Добрутро на кооператорете. Баси, кога ще си купя и аз село... Днес се разхождах из фабриката. Мнооу яка косачка сме си купили, ама много трева да му се невиди. Ако паркирам малко кокошки или зайци шъ я окосят ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Я, провери дебелият пес къде си е пъхал муцунката и дали после не е облизвал окуляра. И да не ме ковладиш пред защитниците на животните, щото немаш никакви доказателства. То кученцето дойде сам-самичко при кренвиршите с блажната майонеза. Наздраве за внедрените..... домашни любимци.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Ффчера много се изнервих и днес за..бах работата.....Отидох в Дивото да вия кът пес сам и нещастен...(майтап....)
От една седмица кръвното ми 110/70 и надолу....Два пъти присядах ( припадах....). Много се депресирах....
По празниците 3 дни ме къпа студен дъжд и се прибрах твърде недоволен от свършеното...Вчера в София бе голяма жега и се бях настроил за слънце и жега....Посреща ме дъжд и студ.....Изнервих се....Покосих малко, но мокър хич не е убаво....
Към 12 като духна един южняк....Жега.... Изгорях на вълнена риза....За жалост утре имам работа и не можах да си напълня цялата душа с кефффф...
Наздраве !
пп Толкова ли е трудно да отрежеш дъното на пластмасови бутилки от 2 л и да ги захлупиш тез 20 корена домати....След 20 дни да пробиеш дупка в капачката и да ги заровиш до половината на 10 см от корена. После да поливаш само в бутилката....
Еййй, само мъчиш животинките...
Гледай как се трудят работните хора у Чужденеция.
Начало на процеса:
Полагане на капковото напояване.
Следва мулч, върху който се изсипа доста дъжд
И най-накрая засаждане на разсада.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧиче, чиче, след сланата и градушка ма била. Офъкала томатето. Сигур и при теб. Ама, ти си траеш се не радвам. Наздраве за потайността!
Ффчера много се изнервих и днес за..бах работата.....Отидох в Дивото да вия кът пес сам и нещастен...(майтап....)
От една седмица кръвното ми 110/70 и надолу....Два пъти присядах ( припадах....). Много се депресирах....
По празниците 3 дни ме къпа студен дъжд и се прибрах твърде недоволен от свършеното...Вчера в София бе голяма жега и се бях настроил за слънце и жега....Посреща ме дъжд и студ.....Изнервих се....Покосих малко, но мокър хич не е убаво....
Към 12 като духна един южняк....Жега.... Изгорях на вълнена риза....За жалост утре имам работа и не можах да си напълня цялата душа с кефффф...
Наздраве !
пп Толкова ли е трудно да отрежеш дъното на пластмасови бутилки от 2 л и да ги захлупиш тез 20 корена домати....След 20 дни да пробиеш дупка в капачката и да ги заровиш до половината на 10 см от корена. После да поливаш само в бутилката....
Еййй, само мъчиш животинките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така съм обезопасила периметъра, че едва ли ще припариш толку близо. Сънувал си нещо или са те лепнали въображенията и фантазиите.
Наздраве!
Коментар
-
Плюй и бърши с ръкава. Ако се не изчисти, значи съм се промъкнал и замацал с блажна боичка. Наздраве за своевременно предприетите контра мерки!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Проблеми в оптиката. Често взе да се зацапва визьора напоследък. Ама ти не се успокоявай, щото може и да се шегувам.
Наздраве!
Коментар
-
Чи как не си го отстрелала си закачиш на шапка папагалово перо. Май много почна пропущаш напоследък - тежки търговци, едри крилати и най-вече невинни (???) слабички (умствено) гости на габитата. Наздраве за прелитащите бързо през хабитато!
Мечо
Коментар
-
Не може две - сал западното остана да кудкудяка из хабитата им.
Наздраве!
Коментар
-
Ами, много са приказвали, тоест издавали какво говори комитопула-цар, та са ги на шиш опекли. Наздраве за пилешкото на грил!
Абе, чудя се, тия македончетата как на слънчевия байрак все още не са закичили герб с две папагалчета? Какаду, например.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
кафенце молим
Коментар
-
Ни шлема, ни егидата на Александър Македонски сме дирили. Тези радости ги оставихме да ги копат съвместна македоно-елинска група.
Нашта дружина работеше в по-късен времеви диапазон - издирвахме двата папагаля на Самуила, ма не ги намерихме.
Наздраве!
Абе, чудя се, тия македончетата как на слънчевия байрак все още не са закичили герб с две папагалчета? Какаду, например.
Коментар
Коментар