IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Това беше неразбрано от мен сравнение.....
    Сега ми се проясни.....Не знам какво виси по снимките ти....Може би езикът ти, който се вее между дупките на чейнето....

При мен всичко е като листо на кактус....

Наздраве !

пп На 2х30 съм....
    Показвам нагледно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Що му викам на Чиче, че е сукулент? 2х30 и почва да вика Наводнение!" Да не говорим там за първата снимка увисналия.
      Това беше неразбрано от мен сравнение.....
      Сега ми се проясни.....Не знам какво виси по снимките ти....Може би езикът ти, който се вее между дупките на чейнето....

При мен всичко е като листо на кактус....

Наздраве !

пп На 2х30 съм....

Коментар

Мое, мое.....
        Няма значение какво носи, важното е да се лекува....
        Я, той излезе от саксията и почна се прави на спец по здравно осигуряване.

Коментар

Аа, искаш кажеш, че само светена вода употребява. Ама колко й градусът? Таа леля може ли толкова наивна. Да си мисли, че Чиче ходи да копае и сади. Пък той от юни гордо й носи собствена реколта черита..... я от Хит, я от Лидл. Само да не пренесе некоя срамна болест. Ма, то има ли вече такива.
          Мое, мое.....
          Няма значение какво носи, важното е да се лекува....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

То това заради леля, бре!!! Прави се на света вода ненапита, щот инак у нея могат възникна подозрения. Вземе та го подири в Дивото и да завари онез моми де му ги пращаш през сръбския оператор.
            Наздраве!
            Аа, искаш кажеш, че само светена вода употребява. Ама колко й градусът? Таа леля може ли толкова наивна. Да си мисли, че Чиче ходи да копае и сади. Пък той от юни гордо й носи собствена реколта черита..... я от Хит, я от Лидл. Само да не пренесе некоя срамна болест. Ма, то има ли вече такива.

Коментар

Що му викам на Чиче, че е сукулент? 2х30 и почва да вика Наводнение!" Да не говорим там за първата снимка увисналия.
              То това заради леля, бре!!! Прави се на света вода ненапита, щот инак у нея могат възникна подозрения. Вземе та го подири в Дивото и да завари онез моми де му ги пращаш през сръбския оператор.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Свато, рецептата е следната:
                Прополис, къде 30 грама, ситно смлян /за да се смели първо се слагал да се стегне у фризера/ се залива със 100 грама силна ракия /над 60 градуса/ и това се кисне 7 дни. После прецеждаш и капваш 10 капки в една кафена чаша с вода и жабуриш.
                Ти си химика, ама според мен това си е чиста клеева тинктура.
                Наздраве!
                Мхм,мерси Кака.
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Като каза венците,дайте илачи за венците,че зъбарката ми с едни пасти и води нищо не направи,пък рудожил не ми се пие пак.
                  Свато, рецептата е следната:
                  Прополис, къде 30 грама, ситно смлян /за да се смели първо се слагал да се стегне у фризера/ се залива със 100 грама силна ракия /над 60 градуса/ и това се кисне 7 дни. После прецеждаш и капваш 10 капки в една кафена чаша с вода и жабуриш.
                  Ти си химика, ама според мен това си е чиста клеева тинктура.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Сукулент е растение със сочни листа, което се нуждае от малко влага и понася рядко поливане. Листата имат способността да усвояват влагата от утринна роса или мъглите.
                    А тая китка, де питаш за нея се нарича "дебела мара".
                    Наздраве!

П.П. Кактусите също са сукуленти. При тях листата са видоизменили в тръни, за да се намали транспирацията /изпаряване на вода от растенията/, щото както знаеш кактусите са фенове на пустините.

Коментар

Сукулент е растение със сочни листа, което се нуждае от малко влага и понася рядко поливане. Листата имат способността да усвояват влагата от утринна роса или мъглите.
                      Наздраве!

П.П. Кактусите също са сукуленти. При тях листата са видоизменили в тръни, за да се намали транспирацията /изпаряване на вода от растенията/, щото както знаеш кактусите са фенове на пустините.
                      благодаря за разясненията, ще го запомня този сукулент/кактус

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мерси за илачите,тия капки ще ги пробвам.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Тц, тц.... поне към познатите да се уредим....
                          Ще, ще ...
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Това сукулента (сефте го чувам) много ми прилича на едно, дето му викаха диво зеле и бабите по селата го гледаха върху керемида, с поставено изсъхнало кравешко л@йно под него за наторяване, пък се използваше при болки в ушите, наместо разните му там химични боклуци,дето си ги капем сега. Да не е същото?
                            Наздраве!

Мечо

Коментар

• http://siff.bg/bg/movies/kino-gurme/...asat-na-vinoto
                              http://siff.bg/bg/movies/kino-gurme/vinoto-na-priorat

А това е за каката с карабината:
                              http://siff.bg/bg/movies/dokumentaln...konkurs/safari

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Това сукулента (сефте го чувам) много ми прилича на едно, дето му викаха диво зеле и бабите по селата го гледаха върху керемида, с поставено изсъхнало кравешко л@йно под него за наторяване, пък се използваше при болки в ушите, наместо разните му там химични боклуци,дето си ги капем сега. Да не е същото?
                                Те са различни видове. Това дето го казваш, го заварих в спукана тенджера. Засадих го извън нея и след година се тръшна. Не всичко оцелява на свобода. Наздраве за спокойните пристани!

Коментар

Working...
                                X