Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Чи как не си го отстрелала си закачиш на шапка папагалово перо. Май много почна пропущаш напоследък - тежки търговци, едри крилати и най-вече невинни (???) слабички (умствено) гости на габитата. Наздраве за прелитащите бързо през хабитато!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не може две - сал западното остана да кудкудяка из хабитата им.
Наздраве!
Коментар
-
Ами, много са приказвали, тоест издавали какво говори комитопула-цар, та са ги на шиш опекли. Наздраве за пилешкото на грил!
Абе, чудя се, тия македончетата как на слънчевия байрак все още не са закичили герб с две папагалчета? Какаду, например.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
кафенце молим
Коментар
-
Ни шлема, ни егидата на Александър Македонски сме дирили. Тези радости ги оставихме да ги копат съвместна македоно-елинска група.
Нашта дружина работеше в по-късен времеви диапазон - издирвахме двата папагаля на Самуила, ма не ги намерихме.
Наздраве!
Абе, чудя се, тия македончетата как на слънчевия байрак все още не са закичили герб с две папагалчета? Какаду, например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Жена мечта ...!
И на сън се смее....
Наздраве !
Аз - кого той се роди, пък той - кога му взехме дебелото псе.
Мечо
Коментар
-
И кво намерихте? Да не би шлема на А. Македонски? Да не се окаже, че си забравила компа и на ютуба вървял Джентлемени с късмет и там упоменатия шлем си изровила?
Моят сън също беше нещо интригуващо, но го не запомних. Трябва измислят машинка си записваме сънищата. Ставаме и хоп прожектираме. После при психоаналитка и той се произнесе. Фантастика!
Нашта дружина работеше в по-късен времеви диапазон - издирвахме двата папагаля на Самуила, ма не ги намерихме.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Жена мечта ...!
И на сън се смее....
Наздраве !
Коментар
-
Trakatrak', нощеска съм сънувала, че правя археологически разкопки с любознателни представители от Македония. Покъсах се от смях насън.
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието много възмутен - смутила съм му съня, рече.
Наздраве!
И на сън се смее....
Наздраве !
Коментар
-
Trakatrak', нощеска съм сънувала, че правя археологически разкопки с любознателни представители от Македония. Покъсах се от смях насън.
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието много възмутен - смутила съм му съня, рече.
Наздраве!
Моят сън също беше нещо интригуващо, но го не запомних. Трябва измислят машинка си записваме сънищата. Ставаме и хоп прожектираме. После при психоаналитка и той се произнесе. Фантастика!Last edited by Trakatrak'; 11.05.2017, 13:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДобре си се окъпал! Да не си софиянец от кварталите без топла вода? Разминаването на намеренията с действията е първи сигнал, че нещо става. Дано да е махмурлук.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар