IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    В края на другата петилетка - гаааааа.... Наздраве за бавните тунели!
    Все ми се струва, че ако комшията не е в следващото правителство, изпълнението на проекта ще да се преустанови за неопределено време.
    То и сега фирмата изпълнител има да взема едни десетина, че и отгоре милиона български лефа ...
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И кога това!? Щото засега само обхода правят. За тунела дори обществена поръчка няма правена. Едно трасе на картата има само.
      Наздраве!
      В края на другата петилетка - гаааааа.... Наздраве за бавните тунели!

Коментар

• Днес още един героичен зъб падна в героична битка с дентистката. Случаят трябва се реално полее. Наздраве за нашите верни стражи дъвкателни!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение

Наскоро в една кръчма пих такава и ми хареса - http://www.minkovbrothers.bg/index.php/products/view/35
          Това изглежда интересно, макар да съм с особено мнение за Минков брадърс - ни ми е положително, ни е отрицателно, но ще се пробва, ако я предлага асортимента, пък дано стане като за моя вкус
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

При тях Севлиево вдига високо летвата. Но в перспектива Пазарджик ще е по добре. Поне докато се отвори Шипка.
            И кога това!? Щото засега само обхода правят. За тунела дори обществена поръчка няма правена. Едно трасе на картата има само.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Абе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
              За мен все тая дали са местни или чужди инвеститори, важното е да решат да минат през прохода и за ми паднат на мушката
              Наздраве!

П.П. У Тикварево /Севлиево/ са инвеститорите. Габровска община обичаме да усвояване еврофондове.
              Мечо

Коментар

Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.

Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
                Наскоро в една кръчма пих такава и ми хареса - http://www.minkovbrothers.bg/index.php/products/view/35

Коментар

Мини на водка, върви с мръвката, ако не щеш бира или вино. Извън морето рядко я подменят. И да я подменят, не е с българска, а с белоруска. Достатъчно добра.
                  Ми не знам за водката, никога не съм и се кефил, не че не ми харесва, ама някакси със салата, но що пък да не пробвам, определено стои по-добре от уиски със салата Макар че вероятно ще си остана на ракия, засега Стралджанска, пък да видим.

Иначе и аз съм за Пазарджик, ма много ме дразни народът от там - все на цървули попадам (да ме прощават хората в темата с роднинински връзки от региона), та затова и се замислих по въпроса. А Шипка си я "строят" от поне 30 години, може и повече да са Апропо, май оправиха обхода на Габрово - онзи с облата тиква, министерот май го направи? Не съм ходил скоро (3 години май ще станат), та съм позабравил, а последният път минахме през града, за да покажем българския Манчестър на едни хамерикани
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Надай се! Колкото и ром Савой става за пиене. По моя компетентно мнение идеално пасва като ароматизатор за козунак и нищо друго.
                    Наздраве!
                    Не се и надявам, щото нямам намерение да я опитвам.

Коментар

Абе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
                      При тях Севлиево вдига високо летвата. Но в перспектива Пазарджик ще е по добре. Поне докато се отвори Шипка.

Коментар

Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше село А какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди

А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
                        Мини на водка, върви с мръвката, ако не щеш бира или вино. Извън морето рядко я подменят. И да я подменят, не е с българска, а с белоруска. Достатъчно добра.

Коментар

• Абе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?

Коментар

Когато некой гост донесе Пещерска я смесвам с домашнярка да намаля парфюма и странния привкус. Така се понася. Карнобатска май от десетилетия не съм цоцал, понеже навремето не можах разбера що на това нещо му викат ракия. Може да са я подобрили междувременно.
                            Надай се! Колкото и ром Савой става за пиене. По моя компетентно мнение идеално пасва като ароматизатор за козунак и нищо друго.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше село А какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди

А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
                              В хабитата ходя в няколко кръчми + една на Узана, ама там е напиване с преспиване. Пия Бакарди, ако няма - навсякъде има Метаха
                              Понеже питието де го поемем е рядко срещано, затва си избирам и питейните заведения. Дружките са ми свикнали на капризите.
                              Наздраве!

П.П. В една от кръчмите на връх Св. Никола, по-известен като връх Шипка, нямат Бакарди, ама предлагат Хенеси. Вярно, не е от отлежалите, обаче става за пиене.
                              Наздраве!
                              Last edited by tnm; 15.03.2017, 12:33.
                              Мечо

Коментар

Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
                                Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X