Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТнм, кът гледам какви ги вършите по полето, сигурно цяла Албена на вас се нада....Какво сте сяли по дупките на найлона...?
Адмирации !
пп Само не вдявам, що вече не берете домати при такава конструкция, ..?
пп Тракащий, да не си пострадал и ти от градушката, та да имаш такива съмнения за моето рац...?!
Успех, късмет и Наздраве !
Първа леха
Първи ред - чили, кайен и някакви местни люти чушки.
Втори ред - люти камби, жълти и червени. Италиански сорт, ма няма ти казвам как им викат италианците.
Втора леха
Първи ред - пипер гороглед /за червен пипер/
Втори ред - селска чушка за сушене, слонско ухо и някаква капия.
Трета леха.
Първи ред - пикирани домати сорт Албенга, Рома
Втори ред - домати Розово сърце и Рила
Четвърта леха
Първи ред - малко пикирани краставици, консервни домати
Втори ред - два сорта патладжан
Пета леха -
Не е засята, но ще се сложат камби, карфиол и зеле.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Умно куче, умно куче! Поне носи ли нещо или всичко прилапва сам?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТнм, кът гледам какви ги вършите по полето, сигурно цяла Албена на вас се нада....
Адмирации !
пп Тракащий, да не си пострадал и ти от градушката, та да имаш такива съмнения за моето рац...?!
Успех, късмет и Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Абе и аз така си мисля. За кокошките. И какво толкова има да им гледаш? Те сами ще се гледат. Или?
Коментар
-
Тнм, кът гледам какви ги вършите по полето, сигурно цяла Албена на вас се нада....Какво сте сяли по дупките на найлона...?
Адмирации !
Успех, късмет и Наздраве !Last edited by 4i40; 12.05.2017, 22:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Абе и аз така си мисля. За кокошките. И какво толкова има да им гледаш? Те сами ще се гледат. Или?
Коментар
-
Кокошките със сигурност. Но кой ще ги гледа? .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А то ич не ми причинява стрес като рови из раниците на ловците, наместо да гони пъдпъдъка из царевичака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро на кооператорете. Баси, кога ще си купя и аз село... Днес се разхождах из фабриката. Мнооу яка косачка сме си купили, ама много трева да му се невиди. Ако паркирам малко кокошки или зайци шъ я окосят ли?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ще те дам на Защита на животните, че плашиш горкичкото кученце. Сигурно и него взимаш на мушка и му причиняваш стрес. Затова му пада козината.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро на кооператорете. Баси, кога ще си купя и аз село... Днес се разхождах из фабриката. Мнооу яка косачка сме си купили, ама много трева да му се невиди. Ако паркирам малко кокошки или зайци шъ я окосят ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Карабината в касата. Недосегаема за дебелото псе. Пък и то като я види, веднага се втурга да се скрие за дивана, щото видиш ли, мое го натиря по баирите и храсталаците.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп Толкова ли е трудно да отрежеш дъното на пластмасови бутилки от 2 л и да ги захлупиш тез 20 корена домати....След 20 дни да пробиеш дупка в капачката и да ги заровиш до половината на 10 см от корена. После да поливаш само в бутилката....
Еййй, само мъчиш животинките...
Коментар
Коментар