IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Жена мечта ...!
    И на сън се смее....
    Наздраве !
    Преди време и разходки си правих, та и на по-кльощавата го бях прехвърлила тоз вреден навик, но ... и двамата отвикнахме.
    Аз - кого той се роди, пък той - кога му взехме дебелото псе.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

И кво намерихте? Да не би шлема на А. Македонски? Да не се окаже, че си забравила компа и на ютуба вървял Джентлемени с късмет и там упоменатия шлем си изровила?
      Моят сън също беше нещо интригуващо, но го не запомних. Трябва измислят машинка си записваме сънищата. Ставаме и хоп прожектираме. После при психоаналитка и той се произнесе. Фантастика!
      Ни шлема, ни егидата на Александър Македонски сме дирили. Тези радости ги оставихме да ги копат съвместна македоно-елинска група.
      Нашта дружина работеше в по-късен времеви диапазон - издирвахме двата папагаля на Самуила, ма не ги намерихме.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

Жена мечта ...!
        И на сън се смее....
        Наздраве !
        Да, да, най-впечатляваща кога се смее с карабина в ръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Trakatrak', нощеска съм сънувала, че правя археологически разкопки с любознателни представители от Македония. Покъсах се от смях насън.
          По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието много възмутен - смутила съм му съня, рече.
          Наздраве!
          Жена мечта ...!
          И на сън се смее....
          Наздраве !

Коментар

Trakatrak', нощеска съм сънувала, че правя археологически разкопки с любознателни представители от Македония. Покъсах се от смях насън.
            По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието много възмутен - смутила съм му съня, рече.
            Наздраве!
            И кво намерихте? Да не би шлема на А. Македонски? Да не се окаже, че си забравила компа и на ютуба вървял Джентлемени с късмет и там упоменатия шлем си изровила?
            Моят сън също беше нещо интригуващо, но го не запомних. Трябва измислят машинка си записваме сънищата. Ставаме и хоп прожектираме. После при психоаналитка и той се произнесе. Фантастика!
            Last edited by Trakatrak'; 11.05.2017, 13:40.

Коментар

Добре си се окъпал! Да не си софиянец от кварталите без топла вода? Разминаването на намеренията с действията е първи сигнал, че нещо става. Дано да е махмурлук.

Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                Време е за бира . Наздраве на който пие
                Наздраве, Lelq!
                Мечо

Коментар

Няма защо...Винаги съм готов да помогна....

Наздраве !
                  Нивгаш съм нямала съмнения, в твойте добри намерения.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Добре си се окъпал! Да не си софиянец от кварталите без топла вода? Разминаването на намеренията с действията е първи сигнал, че нещо става. Дано да е махмурлук.

Коментар

• Много свежо утро! Такива ги обичам: многообещаващи и даващи настроение... По вода ми провървя още в ранни зори, когато - сънен - вдигнах шишето с вода до мен, но... вдигнах го, още преди да съм го допрял до устните си... Стана онова, което дори да режисира човек предварително - не би му се получило... неочаквана ранна баня още в леглото... ))

От друга страна - чета постовете от сутринта... Неудачите на инвестор напоследък, когато човек не е сигурен дали е изпратил съобщението си. Това се повтаря доста често в темите. Днешният случай провокира въображението ми в такава посока...

Значи - представяме си свежо утро. ТЕ спят в удобното легло. /не визирам никого от тук представените никове!/ Дамата леко се раздвижва /вероятно поразбудена на ранина от юнашкото хъркане до себе си - човещинКА, кВо да се праИ?.../... Та, мърда: леко наляво, после надясно. Той спи. /като пън - човещинКА, разбира се - трудилсе е и отново ще го прави по-късно днес!/ НО тЯ вече не може да заспиииии... Наляво - надясно. Той доспива /юнашки!/. Какво да прави тя? Иска ѝ се да го цапардоса /уж така - невинно, в съня си/... Защо той спи, а тя не може като него? Иска ѝ се, ама е една предана съпруга... Какво да прави? Ми - що пък да не седне до компа? Речено - сторено!

И чатка нещо с клавиатурата... Какво? Не знаем. Не сме гадатели. Може да бъде всичко. Нещо от рода на: "Утрото обещава красив ден!"

И чака.... Може би някой ще отговори! 1,2...4 минути... Къде са хората тук? Освен тая моя дъскорезница? Ега ти деня! На 5-та минута повтаря написаното... Пак безответно...

Та, към модераторите: може ли да се поправи това, когато разни... фантазират врели-некипели???

Значи, какво стана? Някои от нас си вземат /неразсънени/ душовете направо в леглото, а други се борят с неудачите на сайта от ранни зори...

Хубав ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                        Утрото обещава красив ден !
                        https://m.youtube.com/watch?v=eBHmcORu4og
                        Рано пиле рано пее. Харно време не си проличава от сутринта, ами от харната прогноза, но поетите всекви ги измислат. Айде, по едно сладоледче за незакусилите от мен.

Коментар

• лека нощ,взех си 5-те пари за тази вечер,едно ми идва добре за през седмицата
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ъхъ.......

Чи аз искам само да ми сервира питието бре...Ти за какво пак си мислиш....?

Ако си мислиш за това, за което се досещам че мислиш, хващай косата и жюли тревата....

Наздраве !
                            Не сееее прави на мижитурка и костенурка. Погледът ти само в минижупа.
                            Признавам си. И аз се заглеждам в минижупите. Иначе обикновено взгляда ми се насочва смирено на нивото на гърдите. Ма, рядко се заглеждам. Пък те си мислят, че само това ни в главите. И викат "Глейте ни в очите!" Кои очи - пояснете? Искат кат кобрата да ни парализират и хлопнат. Ще ги гледаме в очите - хамаха! В гърдите ги гледай, да се смущават, дори когато се разсейваш. Наздраве за фокусираните взирания!
                            П.п. Каке, за теб нищо не съм казал, не си бърши окуляра.

Коментар

Кога си счупя маникюрите, директно режа всички нокти.
                              Ама благодаря за загрижеността, де!
                              Наздраве!
                              Няма защо...Винаги съм готов да помогна....

Наздраве !

Коментар

Не си ли стар и овехтял за младо и умничко. Пожелай си само младо с муцунка. Да му се радваш без да ти пълни кофата с претенциозни съждения. Наздраве за спокойния прост живот!
                                Ъхъ.......

Чи аз искам само да ми сервира питието бре...Ти за какво пак си мислиш....?

Ако си мислиш за това, за което се досещам че мислиш, хващай косата и жюли тревата....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X