Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Що му викам на Чиче, че е сукулент? 2х30 и почва да вика Наводнение!" Да не говорим там за първата снимка увисналия.
Сега ми се проясни.....Не знам какво виси по снимките ти....Може би езикът ти, който се вее между дупките на чейнето....
При мен всичко е като листо на кактус....
Наздраве !
пп На 2х30 съм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Мое, мое.....
Няма значение какво носи, важното е да се лекува....
Коментар
-
Аа, искаш кажеш, че само светена вода употребява. Ама колко й градусът? Таа леля може ли толкова наивна. Да си мисли, че Чиче ходи да копае и сади. Пък той от юни гордо й носи собствена реколта черита..... я от Хит, я от Лидл. Само да не пренесе некоя срамна болест. Ма, то има ли вече такива.
Няма значение какво носи, важното е да се лекува....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То това заради леля, бре!!! Прави се на света вода ненапита, щот инак у нея могат възникна подозрения. Вземе та го подири в Дивото и да завари онез моми де му ги пращаш през сръбския оператор.
Наздраве!
Коментар
-
Що му викам на Чиче, че е сукулент? 2х30 и почва да вика Наводнение!" Да не говорим там за първата снимка увисналия.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Свато, рецептата е следната:
Прополис, къде 30 грама, ситно смлян /за да се смели първо се слагал да се стегне у фризера/ се залива със 100 грама силна ракия /над 60 градуса/ и това се кисне 7 дни. После прецеждаш и капваш 10 капки в една кафена чаша с вода и жабуриш.
Ти си химика, ама според мен това си е чиста клеева тинктура.
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКато каза венците,дайте илачи за венците,че зъбарката ми с едни пасти и води нищо не направи,пък рудожил не ми се пие пак.
Прополис, къде 30 грама, ситно смлян /за да се смели първо се слагал да се стегне у фризера/ се залива със 100 грама силна ракия /над 60 градуса/ и това се кисне 7 дни. После прецеждаш и капваш 10 капки в една кафена чаша с вода и жабуриш.
Ти си химика, ама според мен това си е чиста клеева тинктура.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сукулент е растение със сочни листа, което се нуждае от малко влага и понася рядко поливане. Листата имат способността да усвояват влагата от утринна роса или мъглите.
А тая китка, де питаш за нея се нарича "дебела мара".
Наздраве!
П.П. Кактусите също са сукуленти. При тях листата са видоизменили в тръни, за да се намали транспирацията /изпаряване на вода от растенията/, щото както знаеш кактусите са фенове на пустините.
Коментар
-
Сукулент е растение със сочни листа, което се нуждае от малко влага и понася рядко поливане. Листата имат способността да усвояват влагата от утринна роса или мъглите.
Наздраве!
П.П. Кактусите също са сукуленти. При тях листата са видоизменили в тръни, за да се намали транспирацията /изпаряване на вода от растенията/, щото както знаеш кактусите са фенове на пустините.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тц, тц.... поне към познатите да се уредим....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това сукулента (сефте го чувам) много ми прилича на едно, дето му викаха диво зеле и бабите по селата го гледаха върху керемида, с поставено изсъхнало кравешко л@йно под него за наторяване, пък се използваше при болки в ушите, наместо разните му там химични боклуци,дето си ги капем сега. Да не е същото?
Наздраве!
П.П. Кактусите също са сукуленти. При тях листата са видоизменили в тръни, за да се намали транспирацията /изпаряване на вода от растенията/, щото както знаеш кактусите са фенове на пустините.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това сукулента (сефте го чувам) много ми прилича на едно, дето му викаха диво зеле и бабите по селата го гледаха върху керемида, с поставено изсъхнало кравешко л@йно под него за наторяване, пък се използваше при болки в ушите, наместо разните му там химични боклуци,дето си ги капем сега. Да не е същото?
Коментар
Коментар