IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
    Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
    Наздраве!
    Когато некой гост донесе Пещерска я смесвам с домашнярка да намаля парфюма и странния привкус. Така се понася. Карнобатска май от десетилетия не съм цоцал, понеже навремето не можах разбера що на това нещо му викат ракия. Може да са я подобрили междувременно.

Коментар

• Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
      Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

хехе, това ми напомня за един роден ол инклузив - сириус бийч, варненска околия - жената ми иска коктейл и аз съответно хоп та на бара. Тъкмо да река един секс он дъ бийч, примерно, и барманчето вика - Вие от червения или от синия ще искате? Заръчах и двата, ма се различаваха само по цвета
        Пак бъди доволен, щото можеха да са с еднакъв неопределен цвят и да те убеждават, че си далтонист, та не фащаш разликата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И ако не отговарят на марката, кво праиш? Скандал ли? Преди десетина години в голяма кръчма, май в Приморско беше, всички ракии с почти един вкус - не беше лош. Явно бяха взели някоя подръчна и леко я обработваха за различните марки. Като установихме това минахме на по-евтинка, не съвсем разредена.
          хехе, това ми напомня за един роден ол инклузив - сириус бийч, варненска околия - жената ми иска коктейл и аз съответно хоп та на бара. Тъкмо да река един секс он дъ бийч, примерно, и барманчето вика - Вие от червения или от синия ще искате? Заръчах и двата, ма се различаваха само по цвета
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.
            Тези не съм ги срещал, освен банкерската, по заведенията, та не знам колко стават. Обикновено си пия джеймисън, но някакси не върви по кръчмите, пък и на доста места не го предлагат, та съм в цайтнот. А Бира не пия, вино - само в чужбина за компания на жената, иначе и него не го тача, макар че сватът прави доста добро, но странното е, че или му става отлично бялото, или червеното, но никога и двете
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И ако не отговарят на марката, кво праиш? Скандал ли? Преди десетина години в голяма кръчма, май в Приморско беше, всички ракии с почти един вкус - не беше лош. Явно бяха взели някоя подръчна и леко я обработваха за различните марки. Като установихме това минахме на по-евтинка, не съвсем разредена.

Коментар

Кака,те и Докторите са наясно от вредата на тютюнопушенето,ама аз доктор да не пуши не съм видял
                Познавам някоя друга издънка, де нито пият, нито пушат ... Човек чак страх да го фане от таз примерност.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• По кръчмите пия само бира....
                  На купешка ракия нямам вяра !
                  Хубавото вино е с цена над 20 лв бутилката и ми е скъпо.....( затова другите го пият а аз го плащам...)

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Си писнете със свата ти. И той с вкусове като твойте.
                    Наздраве!

П.П. Аз рекох като бир парче химик, дан употребяваш 52- 54 градуса скоросмъртница.
                    Кака,те и Докторите са наясно от вредата на тютюнопушенето,ама аз доктор да не пуши не съм видял
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.

Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ако знаеше нещата, които аз знам, ни Поморийска, ни 63 щеше да пиеш - приятелски съвет
                        Е, светът принадлежи на незнаещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.
                          Ако знаеше нещата, които аз знам, ни Поморийска, ни 63 щеше да пиеш - приятелски съвет

Коментар

Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.

Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
                            Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.

Коментар

Бургаска община е!!!!
                              Само градуса ме притеснява,че е нисичък,ама....
                              Лелеееййй.... Ти империалист! Разшири Община Бургас като прибави поне община Царево. Смокиновата не е слабичка, ако не се разрежда. И ако добавена захарчица. Щото каква ракия ще е без захар? Питай Кака ром без сахар (нерафинирана) става ли. Що не пробваш засадиш на баира захарна тръстика. Ако не стане, давай с цвекло. И след петилетка да почерпиш, ей.

Коментар

Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
                                Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.

Коментар

Working...
                                X