IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

По-точно като сукулент.
    https://www.google.bg/search?sclient...BC%D0%BA%D0%B8
    Утешителна награда:
    https://www.youtube.com/watch?v=ES8BStEXuCQ
    Това сукулента (сефте го чувам) много ми прилича на едно, дето му викаха диво зеле и бабите по селата го гледаха върху керемида, с поставено изсъхнало кравешко л@йно под него за наторяване, пък се използваше при болки в ушите, наместо разните му там химични боклуци,дето си ги капем сега. Да не е същото?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      По-точно като сукулент.
      https://www.google.bg/search?sclient...BC%D0%BA%D0%B8
      Утешителна награда:
      https://www.youtube.com/watch?v=ES8BStEXuCQ

Коментар

За горкия активно застаряващ Чичо адажио кое да му дръпне нежна струна, та да удари две обедни бири и полегне му дремне.
        https://www.youtube.com/watch?v=gcvjoVyWdOk
        Старея кът бонсай....
        http://www.google.bg/search?q=бонсай...G713BG713&espv

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Като каза венците,дайте илачи за венците,че зъбарката ми с едни пасти и води нищо не направи,пък рудожил не ми се пие пак.
          Сандрин май се казваше -капеш във вода и жабуриш. Венците направо изтръпват.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !

Днес ми е гот....
            Тракащия няма да хапе момите, а ще ги подхранва.....

Наздраве !
            За горкия активно застаряващ Чичо адажио кое да му дръпне нежна струна, та да удари две обедни бири и полегне му дремне.
            https://www.youtube.com/watch?v=gcvjoVyWdOk

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              [ATTACH=CONFIG]n3178994[/ATTACH]

П.П. Всяка година раздавам прополис на приятели и познати. Някои от тях го ползват точно за болни венци. Ще питам и ще ти напиша илача.
              Тц, тц.... поне към познатите да се уредим....

Коментар

Като каза венците,дайте илачи за венците,че зъбарката ми с едни пасти и води нищо не направи,пък рудожил не ми се пие пак.
                Пробвай с цитросепт.
                Вечер 10 - 15 капки в 50 мл вода - жабуркаш и пиеш..

Коментар

• Добро утро !

Днес ми е гот....
                  Тракащия няма да хапе момите, а ще ги подхранва.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Малей, мале! Вземай мерки и теглилки, че как си я подкарал, да не се докараш на кастанети без време.
                    Наздраве!

П.П. Злите езици твърдят, че болката от ваденето на зъб с упойка при мъжете се равнява на силата на родилните болки при жените.
                    Кастанетите са царе на ритъма. Наздраве за инструменталната ни съоръженост!

Коментар

Цариче, кора от дъб, салвия, пача трева по една супена лъжица стоят 24 часа в буркан с вода около 400 гр., после се прецежда и жабуркаш. Това е за напреднали. Иначе отвара от смрадлика.

Коментар

Полях поредната жертва дентална на домашнярка с разбирач по зъботехника. Другари, другарки и другарчета, грижете се за стабилността на зъбките и тонуса на венците, за да не ви се усмихват редовно дентистките. Наздраве за изкуствените заместители!
                        П.п. Гу-син Вучков, много чаровно се зъбкарите.
                        Малей, мале! Вземай мерки и теглилки, че как си я подкарал, да не се докараш на кастанети без време.
                        Наздраве!

П.П. Злите езици твърдят, че болката от ваденето на зъб с упойка при мъжете се равнява на силата на родилните болки при жените.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Дубрутру.
                          Мляко с нес кафе моля-страОтна комбинация.
                          Click image for larger version

Name:	coffee-drink10.jpg
Views:	2
Size:	12.5 КБ
ID:	3178994

П.П. Всяка година раздавам прополис на приятели и познати. Някои от тях го ползват точно за болни венци. Ще питам и ще ти напиша илача.

Last edited by tnm; 16.03.2017, 10:15.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Дубрутру.
                            Мляко с нес кафе моля-страОтна комбинация.
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Като каза венците,дайте илачи за венците,че зъбарката ми с едни пасти и води нищо не направи,пък рудожил не ми се пие пак.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Полях поредната жертва дентална на домашнярка с разбирач по зъботехника. Другари, другарки и другарчета, грижете се за стабилността на зъбките и тонуса на венците, за да не ви се усмихват редовно дентистките. Наздраве за изкуствените заместители!
                                П.п. Гу-син Вучков, много чаровно се зъбкарите.

Коментар

Working...
                                X