Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Няма защо...Винаги съм готов да помогна....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Много свежо утро!Такива ги обичам: многообещаващи и даващи настроение... По вода ми провървя още в ранни зори, когато - сънен - вдигнах шишето с вода до мен, но... вдигнах го, още преди да съм го допрял до устните си... Стана онова, което дори да режисира човек предварително - не би му се получило... неочаквана ранна баня още в леглото...
))
От друга страна - чета постовете от сутринта... Неудачите на инвестор напоследък, когато човек не е сигурен дали е изпратил съобщението си. Това се повтаря доста често в темите. Днешният случай провокира въображението ми в такава посока...
Значи - представяме си свежо утро. ТЕ спят в удобното легло. /не визирам никого от тук представените никове!/ Дамата леко се раздвижва /вероятно поразбудена на ранина от юнашкото хъркане до себе си - човещинКА, кВо да се праИ?.../...Та, мърда: леко наляво, после надясно. Той спи. /като пън - човещинКА, разбира се - трудилсе е и отново ще го прави по-късно днес!/ НО тЯ вече не може да заспиииии... Наляво - надясно. Той доспива /юнашки!/. Какво да прави тя? Иска ѝ се да го цапардоса /уж така - невинно, в съня си/... Защо той спи, а тя не може като него? Иска ѝ се, ама е една предана съпруга... Какво да прави? Ми - що пък да не седне до компа? Речено - сторено!
И чатка нещо с клавиатурата... Какво? Не знаем. Не сме гадатели. Може да бъде всичко. Нещо от рода на: "Утрото обещава красив ден!"
И чака.... Може би някой ще отговори! 1,2...4 минути... Къде са хората тук? Освен тая моя дъскорезница? Ега ти деня! На 5-та минута повтаря написаното... Пак безответно...
Та, към модераторите: може ли да се поправи това, когато разни... фантазират врели-некипели???
Значи, какво стана? Някои от нас си вземат /неразсънени/ душовете направо в леглото, а други се борят с неудачите на сайта от ранни зори...
Хубав ден на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqУтрото обещава красив ден !
https://m.youtube.com/watch?v=eBHmcORu4og
Коментар
-
Ъхъ.......
Чи аз искам само да ми сервира питието бре...Ти за какво пак си мислиш....?
Ако си мислиш за това, за което се досещам че мислиш, хващай косата и жюли тревата....
Наздраве !
Признавам си. И аз се заглеждам в минижупите. Иначе обикновено взгляда ми се насочва смирено на нивото на гърдите. Ма, рядко се заглеждам. Пък те си мислят, че само това ни в главите. И викат "Глейте ни в очите!" Кои очи - пояснете? Искат кат кобрата да ни парализират и хлопнат. Ще ги гледаме в очите - хамаха! В гърдите ги гледай, да се смущават, дори когато се разсейваш. Наздраве за фокусираните взирания!
П.п. Каке, за теб нищо не съм казал, не си бърши окуляра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кога си счупя маникюрите, директно режа всички нокти.
Ама благодаря за загрижеността, де!
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не си ли стар и овехтял за младо и умничко. Пожелай си само младо с муцунка. Да му се радваш без да ти пълни кофата с претенциозни съждения. Наздраве за спокойния прост живот!
Чи аз искам само да ми сервира питието бре...Ти за какво пак си мислиш....?
Ако си мислиш за това, за което се досещам че мислиш, хващай косата и жюли тревата....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи да ви е сладко
Коментар
-
Оди ли на маникюр да ти оправи счупените нокти от мотиката...?
пп Отпивам си по малко от уискито и не ми се тръгва от работа....
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро !
Кафе, коняк, шоколадова торта и нещо младо и умничко.....
Наздраве !
пп Съжалявам, че ще те затрудня с намирането на последното желание (за сервитьорка...)
Коментар
-
Оди ли на маникюр да ти оправи счупените нокти от мотиката...?
Наздраве !
Ама благодаря за загрижеността, де!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мразя срядата.
Наздраве!
П.П. Току що се прибрах от Чужденеция и наместо кафе мога да изпия един дълъг коняк.
Наздраве !
Коментар
Коментар