десетина години в голяма кръчма, май в Приморско беше, всички ракии с почти един вкус - не беше лош. Явно бяха взели някоя подръчна и леко я обработваха за различните марки. Като установихме това минахме на по-евтинка, не съвсем разредена.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.
Коментар
-
Кака,те и Докторите са наясно от вредата на тютюнопушенето,ама аз доктор да не пуши не съм видял
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Си писнете със свата ти. И той с вкусове като твойте.
Наздраве!
П.П. Аз рекох като бир парче химик, дан употребяваш 52- 54 градуса скоросмъртница.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчматаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Ако знаеше нещата, които аз знам, ни Поморийска, ни 63 щеше да пиеш - приятелски съвет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Коментар
-
Бургаска община е!!!!
Само градуса ме притеснява,че е нисичък,ама....
Коментар
-
Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчматаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар