IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Остракирани от твоите деди. Е, нема ли има амнистия? Сега с тия залежи в Северно море имат право да откопчат горното копче, макар оттам да избега топлото.
    Все ощи не е, ако имаш навредвит Гълфстрийма. Вярно, топящите ледници на гренландския леден щит разреждат солената вода и тя не можи да потъне, но ... и друг път това се е случавало.
    Наздраве!

П.П. Ще ги приемаме, ако мъжете се научат да се обличат с панталоне, не да се размотават с полички насам - натам, че кофти пример дават на подрастващите
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Браво всички сте тука!!!! така че наздраве!!! но имам работа и после ще пиша по малките часове ако не заспя. И ако не е празна чашата !!! ))))))))
      Кой ще те чака? Това да не нощен бар? Праскаме неколко бързи и премрежваме погледа.

Коментар

• Браво всички сте тука!!!! така че наздраве!!! но имам работа и после ще пиша по малките часове ако не заспя. И ако не е празна чашата !!! ))))))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ъхъ...В буквалния и преносния смисъл....

пп Тва за падането с Кака го оставям без коментар...Щот мое да възникнат уточняващи въпроси.....Как, къде и колко пъти падаме ....?
          Знаех си аз, че ще ми се отрази ментално. Ех....

Коментар

Чудя се аз що така си допадате с Кака. Наздраве за габровчани, абърдийнци и всички пестеливи народи!
            Неска съм бая беззъб, а?
            Ъхъ...В буквалния и преносния смисъл....

пп Тва за падането с Кака го оставям без коментар...Щот мое да възникнат уточняващи въпроси.....Как, къде и колко пъти падаме ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Абърдийнците са пак габровци, ама изгонени от хабитата поради разточителство.За назидание, дето се вика.
              Наздраве!
              Остракирани от твоите деди. Е, нема ли има амнистия? Сега с тия залежи в Северно море имат право да откопчат горното копче, макар оттам да избега топлото.

Коментар

Чудя се аз що така си допадате с Кака. Наздраве за габровчани, абърдийнци и всички пестеливи народи!
                Абърдийнците са пак габровци, ама изгонени от хабитата поради разточителство.За назидание, дето се вика.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Ти мое да си по произход , но аз съм по манталитет.....
                  Неска съм бая беззъб, а?

Коментар

Ма, то ти ще черпиш. Аз съм габровчанин по произход. Малогабровчанин, но все пак.
                    Ти мое да си по произход , но аз съм по манталитет.....

Коментар

Ти май искаш да ме пратиш да изследвам дантевия ад...Там дето се гърчат цициите....

пп като за гости - по 25 гр.....
                      Ма, то ти ще черпиш. Аз съм габровчанин по произход. Малогабровчанин, но все пак.

Коментар

Крайно време е да почерпиш две,три, четири дюлевици, за да може вникнеш в персонажите и да визуализираш прототипите. Щото висиш откъм художествената измислица.
                        Ти май искаш да ме пратиш да изследвам дантевия ад...Там дето се гърчат цициите....

пп като за гости - по 25 гр.....

Коментар

ъхъ...
                          Крайно време е да почерпиш две,три, четири дюлевици, за да може вникнеш в персонажите и да визуализираш прототипите. Щото висиш откъм художествената измислица.

Коментар

Достоевски!!!
                            ъхъ...

Коментар

Идиот.....!!!
                              Достоевски!!! Наздраве за високата литература!
                              Last edited by Trakatrak; 16.03.2017, 19:41.

Коментар

• Идиот.....!!!

Коментар

Working...
                                X