IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Ко стаа тука,зажаднели орицата за почвата,бравус ,доказано е че допира с почвата действа много благоприятно на организма и настроението.
    Неделя,и аз ще ида да си нагледам виличката
    Може пък наесен се пофалиш ква шльокавица си извадил от там. Юнак лозе не копа, но съседното лозе негово... кога си плати. Заразата сам да си изкараш от казаня напитка е най-разпространения вирус из мъжките кохорти след 30-те. То е като къща да построиш.

Коментар

• Ко стаа тука,зажаднели орицата за почвата,бравус ,доказано е че допира с почвата действа много благоприятно на организма и настроението.
      Неделя,и аз ще ида да си нагледам виличката
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Тнм, кът гледам какви ги вършите по полето, сигурно цяла Албена на вас се нада....Какво сте сяли по дупките на найлона...?
        Адмирации !

пп Само не вдявам, що вече не берете домати при такава конструкция, ..?

пп Тракащий, да не си пострадал и ти от градушката, та да имаш такива съмнения за моето рац...?!

Успех, късмет и Наздраве !
        От ляво на дясно:
        Първа леха
        Първи ред - чили, кайен и някакви местни люти чушки.
        Втори ред - люти камби, жълти и червени. Италиански сорт, ма няма ти казвам как им викат италианците.
        Втора леха
        Първи ред - пипер гороглед /за червен пипер/
        Втори ред - селска чушка за сушене, слонско ухо и някаква капия.
        Трета леха.
        Първи ред - пикирани домати сорт Албенга, Рома
        Втори ред - домати Розово сърце и Рила
        Четвърта леха
        Първи ред - малко пикирани краставици, консервни домати
        Втори ред - два сорта патладжан
        Пета леха -
        Не е засята, но ще се сложат камби, карфиол и зеле.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Умно куче, умно куче! Поне носи ли нещо или всичко прилапва сам?
          Само, само ... затова толкува дебело.
          Мечо

Коментар

Тнм, кът гледам какви ги вършите по полето, сигурно цяла Албена на вас се нада....
            Адмирации !

пп Тракащий, да не си пострадал и ти от градушката, та да имаш такива съмнения за моето рац...?!

Много си ми съмнителен. Искаш се претовара с работа и после да преяждам с домате. Аз комбинат за чери не права.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Абе и аз така си мисля. За кокошките. И какво толкова има да им гледаш? Те сами ще се гледат. Или?
              Най добре ставало с гъски.....Били истински косачки и след тях само натурално торене....А и за пазачи можеш да ги ползваш....

Коментар

• Тнм, кът гледам какви ги вършите по полето, сигурно цяла Албена на вас се нада....Какво сте сяли по дупките на найлона...?
                Адмирации !

Last edited by 4i40; 12.05.2017, 22:34.

Коментар

Абе и аз така си мисля. За кокошките. И какво толкова има да им гледаш? Те сами ще се гледат. Или?
                  Във фурната сами ще се отгледат. Имам съседи с животинки и им робуват ката ден.

Коментар

Кокошките със сигурност. Но кой ще ги гледа? .

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А то ич не ми причинява стрес като рови из раниците на ловците, наместо да гони пъдпъдъка из царевичака.
                      Умно куче, умно куче! Поне носи ли нещо или всичко прилапва сам?

Коментар

Добрутро на кооператорете. Баси, кога ще си купя и аз село... Днес се разхождах из фабриката. Мнооу яка косачка сме си купили, ама много трева да му се невиди. Ако паркирам малко кокошки или зайци шъ я окосят ли?
                        В съседство се продава къща с къде 3 дка двор. Мое си копаш, мое си косиш ..., мерак за работа да имаш.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Ще те дам на Защита на животните, че плашиш горкичкото кученце. Сигурно и него взимаш на мушка и му причиняваш стрес. Затова му пада козината.
                          А то ич не ми причинява стрес като рови из раниците на ловците, наместо да гони пъдпъдъка из царевичака.
                          Мечо

Коментар

Добрутро на кооператорете. Баси, кога ще си купя и аз село... Днес се разхождах из фабриката. Мнооу яка косачка сме си купили, ама много трева да му се невиди. Ако паркирам малко кокошки или зайци шъ я окосят ли?
                            Кокошките със сигурност. Но кой ще ги гледа? Викни местния овцевъд.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Карабината в касата. Недосегаема за дебелото псе. Пък и то като я види, веднага се втурга да се скрие за дивана, щото видиш ли, мое го натиря по баирите и храсталаците.
                              Наздраве!
                              Ще те дам на Защита на животните, че плашиш горкичкото кученце. Сигурно и него взимаш на мушка и му причиняваш стрес. Затова му пада козината.

Коментар

пп Толкова ли е трудно да отрежеш дъното на пластмасови бутилки от 2 л и да ги захлупиш тез 20 корена домати....След 20 дни да пробиеш дупка в капачката и да ги заровиш до половината на 10 см от корена. После да поливаш само в бутилката....
                                Еййй, само мъчиш животинките...
                                Е, нема ли изгорат на силно слънце? Нещо халтава ми се чини тая щото дълго отсъствам. Може пробвам с неколко. Наздраве за модерните аграрни технологии! И не гледай на Кака съоръженията. Те са от миналия век. Изостанала работа.

Коментар

Working...
                                X